• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medikalpark Göztepe tüp bebek tedavisi görenler

Malesef kendisinde 2 başarısız denemem oldu
Uzun uzun alatamayacağım hala cok atlatamadığım bir sürec birdaha denemeye cesaret etmem 4 senemi aldı
Aa olarak bildigiö embriyolarımın Tam transfer oncesi dğiük kalite olduğunu transfer oncesi verilen kağıttan öğrenip şok olmuştum
Hicbir genetik test istemeden gider gitmez tedaviye baslandı ve ilk sonucum negatif ( sağlık çalışanıyım) kendi bilgilerimle test yaptırdım zeynep kamil hastasinde ve tutunmayla ilgili sorunum oldugunu genetık testlerim sonucu hematologa giderek ogrendim aynur hanım bunun sorun olmayacağını soyleyip ki hala henuz bir test istememişti ikinci transferi yapti doktorumdur deyip bir kere daha güvendim ancak o da negatif oldu üzerine birde gereksiz yere histereskopi yapıldı bunları ne yazıkki hep sonradan anlamsız oldugunu araştırarak öğrendim
Evet doktordan cok memnun olanlar olabilir ama randevu saatinde gidip 2 saat kapida bekleyip koyun gibi yatırıp bes dk da gönderince sonuc boyle oluyor
İnstagramda paylasmak icşn üc bes pozitif hastasıyla resim cektirirken ben gözyaşım ve 2 negatif sonucumla kapisindan konuşamadan ayrıldım başka diyecek birşey yok duygularımı sanırım anlamışsınızdır
burası herkesin teceübelerini paylaştığı bir platform ve sizin tecrübeniz başkaları için bir yol oluşturabilir. Bende de ilk kez gittiğim için hiçbir genetik test veya rahim filmi vs istenmedi bazı kan değerleri istendi.acaba muayeneye göre mi istiyor onu bilemiyorum.maalesef bu tüp bebek olayı her kişi için bambaşka oluyor.bazılarının çok memnun olduğu dr dan bazıları maalesef üzgün ayrılıyor.ben ilk seferde pozitif sonuç alanlardanım ve bunu 42 yaşımda yaşadım ister istemez benim için ya da benim tablom için başarı olduğu düşünüyorum.Ayrıca saatlerce bekleme kısmında o kadar haklısınız ki ama oraya bebek hayaliyle gidince diyorsunuz ki aman tutsunda ben beklemeye razıyım ( en azından ben öyle düşünüyordum ve gerçekten bazen çok sinirlendiğim de oluyordu) umarım en kısa zamanda asla ilaç tedavi vs gerektirmeden tertemiz kendiliğinden sorunsuz sağlıklı ve mutlu bir gebelik yaşarsınız 🙏🌺

Benim imkanim olsaydi evime cok uzak olmasaydi kesinlikle orada aynur hocada yaptirirdim instagramda bi kadinla gorustum tup bebek koordinatörü o önermisti bana ayrica sartlari saglayanlara tup bebek raporuda cikariyordu

Genelde forumlarda kordinatörler oluyor ve zaten danışıklı dövüş oluyor bu durum birbirlerine yönlendiriyorlar. Bu aynur hoca icin değil reklam kısmı iyi calisan tüm tüp bebek doktorları icin böyle aslında
Bu arada sgk anlasmalı olan özel kurumların cogu zaten tedaviyi orda yaptıracaksanız raporunuzu da cikarıyorlar medikalparka özel bir durum degil yani. Görüstügüm cogu yer rapor cıkarabileceklerini söyledi hemde 1 günde.
Birde sorun bekleme değil bekleme sonunda ki sonuc sanirim ben cok kötü günler tecrube ettim kendi adıma önünden gecerken bile cok uzgunum ve hala bir tedaviye cesaretim yok
Negatif sonucuma neden ararken kapısında zaten beni bu sürecte cok üzdüler
Para yatırırken tedaviye baslarken hersey mukemmel ilerliyor olmuyorsa yüzünüze bile bakilmiyor

Bende Aynur doktora giderek hata yaptım
Uzun uzun alatamayacağım hala cok atlatamadığım bir sürec birdaha denemeye cesaret etmem 4 senemi aldı
Aa olarak bildigiö embriyolarımın Tam transfer oncesi dğiük kalite olduğunu transfer oncesi verilen kağıttan öğrenip şok olmuştum
Hicbir genetik test istemeden gider gitmez tedaviye baslandı ve ilk sonucum negatif ( sağlık çalışanıyım) kendi bilgilerimle test yaptırdım zeynep kamil hastasinde ve tutunmayla ilgili sorunum oldugunu genetık testlerim sonucu hematologa giderek ogrendim aynur hanım bunun sorun olmayacağını soyleyip ki hala henuz bir test istememişti ikinci transferi yapti doktorumdur deyip bir kere daha güvendim ancak o da negatif oldu üzerine birde gereksiz yere histereskopi yapıldı bunları ne yazıkki hep sonradan anlamsız oldugunu araştırarak öğrendim
Evet doktordan cok memnun olanlar olabilir ama randevu saatinde gidip 2 saat kapida bekleyip koyun gibi yatırıp bes dk da gönderince sonuc boyle oluyor
İnstagramda paylasmak icşn üc bes pozitif hastasıyla resim cektirirken ben gözyaşım ve 2 negatif sonucumla kapisindan konuşamadan ayrıldım başka diyecek birşey yok duygularımı sanırım anlamışsınızdır
İnstagramda paylasmak icşn üc bes pozitif hastasıyla resim cektirirken ben gözyaşım ve 2 negatif sonucumla kapisindan konuşamadan ayrıldım başka diyecek birşey yok duygularımı sanırım anlamışsınızd

Bende Aynur hanımın kurbanlarından birisiyim keşke hiç gitmeseydim ilgi yok alaka yok 60 binden başlıyor devamı son dk söyleniyor daha kaç para koparırlarsa artık miyom olduğunu ve amalıyat etmesi gerektiğini ve histerskopi yapacağını söyledi düşük yaptım zaten kürtaj yapan doktor miyom olduğunu söyleyince amalıyat olduğumu söyledim Aynur doktor benden 26 bin almıştı amalıyat için ama miyomu almamış epi krizde görünce şok oldum işleri güçleri para maneviyatla işleri yok insanları doğru şekilde yönlendirme yok amalıyat edecektiniz neden söylemediniz diyorum unutursunuz diye diyor resmen dayatıyorlar tedaviye başladıktan sonra o olacak bu olacak tedaviyi yarım bırakamdığımıza göre istedikleri herşeyi yaptık sonuç negatif asla ama asla kimse tavsiye etmesin yazık günah biz ne zorluklarla o parayı topladık ne umut ettik kanamam olduğunu bilmesine rağmen asla sormadı nasıl oldun diye😔

Genelde forumlarda kordinatörler oluyor ve zaten danışıklı dövüş oluyor bu durum birbirlerine yönlendiriyorlar. Bu aynur hoca icin değil reklam kısmı iyi calisan tüm tüp bebek doktorları icin böyle aslında
Bu arada sgk anlasmalı olan özel kurumların cogu zaten tedaviyi orda yaptıracaksanız raporunuzu da cikarıyorlar medikalparka özel bir durum degil yani. Görüstügüm cogu yer rapor cıkarabileceklerini söyledi hemde 1 günde.
Birde sorun bekleme değil bekleme sonunda ki sonuc sanirim ben cok kötü günler tecrube ettim kendi adıma önünden gecerken bile cok uzgunum ve hala bir tedaviye cesaretim yok
Negatif sonucuma neden ararken kapısında zaten beni bu sürecte cok üzdüler
Para yatırırken tedaviye baslarken hersey mukemmel ilerliyor olmuyorsa yüzünüze bile bakilmiyor
Malesef öyle yaptılar o yolu gidenler bilir zorluğunu umudumuzla dalga geçer gibi yapıyor lar Aynur Adeviyye de senin ordaki zafını kullanıyorlar

Bu yorumuda yeni gitmeyi düşünenler için yapıyorum Asla Aynur Adeviyye doktoru tercih etmeyin ben ne hayallerle gittim ama koskoca hayal kırıklığı benden kan pıhtı testi genetik testi istemedi diğer normal doktorların verdiği testlerle bize direk tüp bebek başlattı hiç bir aşamayı anlatmadan ilerliyor herşey bişey sorunca da tepki gösteriyorlardı histerskopiyi neye göre yaptı diye soruyorlar cvp veremiyorum doktor bize sadece tutunmayı kolaylaştıracak dedi beni stresten strese soktular yapılan işlemlerin faturasını istiyorum atmıyorlar kullanılmayan ürünleri kullanmış gibi gösteriyorlar miyom aldık diyorlar alınmamış çıkıyor benim gibi kaç garibanı daha yoldular acaba

Bu yorumuda yeni gitmeyi düşünenler için yapıyorum Asla Aynur Adeviyye doktoru tercih etmeyin ben ne hayallerle gittim ama koskoca hayal kırıklığı benden kan pıhtı testi genetik testi istemedi diğer normal doktorların verdiği testlerle bize direk tüp bebek başlattı hiç bir aşamayı anlatmadan ilerliyor herşey bişey sorunca da tepki gösteriyorlardı histerskopiyi neye göre yaptı diye soruyorlar cvp veremiyorum doktor bize sadece tutunmayı kolaylaştıracak dedi beni stresten strese soktular yapılan işlemlerin faturasını istiyorum atmıyorlar kullanılmayan ürünleri kullanmış gibi gösteriyorlar miyom aldık diyorlar alınmamış çıkıyor benim gibi kaç garibanı daha yoldular acaba
Ahh mesajlarınızı okurken icim sızladı hala aynı demekki umut tacirligi ne pıhtılaşma ne bişey her gelene hep aynı prosedür sonra hemen dayatma bir histeroskopi hep aynı taktik
Suan psikolojik tedavi görsem inanın görürürüm eşimin yalvarmasıyla baska merkezde yumurta toplattım hala bir transfere daha cesaretim yok o kadar cok aglattı o kadar cok uzdu ki yıprandım mahvoldum

Zamanında ona giderkende burda hep olumsuz yorumları görüp ciddiye almamıştım sonra kafamı duvarlara vurdum
Herkesi memnun edemez aman abartıyolar dedim
İşin icine girince oyle olmadigini pisman olarak da olsa görüyosun ve dönemiyosun
Hala neden histeroskopi oldum bilmiyorum hala neden 5aa denilen embriyomun transferden 5 dk once 4. Gün kalitesi düsük embriyo cıktıgının acıklamasını alamadım
Ne test ne bişey herkese aynı prosedur olmaz
Ha bu arada endometriozis sin diye verdigi ilacin cok tehlikeli oldugunu kac doktordan ogrendim ki en trajikomigi endometirozis değilmişim 🤦🏻‍♀️ ya neresinden tutayım da anlatayım
Bile bile lades demeyin gitmeyin şu kadına

Ahh mesajlarınızı okurken icim sızladı hala aynı demekki umut tacirligi ne pıhtılaşma ne bişey her gelene hep aynı prosedür sonra hemen dayatma bir histeroskopi hep aynı taktik
Suan psikolojik tedavi görsem inanın görürürüm eşimin yalvarmasıyla baska merkezde yumurta toplattım hala bir transfere daha cesaretim yok o kadar cok aglattı o kadar cok uzdu ki yıprandım mahvoldum
Çok üzücü bende cesaret edemiyorum yine ameliyat olmam gerekiyor miyom için tramva oldu bana miyom diye al parayı sonra histereskopi yapmış polip temizlemiş yazıyor epikrzde belkide düşüğüm miyom dan oldu koca bi boşluk belkileri düşünmekten yoruldum bunların yüzünden

Zamanında ona giderkende burda hep olumsuz yorumları görüp ciddiye almamıştım sonra kafamı duvarlara vurdum
Herkesi memnun edemez aman abartıyolar dedim
İşin icine girince oyle olmadigini pisman olarak da olsa görüyosun ve dönemiyosun
Hala neden histeroskopi oldum bilmiyorum hala neden 5aa denilen embriyomun transferden 5 dk once 4. Gün kalitesi düsük embriyo cıktıgının acıklamasını alamadım
Ne test ne bişey herkese aynı prosedur olmaz
Ha bu arada endometriozis sin diye verdigi ilacin cok tehlikeli oldugunu kac doktordan ogrendim ki en trajikomigi endometirozis değilmişim 🤦🏻‍♀️ ya neresinden tutayım da anlatayım
Bile bile lades demeyin gitmeyin şu kadına
Bu yorumları okuyupta giderek aynı hatayı yaptım bende aradan 5 10 yıl geçmiş şimdi baya düzelmiş lerdir diye düşündüm ama keşke de yorumları dikkate alsaydım çok pişmanım çok

1 denemem oldu negatif sonuçlandı Aynur hoca ilgili bi doktor ama Ekibi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Burda Aynur hoca ile ilgili olumluda olumsuzda yorumlar okudum ben bu süreç için araştırma yapıyorum doktor hastane bir kaç gündür kafam öyle çok karıştiki anlatamam lütfen sizden rica bana yardımcı olurmusunuz gidip memnun kaldığınız hastane ve doktor varmi Allah razisi icin yazin gidip onunla görüşim kafam çok.karisik

Back