How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

medipolde doğum yapanlar

iclal_18

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
525
14
318
arkadaşlar inş. ben 2012 mart annesi olacağım. medipole gidiyorum ama son zamanlarda kötü şeyler duydum. paracı olduğunu söylenen doğum ücretinden fazla ücret ödendiğini işitme testi aşılar ve anne tahlili için falan... medipolde doğum yapan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? memnun kaldınız mı? ne kadar ücret ödediniz? söylenen ücretin üzerinde mi? cevaplarınız için çok teşekkürler...

canım ben nisan ayında medipolde sezeryanla doğum yaptım ve çok memnun kaldım ilgi ve alakaları doğum ve sonrasında çok güzel gerek bebek hemşireleri ( mesela bizim kız geceleri sürekli ağlıyordu hiç susmuyordu çünkü doymuyordu hemşireler odayı arayıp neden ağladığını sorup aç ise karnını doyurmak için gelip alıyorlardı ) gerekse kendi hemşirelerin çok ilgililer.benim doktorum Leyla hanımdı ve süper bir doktordu. ikinci kez hamile kalsam yine orayı tercih ederim biz 1750 tl gibi bir rakam ödedik ama özel isteklerimde dahildi mesela ağrı pompası istedim ve iyiki istemişim hiç ağrım olmadı sanki ameliyat olan ben değildim işte kulak testi bebeğin ilk aşıları vs dahildi fiyata ben şahsım adına tavsiye ederim

sağolun verdiğiniz bilgiler için ben de memnunum şuanda ama ekstra süprizlerle karşılaşmak hiç hoş olmaz benim için o yönde şeyler duydum ama demek ki ya bilinmeden söyleniyor ya da çok extrem örnekler. ama hastanede bana bebeğin aşıları fiyata dahil değil dedi acaba çocukluk dönemi boyunca yapılan aşılardan mı bahsetti? ağrı pompası nedir?

canım ben nisan ayında medipolde sezeryanla doğum yaptım ve çok memnun kaldım ilgi ve alakaları doğum ve sonrasında çok güzel gerek bebek hemşireleri ( mesela bizim kız geceleri sürekli ağlıyordu hiç susmuyordu çünkü doymuyordu hemşireler odayı arayıp neden ağladığını sorup aç ise karnını doyurmak için gelip alıyorlardı ) gerekse kendi hemşirelerin çok ilgililer.benim doktorum Leyla hanımdı ve süper bir doktordu. ikinci kez hamile kalsam yine orayı tercih ederim biz 1750 tl gibi bir rakam ödedik ama özel isteklerimde dahildi mesela ağrı pompası istedim ve iyiki istemişim hiç ağrım olmadı sanki ameliyat olan ben değildim işte kulak testi bebeğin ilk aşıları vs dahildi fiyata ben şahsım adına tavsiye ederim

Sosyal güvence neydi?

Hanimlar selam, ben de Avicenna'ya gidiyordum ama cok kalabalik oldugundan sanirim doktorum ilgisizdi. o nedenle arastirdim ve medipolde karar kildim. henuz doktorum bile belli degil. forumlardan bakip doktorumu secmeyi dusunuyorum. Websitesinde de dogumhane ve dogum yontemleri ile ilgili verdikleri bilgi bana guven verdi dogrusu. Hem kuvez, cocuk ve yetiskin yogun bakimi var, anestezi uzmanlari var.. Hayirlisi.. umarim memnun kaliriz.
Ben normal dogum yapmak istiyorum. Epidural normal dogum yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Bir de hastanenin sezeryan ucreti daha fazla. bu nedenle sezeryana ikna etmeye calisirlar mi bilgisi olan var mi?

Hanimlar selam, ben de Avicenna'ya gidiyordum ama cok kalabalik oldugundan sanirim doktorum ilgisizdi. o nedenle arastirdim ve medipolde karar kildim. henuz doktorum bile belli degil. forumlardan bakip doktorumu secmeyi dusunuyorum. Websitesinde de dogumhane ve dogum yontemleri ile ilgili verdikleri bilgi bana guven verdi dogrusu. Hem kuvez, cocuk ve yetiskin yogun bakimi var, anestezi uzmanlari var.. Hayirlisi.. umarim memnun kaliriz.
Ben normal dogum yapmak istiyorum. Epidural normal dogum yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Bir de hastanenin sezeryan ucreti daha fazla. bu nedenle sezeryana ikna etmeye calisirlar mi bilgisi olan var mi?

evet epidural normal doğum var onun fiyatı da sezeryan kadar vardır heralde. ben de normal doğum istiyorum ama bilemiyorum sezeryan derlerse 2. bir dr.a gitmeyi düşünüyorum... hastaneyi aradım bebeğin aşıları ve anne tetkikleri fiyata dahil değil dedi aşılar da değilmiş onlar ne kadar tutar acaba bilmiyorum bilmek istiyorum ama yakınlarda doğum yapan yok heralde siz kaç haftalıksınız?

neden yazdığım mesajlar siliniyor. ben burda mağduriyetimi belirtiyorum yüreği yanan bir anneyim hastane ve doktorun yaptıklarını anlatmak suçmu insanlar bilgilensin onların çocuklarıda benimki gibi zarar görmesin diye yazdım bu mesajı evet suzan hanım size sesleniyorum ne yaptınızda mesajlarım silindi bana hakaret ettiniz olmadı karaladınız olmadı şimdide mesajlarımı sildirin varsın bu sitede bilmesinler bana yapılanları ben hakkımı zaten arıyorum

İclal 18 reflüyle ilgili mesajına uzun uzun cevap yazdım gönderdim ama özel mesaj gönderemezsiniz uyarısıyla karşılaştım hepsi boşa gitti. Umarım burdan ulaşabilirim size.

Back