- 1 Nisan 2017
- 7
- 6
- 1
- 42
- Konu Sahibi ebrueren34
-
Süreci paylaşırsanız yine, olumluysa beraber seviniriz, olumsuzsa beraber atlatırız ,yarına almanız çok iyi olmuş,Mesajiniz icin tesekkurler. Yarin ogleden sonra icin dr. Pelin basimdan randevu aldim. Aslinda icimde kotu bir his var ve genelde hastaneleri de sevmem. Galiba korku olsa gerek. Umarim doktor guleryuzludur ve yarin sonuclanir umarim bu can sikici durum.
Dün girmemiştim şimdi açtım çok sevindim içinize yüreğinize sinen bi hekime denk gelmişsinizDun hayatimda yasadigim en zor gundu sanirum. Doktor pelin hanim inanilmaz guleryuzlu ve pozitif birisi. Bana cok guven verdi. Muayenemden sonra kitleye ultrasonla bakilacagini soyledi. Acil olarak ultrason yapildi. Kategori 4 yani supheli bir kitleymis. Biyopsi yapmak gerekiyormus. O kadar acik ve net bir doktor ki hemen yaptirmaya karar verdim. Sagolsunlar 2 saat icinde biyopsimi de yaptirip ciktim . Bana yarin sonucu vereceklerini soylediler. Doktorumun soyledigine gore yuksek suphe varmis ama tedavi ile halledilebilirmis. Simdilik fazla yorum yapmadi ama sanirim iyi bir sonuc almayacagimizi dusunuyor. Yine de o kadar guven dolu ve yumusak kalpli birisi ki cikarkem nirkez daha tedavisi olan hastaliklardan korkmak yersiz dedi. Sonucu yarin yazarim. Umarim olumlu olur
Lenflere sıçramamış ve Herşeyiniz yolunda gitti çok şükür ... Şansınız daim olsun..Evet sonunda ameliyatimi oldum ve taburcu da oldum. Artik evdeyim. Ama inanin benim hastane deneyimim cogu hastadan cok farkli. Hastaneden ayrilmak bana zor geldi resmen. Meme koruyucu cerrahi ve koltuk altlarimdaki lenf bezlerinden ornekleme yapildi. Dr. Pelin basim her asamada yanimdaydi. Uyandigimda ilk onun sesini duydum. Sanki muzik gibiydi. Gecmis olsun. Bu asama bitti
Koltuk altin temiz cikti dedi. 2 kez daha adinin dr cenk bey oldugunu ogrendigim bir cerrahi doktoruyla geldiler. Bana ve aileme guven verdiler. Ertesi gun pansuman acildiginda sok oldum. Yara dedikleri sey 3 veya 4 cmlik ve ozenle dikilmis. Mutlulugumu gorunce bu daha ne ki dediler. 1 2 ay sonra iz bile kalmazmis. Plastik cerrahi doktoru da gordu gayet kozmetik bir sonuc gerekirse yag enjeksiyonu da yapriz dedi. Bu kadar guzel bir ekip turkiyede olur muydu. Son derece amator ruhla empati kurarak calisiyorlar. Elleri dert gormesin. Bu ekinin bas yonetmeni ve benim koruyucu melegim artik dr. Pelin basim. Kendisini tum meme kanseri hastalara oneririm . Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Lutfen etrafinizdaki hastalari bilgilendirin. Ben sahsen artik bununla ugrasacagim.sevgiler
Geçmiş olsunHerkese iyi dilekleri icin teseķkur ederim. Doktorumla ilgili yazdiklariniz icin cok mutlu oldum. Evet gercekten de bugun 2. Kontrolume gittim. Sik sik gorelim dedi. Benim onkologum sanirim ahmet bilici bey olacak. Ama omer fatih bey icin de cok guzel seyler duydim. Kimbilir belki karsilasiriz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?