• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol istnbul/küçükçekmece de kadın dogum doktoru tavsiyesi olan var mı?

Merhaba bayanlar. Bende kısmetse sefaköy medipol hastanesine başlamak istiyorum.bugün bilgi almak için aradım muayene ücreti 10 tl imiş bütün kadın doğum doktorları için aynı ücret gecerliymis. 6 tane doktor ismi verdiler.Ama ben hangisini tercih etmeliyim bilemedim.Ne olur yardimci olun bende haftaya bir gün gidip başlayayım.Sicakkanli ve sordugum herseye cevap alabilmek onemli benim icin. Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Bu arada benim ilk doğumum sezeryan haliyle ikinciisi zorunlu sezeryan olduğu icin 1100lira fiyat verdiler telefonda bana 2000kusurdu istege bagli sezeryan

Merhaba,
Çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. ben 1,5 yıllık evliyim. Nasip olursa bu yıl içinde ben de anne olmak istiyorum. Bankada çalıştığım için hamilelik boyunca kullanabileceğim 3.000 TL limitim olacak ancak Medipol ve Atakent Acıbadem arasında kaldım, hamilelik öncesi ve hamilelik sırasında nereyi tavsiye edersiniz? Hem doktor açıısndan hem de fiyatlar açısından bilgi verir misiniz?

Mesajinizi ancak gordum kusura bakmayin.. Dogumumu onda yaptim cok sukur hic bir sıkıntı yasamadim. Gayet ilgili alakali guven veren bir doktor. Tavsiye ederim.

Merhaba, sanırım medipol sefaköy de doğum yapmışsınız. Doğum sertifikası yada fotoğraf gibi birşey verildimi acaba size ?

Bugun hastanedeydim, merak edenler icin guncel dogum fiyatları su sekilde; normal dogum 750, zorunlu sezeryan 1350, istege bagli sezeryan 2250 idi

Bugun hastanedeydim, merak edenler icin guncel dogum fiyatları su sekilde; normal dogum 750, zorunlu sezeryan 1350, istege bagli sezeryan 2250 idi
Peki seni takip eden doktor mu giriyor doguma ya da onun icin ayri bi ucret mi aliniyor bilginiz var mi?

doktor takip ettigimiz hastalarin dogumuna giriyoruz dedi, dogum mesai disinda olursa hastaneye geliyolar mi o kadar ayrinti bilmiyorum
Tesekkur ederim cevabin icin ben de simdiye kadar devlet hastanesine gidiyordum artik ozele gecip orda dogum yapmayi dusunuyorum oznur hanimin adini cok duydum sanirim ona gidecegim

Tesekkur ederim cevabin icin ben de simdiye kadar devlet hastanesine gidiyordum artik ozele gecip orda dogum yapmayi dusunuyorum oznur hanimin adini cok duydum sanirim ona gidecegim
ben tuba tarhana gidiyorum, simdilik memnunum, mesai disinda dogum olursa kendi doktorumuz geliyor mu,bunu ogrenirsen bana yazarsan sevinirim :)

ben tuba tarhana gidiyorum, simdilik memnunum, mesai disinda dogum olursa kendi doktorumuz geliyor mu,bunu ogrenirsen bana yazarsan sevinirim :)
Tuba hanimin adini da cok duydum.benim gitmeme var biraz daha 25. Hafta seker testi var ona da simdi gittigim doktora gidicem sonra gececegim ozele bence sen benden once ogrenirsin ve bana da haber verirsin:) bir de o hastaneyle ilgili merak ettigim yeni dogan yogun bakim var mi biliyor musun?

Tuba hanimin adini da cok duydum.benim gitmeme var biraz daha 25. Hafta seker testi var ona da simdi gittigim doktora gidicem sonra gececegim ozele bence sen benden once ogrenirsin ve bana da haber verirsin:) bir de o hastaneyle ilgili merak ettigim yeni dogan yogun bakim var mi biliyor musun?
bilmiyorum malesef, bi dahaki gittigimde unutmazsam insallah sorarim, yazarim sana da:)

MERHABA ARKADAŞLAR 5 HAFTALIK HAMILIYIM.İLK BEBEĞİM TAKDIR EDERSİNİZ Kİ TECRUBEZIZIM.İSTANBUL K.ÇEKMECEDE
OTURUYORUM.İNÖNÜ MAH.MEDİPOL HASTANESI ACILDI.O HASTANEYE GİDEN VEYA Bİ TANIDIGI VASITASILA TAVSIYE EDILEN Bİ KADIN DOGUM DOKTORU TAVSIYE EDBİLECEK OLANLARDAN YORUM BEKLIYORUM.TESEKKURLER....

1ay önce medipol sefaköy hastanesinde normal doğum yaptım. Hastanedeki hemen hemen her doktora muayene oldum. Doğum yaklaşınca öznur hanımda karar kıldım çok beğendiğim için değil kendisi yard. doç. Olduğu içindi fakat mağlum doğum öncesi tuşe denilen muayene sırasında sanki herkes güle oynaya yaptırıyor edasına girdi ve bana sen böyle giderse gönüllü sezaryena gelirsin dedi eve döndüğümüzde nöbetçi olmasından dolayı olabilir dedik eşimle üzerinde durmadık daha sonra açılmalarım başladığı için çağırmıştı gittik muayene sırasında mümkün olduğu kadar sakin olarak yardımcı olmaya çalıştım kendisine sordum öznur hanım daha iyiydim demi diye cnm dedi iyiydin ama sen 8cm olsa dahi böyle yaptığın için doğuramazsın dedi benim moral yerlerde eşiminde morali bozuldu dedim yapamıcam heralde doğumu dedim sezeryanı düşünmeye başladım daha sonra nstdeki hamilelere sordum doktorunuzdan memnun musunuz diye Şerife tuba hanımı tavsiye ettiler akşam hafif sancım oldu gittim muayene etti ama hadi cnm hadi tatlım diyerek cesaret vererek yaptı sonunda o da bak böyle yaparsan doğum olmaz dedi ama tatlı tatlı beni korkutmadan.. dedim doğumumu yaptırır mısınız olur tmm dedi anlaştık benim aynı gün sabah 4de nişanım geldi gittim hemen doğum için alındım muayene de zorlanıyorum ama doktor hanım sevecen olduğu için kolay oluyordu şerife hanım nöbetçi olduğu için doğumu başlattı suyumu patlattı diğer doktora devretti ben kimin nöbetçi olduğunu bilmiyordum ama öznur hanım yerine bütün doktorlar olabilir dedim kendisini istemedim.. ŞANS MELEĞİ GÜZEL İNSAN Deniz Hanım geldi ben böyle bi doktor görmedim güler yüzlü tatlı dilli moral vere vere doğuma hazırlayan birisi bide şunu atlamamak lazım ebeler müthişti Allah onlardan razı olsun korkuyorum diye Merve ebe beni sakinleştirerek anlata anlata muayenemi yaptı korktum oda devretti nöbeti gelen nasıl olcak diye ebe Tuğçe o da ondan tatlı ilgi alaka süper 8.30 da suni sancı ile başladık 13.52 de evladımı kucağıma aldım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Bende suan 24+5 haftalik hamileyim sefakoy medipolde hamile kalmadan once gitmeye basladim ve sikintili bir gebelik sureci gecirdim. Ve bu donemde gerek acil de gerek normal muayane sirasinda butun dr gitmis oldum. Ancak Serife Tugba Kahraman kadar ilgili,sicak kanli ve samimisini gormedim tabiki isini cok iyi yapiyor olmasi ayri. Herseyi detayli olarak anlatan bir dr ve cevremdeki tanidiklarim ve tesadufen karsilastigim bircok kisi ayni fikirde. Kesinlikle tavsiye edecegim bir dr hastane yonetimi ve biz hastalari olarak cok sansliyiz.

Back
X