- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Her hastane cok farkli ucrwtler veriyor nerde oldugunuza ve sgk ya gorede degisiyorMerhaba kızlar ddoğum ücreti hakkında bi bilginiz varmi varsa yardımcı olurmsz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hastane cok farkli ucrwtler veriyor nerde oldugunuza ve sgk ya gorede degisiyorMerhaba kızlar ddoğum ücreti hakkında bi bilginiz varmi varsa yardımcı olurmsz
Sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ben orda öznur hanima başladım. Şuan için bende memnunum![]()
Mrb ben oznur hanima balsadm ve devam ediyorm suan 13haftalgm hc bi sorn yok cokta memnunum tavsye ederm. Tulay hanimi tavsye etmem biraz soguk asik suratlimerhaba ;
bende öznur hanıma gitmeyi düşünüyorum nasıl devam ettiniz memnun kaldınız mı bilgi verirmisiniz
Mrb ben oznur hanima balsadm ve devam ediyorm suan 13haftalgm hc bi sorn yok cokta memnunum tavsye ederm. Tulay hanimi tavsye etmem biraz soguk asik suratli
Mesajinizi ancak gordum kusura bakmayin.. Dogumumu onda yaptim cok sukur hic bir sıkıntı yasamadim. Gayet ilgili alakali guven veren bir doktor. Tavsiye ederim.merhaba ;
bende öznur hanıma gitmeyi düşünüyorum nasıl devam ettiniz memnun kaldınız mı bilgi verirmisiniz
Mesajinizi ancak gordum kusura bakmayin.. Dogumumu onda yaptim cok sukur hic bir sıkıntı yasamadim. Gayet ilgili alakali guven veren bir doktor. Tavsiye ederim.
Peki seni takip eden doktor mu giriyor doguma ya da onun icin ayri bi ucret mi aliniyor bilginiz var mi?Bugun hastanedeydim, merak edenler icin guncel dogum fiyatları su sekilde; normal dogum 750, zorunlu sezeryan 1350, istege bagli sezeryan 2250 idi
doktor takip ettigimiz hastalarin dogumuna giriyoruz dedi, dogum mesai disinda olursa hastaneye geliyolar mi o kadar ayrinti bilmiyorumPeki seni takip eden doktor mu giriyor doguma ya da onun icin ayri bi ucret mi aliniyor bilginiz var mi?
Tesekkur ederim cevabin icin ben de simdiye kadar devlet hastanesine gidiyordum artik ozele gecip orda dogum yapmayi dusunuyorum oznur hanimin adini cok duydum sanirim ona gidecegimdoktor takip ettigimiz hastalarin dogumuna giriyoruz dedi, dogum mesai disinda olursa hastaneye geliyolar mi o kadar ayrinti bilmiyorum
ben tuba tarhana gidiyorum, simdilik memnunum, mesai disinda dogum olursa kendi doktorumuz geliyor mu,bunu ogrenirsen bana yazarsan sevinirim :)Tesekkur ederim cevabin icin ben de simdiye kadar devlet hastanesine gidiyordum artik ozele gecip orda dogum yapmayi dusunuyorum oznur hanimin adini cok duydum sanirim ona gidecegim
Tuba hanimin adini da cok duydum.benim gitmeme var biraz daha 25. Hafta seker testi var ona da simdi gittigim doktora gidicem sonra gececegim ozele bence sen benden once ogrenirsin ve bana da haber verirsin:) bir de o hastaneyle ilgili merak ettigim yeni dogan yogun bakim var mi biliyor musun?ben tuba tarhana gidiyorum, simdilik memnunum, mesai disinda dogum olursa kendi doktorumuz geliyor mu,bunu ogrenirsen bana yazarsan sevinirim :)
bilmiyorum malesef, bi dahaki gittigimde unutmazsam insallah sorarim, yazarim sana da:)Tuba hanimin adini da cok duydum.benim gitmeme var biraz daha 25. Hafta seker testi var ona da simdi gittigim doktora gidicem sonra gececegim ozele bence sen benden once ogrenirsin ve bana da haber verirsin:) bir de o hastaneyle ilgili merak ettigim yeni dogan yogun bakim var mi biliyor musun?
Muhakkak sor benim icin degil kendin icin cunku onemli dogum yapacagin hastaneyi secerken ilk soracaklarindan olmali bencebilmiyorum malesef, bi dahaki gittigimde unutmazsam insallah sorarim, yazarim sana da:)
MERHABA ARKADAŞLAR 5 HAFTALIK HAMILIYIM.İLK BEBEĞİM TAKDIR EDERSİNİZ Kİ TECRUBEZIZIM.İSTANBUL K.ÇEKMECEDE
OTURUYORUM.İNÖNÜ MAH.MEDİPOL HASTANESI ACILDI.O HASTANEYE GİDEN VEYA Bİ TANIDIGI VASITASILA TAVSIYE EDILEN Bİ KADIN DOGUM DOKTORU TAVSIYE EDBİLECEK OLANLARDAN YORUM BEKLIYORUM.TESEKKURLER....