- 22 Mart 2022
- 58
- 19
- 8
- 34
- Konu Sahibi mavimavi8390
Bu hastanede tedavi görenler var mi arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. 6 haziranda transferimi oldum. Şuan gebeyim.Bu hastanede tedavi görenler var mi arkadaşlar
Halen görmekteyim bende çevrem de de ikiz doğuran var ordanBu hastanede tedavi görenler var mi arkadaşlar
Amin inşallah bende birkaç yeri araştırıp en kısa zamanda tüp Bebek yapmak istiyorum . Aynur hocayı baya okudum . Cumartesi on görüşme için randevu aldım. Olumlu olursa onunla başlamayı düşünüyorum. Sizin sıkıntı neydi neden olmadı . Birde ortalama ne kadar ödediniz ilaçlarla öğrenebilir miyim acaba?Ben de Göztepe Medical Park Aynur Hocanın hastasıyım 19 Ağustos'ta 2 adet 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.ilk denememdi. Allah'a çok şükür şimdilik pozitif sonuç aldım.9 Eylül'de kese görme için randevum var. Tüp bebek süreci maalesef hep tedirginlik yaratan bir süreç. Ha tamam oldu diyemiyorsunuz ve hep bir sonraki aşamayı geçmeyi bekliyorsunuz. Allah'ım herkesin emeklerinin dualarının karşılığını versin inşallah
Ben pcos luyum ve 42 yaşındayım.tedavi ücretim 70 bin ( havuz yöntemi yapıldı yani 2 kere yunurta toplandı o yüzden neredeyse 2 tüp bebek tedavisi ücreti ödedim ve ilaçlar da hem dozaj hem gün sayısı arttı) ilaçlar da yaklaşık 28 bin falan tuttu. Tabi bu söylediğim fiyatlar nisan ayı fiyatlarıydı . Umarım gönlünüzdeki size hayırlı olur güzel haberlerinizi alırızAmin inşallah bende birkaç yeri araştırıp en kısa zamanda tüp Bebek yapmak istiyorum . Aynur hocayı baya okudum . Cumartesi on görüşme için randevu aldım. Olumlu olursa onunla başlamayı düşünüyorum. Sizin sıkıntı neydi neden olmadı . Birde ortalama ne kadar ödediniz ilaçlarla öğrenebilir miyim acaba?
Teşekkürler detaylıca anlatmışsınız sizin doktorunuz Aynur Erşahin miydi acaba öyleyse memnunmuydunuz ? Doktordan hastaneden genel olarak cumartesi görüşmeye gideceğim . Aklıma yavaş yavaş orası yatmaya başladı biraz uzaktayım ama sorun değil gidip geleceğim artık . Yeterki olsun .Ben pcos luyum ve 42 yaşındayım.tedavi ücretim 70 bin ( havuz yöntemi yapıldı yani 2 kere yunurta toplandı o yüzden neredeyse 2 tüp bebek tedavisi ücreti ödedim ve ilaçlar da hem dozaj hem gün sayısı arttı) ilaçlar da yaklaşık 28 bin falan tuttu. Tabi bu söylediğim fiyatlar nisan ayı fiyatlarıydı . Umarım gönlünüzdeki size hayırlı olur güzel haberlerinizi alırız
Evet Aynur Hoca. Şöyle söyleyeyim randevular genelde sarkıyor en az yarım saat bekliyorsunuz , hoca ile muayene harici görüşme durumum olmafığı için o süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Teknik olarak memnun kaldım sağolsun beni iyi analiz ederek uygun tedavi ( yumurta olgunlaştırma ve toplama dönemi,) ile şimdilik pozitif gebeliğe ulaştırdı hem de ilk seferde. Burada sadece hoca ile iş bitmiyor bence. Embriyoloğun da önemi çok fazla. Sağolsun Sürreyya Hanım en iyi olduğunu düşündüğü embriyoları seçti ve sonuç olarak 9+2 haftalık gebeyim. Bu süreçte çok fazla stres yapmayın çok iyi ya da kötüye odaklanmayın, ilaçlarınızı her zaman aynı saatlerde kullanın ( hormonları) bol su için . Güzel haberlerinizi almak dileğiyleTeşekkürler detaylıca anlatmışsınız sizin doktorunuz Aynur Erşahin miydi acaba öyleyse memnunmuydunuz ? Doktordan hastaneden genel olarak cumartesi görüşmeye gideceğim . Aklıma yavaş yavaş orası yatmaya başladı biraz uzaktayım ama sorun değil gidip geleceğim artık . Yeterki olsun .
Çok teşekkür ederim. Dün görüştük bizde olumlu görüyoruz. Yani bu ay sonu ilk adet ile beraber gidip sürece başlayacağız inşallah. Süreyya hnm . Soracağım umarım bizimde ilk seferde gebelik gerçekleşir. Güzel haber paylaşırım buradan. Size birşey daha sormak istiyorum. Yumurta toplama işlemi sonrası 1ay beklediniz mi bunu yapmadan taransfer yapmıyor mu acaba ?Evet Aynur Hoca. Şöyle söyleyeyim randevular genelde sarkıyor en az yarım saat bekliyorsunuz , hoca ile muayene harici görüşme durumum olmafığı için o süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Teknik olarak memnun kaldım sağolsun beni iyi analiz ederek uygun tedavi ( yumurta olgunlaştırma ve toplama dönemi,) ile şimdilik pozitif gebeliğe ulaştırdı hem de ilk seferde. Burada sadece hoca ile iş bitmiyor bence. Embriyoloğun da önemi çok fazla. Sağolsun Sürreyya Hanım en iyi olduğunu düşündüğü embriyoları seçti ve sonuç olarak 9+2 haftalık gebeyim. Bu süreçte çok fazla stres yapmayın çok iyi ya da kötüye odaklanmayın, ilaçlarınızı her zaman aynı saatlerde kullanın ( hormonları) bol su için . Güzel haberlerinizi almak dileğiyle
Yumurta toplandıktan sonra zaten 1 hafta içinde regl oluyorsunuz. Ondan sonraki yani 2.adetinizde 2 günü muayeneye gidip transfer için tedavi başlıyor. Rahim duvarı kalınlığı kontrol ediliyor. Bir kaç günde bir gidiyorsunuz bu esnada östrojen kullanıyorsunuz sonra ek ilaçlar da geliyor. 2 . regl mıayenisinden Yaklaşık 15-17 gün sonrası transferiniz yapılıyor.transferin 9. u günü beta hcg baktırıyorsunuz eğer pozitif ise 11.günü gene baktırıyorsunuz katlanarak arttıysa sizi 10 gün sonra kese görmeye kese göründükten sonra da 15 gün sonra kalp atışını duymaya çağırıyorlar.bu arada bazı ilaçlar kullanacaksınız uzun süre. Fitil ( vajinal yolla) progesteron iğne kan sulamdırıcı iğne ve hap .ben hala kullanıyorum artık 12.hafta muayenesinde bakalım hangilerini kesecek. Önünüzdeki.3 ay muhtemelen bu şekilde ilerleyecek.bu arada 2.regl ı beklemelerinin nedeni Rahimi dinlendirmek. Başarı yüzdesi daha fazlaymış.Çok teşekkür ederim. Dün görüştük bizde olumlu görüyoruz. Yani bu ay sonu ilk adet ile beraber gidip sürece başlayacağız inşallah. Süreyya hnm . Soracağım umarım bizimde ilk seferde gebelik gerçekleşir. Güzel haber paylaşırım buradan. Size birşey daha sormak istiyorum. Yumurta toplama işlemi sonrası 1ay beklediniz mi bunu yapmadan taransfer yapmıyor mu acaba ?
Bu arada doktorum AYNUR ADEVİYE ERŞAHİN di yazmayi unutmuşumMalesef kendisinde 2 başarısız denemem oldu
Uzun uzun alatamayacağım hala cok atlatamadığım bir sürec birdaha denemeye cesaret etmem 4 senemi aldı
Aa olarak bildigiö embriyolarımın Tam transfer oncesi dğiük kalite olduğunu transfer oncesi verilen kağıttan öğrenip şok olmuştum
Hicbir genetik test istemeden gider gitmez tedaviye baslandı ve ilk sonucum negatif ( sağlık çalışanıyım) kendi bilgilerimle test yaptırdım zeynep kamil hastasinde ve tutunmayla ilgili sorunum oldugunu genetık testlerim sonucu hematologa giderek ogrendim aynur hanım bunun sorun olmayacağını soyleyip ki hala henuz bir test istememişti ikinci transferi yapti doktorumdur deyip bir kere daha güvendim ancak o da negatif oldu üzerine birde gereksiz yere histereskopi yapıldı bunları ne yazıkki hep sonradan anlamsız oldugunu araştırarak öğrendim
Evet doktordan cok memnun olanlar olabilir ama randevu saatinde gidip 2 saat kapida bekleyip koyun gibi yatırıp bes dk da gönderince sonuc boyle oluyor
İnstagramda paylasmak icşn üc bes pozitif hastasıyla resim cektirirken ben gözyaşım ve 2 negatif sonucumla kapisindan konuşamadan ayrıldım başka diyecek birşey yok duygularımı sanırım anlamışsınızdır
Çok teşekkürler yazını şimdi gördüm . 10 Kasım yumurta toplama oldu bugün. 3. Gün emriyo için arandım . Çarşamba bir daha arayacaklar cumartesi biz tekrar bir randevu aldık hoca dan eğer rahim iyi durumdaysa beklemeyelim diye çünkü fiks herkese aynı şeyi söylüyorlar ama her bünye aynı değil ki ben yumurta toplamadan sonra çabuk toplarladim ve kanamam yarım gün sürdü . Bakalım ne diyecek tabi bekle derse bekleyeceğiz ama gayri ihtiyari sabırsızlanıyorumYumurta toplandıktan sonra zaten 1 hafta içinde regl oluyorsunuz. Ondan sonraki yani 2.adetinizde 2 günü muayeneye gidip transfer için tedavi başlıyor. Rahim duvarı kalınlığı kontrol ediliyor. Bir kaç günde bir gidiyorsunuz bu esnada östrojen kullanıyorsunuz sonra ek ilaçlar da geliyor. 2 . regl mıayenisinden Yaklaşık 15-17 gün sonrası transferiniz yapılıyor.transferin 9. u günü beta hcg baktırıyorsunuz eğer pozitif ise 11.günü gene baktırıyorsunuz katlanarak arttıysa sizi 10 gün sonra kese görmeye kese göründükten sonra da 15 gün sonra kalp atışını duymaya çağırıyorlar.bu arada bazı ilaçlar kullanacaksınız uzun süre. Fitil ( vajinal yolla) progesteron iğne kan sulamdırıcı iğne ve hap .ben hala kullanıyorum artık 12.hafta muayenesinde bakalım hangilerini kesecek. Önünüzdeki.3 ay muhtemelen bu şekilde ilerleyecek.bu arada 2.regl ı beklemelerinin nedeni Rahimi dinlendirmek. Başarı yüzdesi daha fazlaymış.
Süreciniz hayırlı olsun.geç olsun güç olmasın.şimdi bana o zamanlar hiç yaşanmamış gibi geliyor Allah size ve tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alırız buradanÇok teşekkürler yazını şimdi gördüm . 10 Kasım yumurta toplama oldu bugün. 3. Gün emriyo için arandım . Çarşamba bir daha arayacaklar cumartesi biz tekrar bir randevu aldık hoca dan eğer rahim iyi durumdaysa beklemeyelim diye çünkü fiks herkese aynı şeyi söylüyorlar ama her bünye aynı değil ki ben yumurta toplamadan sonra çabuk toplarladim ve kanamam yarım gün sürdü . Bakalım ne diyecek tabi bekle derse bekleyeceğiz ama gayri ihtiyari sabırsızlanıyorum
Bugün aradılar çok şükür 5. Güne iyi kalitede 5 tane emriyo gelmiş ve dondurmuslar yarın için de 4 tane takip ediyorlar devam ederlerse iyi durumda dondurmam mi bunlar bana yeter mi bilemiyorum. Ne kadarı gelirse hepsini dondurasim var ne olur ne olmaz diye ama fazlada para ödemek istemiyorum ne yapmalıyım sizce sizin kaç tane vardı ?Süreciniz hayırlı olsun.geç olsun güç olmasın.şimdi bana o zamanlar hiç yaşanmamış gibi geliyor Allah size ve tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alırız buradan
Benim havuz yöntemi oldu ilk toplamada 1 tane toplandı o da 3.gün embriyosu olarak donduruldu diğer toplamada 6 tane donduruldu ama benimkiler hep 3.gün embriyosu olarak donduruldu transfer zamanı 5.güne gelmesi için çözündürüldü.sizinkiler 5.gün embriyosu olarak dondurulacak sanırım.3.gün olsaydı kesinlikle diğerleri de.dondurulsun derdim çünkü 5.güne gelemeyen embriyolar da oluyor. maddi yükü de fazla olan bir tedavi maalesef ama bu kadar yumurtanız olmuş ve 5.güne de gelmişlerse bence onları da dondurtun belki ileride kardeş isterseniz bebeğinize ve yine tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsanız en azından bir ton hormon almak zorunda kalmayıp yumurta toplama işlemi de yaptırmak zorunda kalmazsınız.Bugün aradılar çok şükür 5. Güne iyi kalitede 5 tane emriyo gelmiş ve dondurmuslar yarın için de 4 tane takip ediyorlar devam ederlerse iyi durumda dondurmam mi bunlar bana yeter mi bilemiyorum. Ne kadarı gelirse hepsini dondurasim var ne olur ne olmaz diye ama fazlada para ödemek istemiyorum ne yapmalıyım sizce sizin kaç tane vardı ?
Evet teşekkürler öğrendim ki 5 tane 5. Gün embriyonun 3 tanesi aa yani iyi kalite diğer ikisi orta kaliteymiş 6. Güne de 1 tane gitmis o da orta kalite şimdi birde genetige gitme olayı var bu iyi kalite olan 3 taneyi de genetik teste göndereceğiz inşallah sonuçları iyi olur 2 tanesini transfer edebiliriz Aralık'ta olacak transfer galiba sizin transfer oldu mu ?Benim havuz yöntemi oldu ilk toplamada 1 tane toplandı o da 3.gün embriyosu olarak donduruldu diğer toplamada 6 tane donduruldu ama benimkiler hep 3.gün embriyosu olarak donduruldu transfer zamanı 5.güne gelmesi için çözündürüldü.sizinkiler 5.gün embriyosu olarak dondurulacak sanırım.3.gün olsaydı kesinlikle diğerleri de.dondurulsun derdim çünkü 5.güne gelemeyen embriyolar da oluyor. maddi yükü de fazla olan bir tedavi maalesef ama bu kadar yumurtanız olmuş ve 5.güne de gelmişlerse bence onları da dondurtun belki ileride kardeş isterseniz bebeğinize ve yine tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsanız en azından bir ton hormon almak zorunda kalmayıp yumurta toplama işlemi de yaptırmak zorunda kalmazsınız.
Benim transferim çoktan oldu 16 haftam da dolmak üzere.Evet teşekkürler öğrendim ki 5 tane 5. Gün embriyonun 3 tanesi aa yani iyi kalite diğer ikisi orta kaliteymiş 6. Güne de 1 tane gitmis o da orta kalite şimdi birde genetige gitme olayı var bu iyi kalite olan 3 taneyi de genetik teste göndereceğiz inşallah sonuçları iyi olur 2 tanesini transfer edebiliriz Aralık'ta olacak transfer galiba sizin transfer oldu mu ?