ha bide kumsal deniz şu bu saçmalık anlık oluyo onlar kendi nefesini asla unutamazsın ama onları hayal etmen zor yani bunu da okumanızı öneririm http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...az-uzun-hepsini-okumanizi-tavsiye-ederim.html
yanlış anlamışsın canım gergin falan değildim yazınızı da okumadım acıkcası ben direk yazdım konuyu görünce düşüncelerinize saygım var tabiki ama benim demek istediğim deniz dalgasu sesi orman temizlik yeşilik vb güzel şeyleri bilinçte sürekli tutmak zordur çünkü onlar dışta olan şeylerdir ama nefesimiz bizim içimizdedir onu takipte asla zorlanmayız unutsak meditasyon yaparken başka bişe odaklansak o an sonra bunu farketsek tekrar nefesimize dönmemiz çok kolaydır ama tekrar aynı ortamı yaratmak zordur bu yüzden ben saçmalık demiştim umarım anlatabilmişimdir . Öyle anlattığım için de kendimi özür dilerim gerçekten burda belli olmuyo mimikler yanlış anlaşılabilceğimi düşünmemiştim tekrar özür
kızlar bn meditasyon yapmak istiorm ama nası yapıldıını tam olarak bilmiorm kursa gtmştm orda aydınlanma meditasyonunu öğrendm ama derinleşmek istiorm siz meditasyon yaparken tam olarak napıorsunuz hani zihninizi susturuosnz sora gerisi geliomu
canım bende meditasyon yapıyorum daha da derinleşmek ve zihni dağıtmanın en güzel yolu kendi nefesini izlemektir çünkü senin içinde bişey bu ve yaşadığın sürece nefes alıcaksın onu bu süreç içerisinde kaybetmen çok zor . nefesini izleme meditasyonunu yaparken odan karanlık olsun ışık olabilir ama dikkatini dağıtcak kadar bi ışık ya da herhangi bişey olmasın . sonra nefesini izle onu takip et arada zihnine başka şeyler gelip unutabilirsin bunu farkettiğinde yeniden izle nefesini eğer izleyemiyorsan nefes alışını verişini söyle kendine bunları hissetmeye çalış oda olmassa diyaframının nefes alıp verdikçe şişip sönmesine konsantre ol 5 dkyla başla snra zamanla artır süreyi dinginleşip derinleşceğine eminim =) bana da erkek arkadaşım önermişti =)
cvp veren herkese tşkkürler kendimi izlemeyi ve nefes tekniini deniicem ama merak ediorm princesscim hani nefesini takip ediosn falan ya heralde ana yoğunlaşıorsun öyle yapınca peki derinleşinnce noluo yani sadece andamı oluosun yoksa ımmmm işde noluo acaba ya bn hani meditasyon yoluyla başka yerlere gidenler zihninde yanii, sora koruyucu meleğiyle konuşanlar hatta astrale çıkanlar bile oluomuş bunu merak ediorm yani derinleşince noluo:uhm:
Osho Vücüdünla tanış vede onu tanı meditasyonu yapıyorum.
Çok olumlu tavsiye ederim........................................
Bedeninizle yüzleşiyorsunuz bu meditasyonda....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?