Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insaAllah saglikla sevgiylekızlar ben doğumumu yaptım, hastaneyi cidden tavsiye ederim ebeler hemşirleer doktorlar çok iyiydi, normal doğum için herkes elinden geleni yaptı ve normal doğum yaptım :) cumartesi sabahı olduğu için doğumumu selda hanım yaptı, herşey çok güzeldi bilginiz olsun :)
Merhaba, konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş ama ben de Nihan Hanim'a gidiyorum doktordan çok memnunum ama hastaneyle ilgili kotu şeyler duyuyorum, pis olması doğum sonrası hemşirelerin ilgisiz ve saygısız olması gibi. Siz memnun kaldiniz mi?Beylikdüzü kolanı da bn tavsiye ederim. Henüz doğum yapmadım umarım memnun kalırım ama dr. nihan tosun cidden iyi bir dr. Aklınızda bulunsun. Randevu almanız gerekiyo ama. En az 2 hafta önceden. Epey yoğun çünkü :)
Şuan hangi hastaneye gidiyorsunuzmedilife beylikduzu kadin dogum bolumunde 3doktora gittim simdiye kadar 3unden de memnun kalmadim. aynur hanim ilgisiz ve soguk,ahmet bey aceleci senem hanim evet cok guleryuzlu ama yonlendirmeler konusunda yetersiz geldi bana. zaten hastene yer olarak cok kotu bir konumda daracik sokak icinde arabayi park edecek yer yok. kendi adima memnun kalmadim.
Ben kolan da doğum yaptım güzel hastanebundan sonra beylikduzu kolana gitmeyi dusunuyorum. umarim iyi olur.
Cok tesekkur ederim cvp verdiginiz icin.sagolun.cok kararsizim ben beylikduzune de esenyurta da yakinim.inovia sitelerinin altinda oturuyorum.esenyurtta esencan hastanesi var orayi da övuyorlar ama belki sacma gelecek dogm yerine esenyurt yazilmasini istemedigim icin beylikdüzü tercih ediyorumtsemavi merhaba. evet ben kolan hastanesinde mehmet alicik`e gidiyorum gayette memnunum kibar, ilgili biri. muayene ücreti 70tl. doğum ücretleri henüz bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?