Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
medipol mega Lebriz Hale Aktün yorumlar
- Konu Sahibi Bericom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? B Bericom BabyPinkk kızlar merhaba bende doktor arayışındayım. Hale hanımıda bir hayli araştırdım gerek evime yakınlığından gerek hastanenin lükslüğünden fakat 2014 öncesine kadar hale hanımla ilgili bir yığın olumlu yorum okurken 2014 sonrası olumlu tek bir yorum görmedim. Muayene süresi maksimum 6 dakika sürüyormuş. Çok aceleci davranıyormuş. Bayram tatiline gireceği için bir hastasını suni sancılarla doğurmuş vs vs daha bir çok yorum. 2016 yılında muayne ücreti 120 tl imiş şuan ne kadar bilemiyorum. Dolayısıyla hale hanım fikride kafamdan çıkmış oldu. Ama dener ve memnun kalırsanız yazın lütfen
- 27 Haziran 2018
- 1.129
- 1.753
- 83
B Bericom BabyPinkk kızlar merhaba bende doktor arayışındayım. Hale hanımıda bir hayli araştırdım gerek evime yakınlığından gerek hastanenin lükslüğünden fakat 2014 öncesine kadar hale hanımla ilgili bir yığın olumlu yorum okurken 2014 sonrası olumlu tek bir yorum görmedim. Muayene süresi maksimum 6 dakika sürüyormuş. Çok aceleci davranıyormuş. Bayram tatiline gireceği için bir hastasını suni sancılarla doğurmuş vs vs daha bir çok yorum. 2016 yılında muayne ücreti 120 tl imiş şuan ne kadar bilemiyorum. Dolayısıyla hale hanım fikride kafamdan çıkmış oldu. Ama dener ve memnun kalırsanız yazın lütfen
Merhaba sevgili Z Zelzele bende okuyorum dediğin gibi devlet hastanesi gibi olmuş sormadan cevap vermiyor, pek ilgilenmiyormuş açıkcası. Ama kime sorsam herkes de onu tanıyor söylüyor bence sırf eski doktor diye böyle bir algı var.
Ayrıca en son okuduğum muayane ücreti 160mış. Bana fazla gereksiz geldi aslında çünkü Nisa hastanesine gidiyorum Muhabbet hanım doktorum, doktorumdan da çok memnunum hamile kalmamda çok yardımı oldu 75 muayane ücreti hemde ilgileniyor çok güleryüzlü kendi bebeği olcakmış gibi seviniyor her defasında. Sırf hastane tam teşekküllü diye oraya geçiş yapmak istedim ama yorumları okudukça düşünüyorum 7nci aydan sonra gitmeyi planlıyorum.
Dilek hanım varmış bir de onu soruşturcam bilgi edinirsem yazarım.
Merhaba sevgili Z Zelzele bende okuyorum dediğin gibi devlet hastanesi gibi olmuş sormadan cevap vermiyor, pek ilgilenmiyormuş açıkcası. Ama kime sorsam herkes de onu tanıyor söylüyor bence sırf eski doktor diye böyle bir algı var.
Ayrıca en son okuduğum muayane ücreti 160mış. Bana fazla gereksiz geldi aslında çünkü Nisa hastanesine gidiyorum Muhabbet hanım doktorum, doktorumdan da çok memnunum hamile kalmamda çok yardımı oldu 75 muayane ücreti hemde ilgileniyor çok güleryüzlü kendi bebeği olcakmış gibi seviniyor her defasında. Sırf hastane tam teşekküllü diye oraya geçiş yapmak istedim ama yorumları okudukça düşünüyorum 7nci aydan sonra gitmeyi planlıyorum.
Dilek hanım varmış bir de onu soruşturcam bilgi edinirsem yazarım.
Yaşı gereği meslekten bıkmış olabilir diye düşündüm yorumları okuyunca. İsmimi etiketliyerek yazarsanız çok sevinirim
arkadaslar ben lebriz hanima basladim ama hic te oyle 5 dk bakip birakmiyor hatta gittigim doktorlarda ben sormadab en cok anlatan kisi o oldu yani hakkini yemek istemem amma velakin fazla pahali yani 200 lira muayene ucreti veriyoruz o da sendikali oldugumuz icin indirimli güya.bir de digumu 5 bin 500 lira bayagi pahali yani ben hala kararsizim gerek var mi böyle pahaliliga diye
5 bin 500 normal doğum ücreti mi?arkadaslar ben lebriz hanima basladim ama hic te oyle 5 dk bakip birakmiyor hatta gittigim doktorlarda ben sormadab en cok anlatan kisi o oldu yani hakkini yemek istemem amma velakin fazla pahali yani 200 lira muayene ucreti veriyoruz o da sendikali oldugumuz icin indirimli güya.bir de digumu 5 bin 500 lira bayagi pahali yani ben hala kararsizim gerek var mi böyle pahaliliga diye
Hayir hayir ikiz sezaryen5 bin 500 normal doğum ücreti mi?