Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesinlikle önermiyorum 3 ay süründürdüler ekibi deneyimsiz ve ilgisiz. Daha fazla para verip Brüksel veya Bahçeci’ye gidin benceMedipol Mega hastanesinde tüp bebek yaptıranlar var mı ?? Gonca hanıma randevu alacağım
Evet kesinlikle önermiyorum 3 ay süründürdüler ekibi deneyimsiz ve ilgisiz. Daha fazla para verip Brüksel veya Bahçeci’ye gidin bence
Başınıza ne geldi biraz anlatabilir misiniz ben de ön görüşme için gideceğim orayaEvet kesinlikle önermiyorum 3 ay süründürdüler ekibi deneyimsiz ve ilgisiz. Daha fazla para verip Brüksel veya Bahçeci’ye gidin bence
Merhaba gittiniz mi acaba memnun kaldını mıMedipol Mega hastanesinde tüp bebek yaptıranlar var mı ?? Gonca hanıma randevu alacağım
Ben zaten doğal yolla hamile kalabiliyorum. Genetik için biz tüp bebek yapmak zorunda kaldık. Bir tanıdık vasıtasıyla buraya başladık. İlk öve öve bitiremediler lab şöyle şu teknoloji var bilmem ne toplamda 15 yumurta toplandı doğru düzgün dölleyemediler bile lab çok kötü, sürekli para istiyorlar her şey için durmadan para istiyorlar ama sonuç yok. Embriyo sayısını bile bize düzgün söylememişler epikriz raporunda öğrendik. Psikolojik olarak hiç sizi yükselten bir yer değil ben hala hastaneye gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri giidyo.Başınıza ne geldi biraz anlatabilir misiniz ben de ön görüşme için gideceğim oraya
Sizin için çok kötü bir deneyim olmuş bu süreçte en önemli şey zaten sizin moraliniz onu da sağlayamıyorlar ise zaten çok da bir fayda gelmez gibi o halde oradaBen zaten doğal yolla hamile kalabiliyorum. Genetik için biz tüp bebek yapmak zorunda kaldık. Bir tanıdık vasıtasıyla buraya başladık. İlk öve öve bitiremediler lab şöyle şu teknoloji var bilmem ne toplamda 15 yumurta toplandı doğru düzgün dölleyemediler bile lab çok kötü, sürekli para istiyorlar her şey için durmadan para istiyorlar ama sonuç yok. Embriyo sayısını bile bize düzgün söylememişler epikriz raporunda öğrendik. Psikolojik olarak hiç sizi yükselten bir yer değil ben hala hastaneye gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri giidyo.
Çok teşekkürler umarım sizin için her şey daha güzel olur Gerçekten ilk seferde olumlu geri dönüş almak istiyorsanız bahçeci veya brüksel’e gidin derim. Ben araştırırken Medipol için hiç olumsuz yorum yoktu hatta doğru düzgün yorum yoktu tedavi bitti baktım herkes kötü deneyimlerini yazmaya başladı. Kimse memnun değil kısacasıSizin için çok kötü bir deneyim olmuş bu süreçte en önemli şey zaten sizin moraliniz onu da sağlayamıyorlar ise zaten çok da bir fayda gelmez gibi o halde orada