• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medikalci olan ya da medikalde çalışan arkadaşlar var mı??

se_yu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
71
0
86
43
Bursa
bir özel hastanenin karşısında medikal dükkanım var.. hastane karşısında olsun diye 1900 kira veriyoruz. burda tek medikalciyiz , eczanelerin sattıkları hariç.hastanenin bana hiçbir faydası olmuyor .. siz batmayın kendinizi geçindirin yeter diye ni mi arasın. biz karışmayız hastalar nereye giderse gider diyeni mi arasın.. temizlikçisine kadar bizimle iyi geçinmeniz lazım, iyi bakmanız lazım diyeni mi ararsınız... yani hastanenin hiiiiç faydası olmuyor. 3 ay oldu kira bedeli bile çıkmıyor.

sizce ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen...esnaf olmak çok zor kapıdan biri gelecek umudu, fax gelecek umuduyla günlerimi geçiriyorum..:(((

Son düzenleme:
şu an çok hastayım aslında. bütün gece ateşim vardı, titredim durdum. sabah çocuğumu taşımaya gücüm yoktu. ama dükkanım kapalı durmasın diye gayret ettim geldim sabah 8,30 da. yeniyiz diye küçük elektrikli sobayla idare ediyorum dükkan büyük üşüyorum ama masraf gitmesin diye idare ediyorum tek işlerimiz olsun diye..

hasta hasta geldim sabahdan beri 2 tl golaş satabildim.. çook üzülüyorum..:50:

bol kazançlı günler , hayırlı müşteriler diliyorum öncelikle......

madem hastanenin bir faydası yok, daha uygun kirası olan biyere taşınsanız....

Allah yardımcı olsun canım :( ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin ediyorum
Medikalci değilim bir bilgim yok ama en azından dükkanın 4 köşesine karınca duası asabilirsiniz birbirine bakacak şekilde. İnternette var 1 kağıda 4 tane basın 4'e bölüp asın canım bir de Allahın Er-Rezzak İsmini Ya Rezzak şeklinde günde 7 ya da 21 kere söyleyin inanarak . İnşallah işleriniz açılır.
Aklıma başka birşey gelmiyor.

allah yardımcı olsun canım :( ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin ediyorum
medikalci değilim bir bilgim yok ama en azından dükkanın 4 köşesine karınca duası asabilirsiniz birbirine bakacak şekilde. Internette var 1 kağıda 4 tane basın 4'e bölüp asın canım bir de allahın er-rezzak ismini ya rezzak şeklinde günde 7 ya da 21 kere söyleyin inanarak . Inşallah işleriniz açılır.
Aklıma başka birşey gelmiyor.

canım çok teşekkür ederim.. Karınca duası ve ayet-el kürsi dualarını 4 yere astım..

Allah'ın isimlerinden rızıkla ilgili olanları okumaya çalışıyorum. Senin verdiklerini de her gün okuyacağım canım saol.

Allah herkesin işlerini rast getirsin inşh..

Sevgiler.

bol kazançlı günler , hayırlı müşteriler diliyorum öncelikle......

Madem hastanenin bir faydası yok, daha uygun kirası olan biyere taşınsanız....

eşim öyle demeye başladı orası kirayı karşılamıyor başka yere taşınırız diye...

O kadar çook emek var ki dükkanımızda oruçlu oruçlu kendimiz yaptık herşeyi.. Dolapları işçilik gerektiren herşeyi kendimiz yaptık. Hiç işçi girmedi...

Ilk göz ağrısı;) yani herşey güzel olsun bi çözüm bulayım istiyorum olmuyor....

Gene de halimize çook şükür diyorum hep. Ama hastane böyle olmasaydı keşke :(((

hastane karşısı olmasa gelenin de ayağı kesilir mi o da var... daha çok yeni. zamanla düzelir inşallah. biraz saha sıkın dişinizi. ona göre taşınma kararı alırsınız.

Allah bereketli kazançlar nasip etsin canım...benim kız her ay ya bir yerini çatlatıyo ,ya patlatıyo :))sık sık atel vs alıyorum,kazandığım para medikale gidiyor..aynı şehirde olsak ben seni zengin ederdim :9:

şaka bir yana biz de eşimle esnaflık yapıyoruz..müşteri beklemek zor bilirim...vakıa suresi var kuranda..onu her gece okumayı adet edene Allah hiç beklemediği yerlerden rızık veriyor..bu sureyi her gece okumayı alışkanlık edinen fakirlik yüzü görmezmiş...düzenli her okuduğumda kitap arasından,ceketimin cebinden,mutfak dolabından vs yerlerden sürekli para buluyorum...sır kapısı gibi ama gerçek...çok kez yaşadım bunu ama insanız işte tembellik edip okumayı bırakıyorum hep...:19:

Back
X