Medıcana Çamlıca hastanesi Dr Dılek hanımda dogum yapan ve yapacak olan kızlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi zMd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zMd

DeMiR & isimsiz MeLeK
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
155
59
98
medıcana camlıca hastanesınde dogum yapan guzel anneler deneyımlerınızı bızımle paylasın...

Ben Dılek hanımın baglarbasındakı özel muayenehanesıne gıdıyorum gayet memnunum.Dogumum ıcın medıcana camlıca hastanesını dusunuyoruz.Doktorum orada gorev aldıgı ıcın medıcanada benımde rahat edecegımı soyledı.Zaten kuzenımın tavsıyesıyle edındıgım dogum uzmanıdır dılek hanım ve medıcana camlıca.Umarım bende cok memnun kalıırım. Bu hastanede dogum yapan anneler deneyımlerınızı bızımle paylasın lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Allahın ıznıyle martta tüçük oglusumu dunyaya getırcegım :=) kızlar hastane deneyımlerımızı paylasalım son ayında olan hamışler haydı topıklerımızı bırlıkte hazırlayalım doguma

çooooook mutluyum çoook 17 mart ıcın kararlastırdık doktorumla. Tüçük oğluşum 17 martta kucagımda olacak hayırlısıyla.... Rabbım tüçük meleğimi koruuuu. Çok sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemi nasi et

mart annelerı nerdesnız :82: yazmıosunuz

Dilek hanımın soyadı nedir?

ben ocak 10 da doğum yaptım dilek hanım yaptı ve sezeryan oldum hiçbir sorun yaşamadım ameliyatla ilgili bi problem olmadı çok başarılı zaten dilek hanım ama hastaneden okadarda memnun kalmadım şu açıdan çok paracıl bir hastane ve doğum katı çok kalabalık olduğu için ilgi çok az. 2 aylık şuan oğlum ve işitme testi hala olmadı çünkü aletleri bozuk koskoca hastanede olmaması gereken bişey sonuçta... çocuk doktorları tek kelimeyle sinir bozucu özellikle banu bal... onun dışında çok iyi bi doktor tercih etmişsin hiç şüphen olmasın işinde en iyisi...hayırlı doğumlar biran önce al bebeğini kucağına inşallah...

Masallah dılerım bebısının hayırlısıyla buyutursun. Bende doktoruma cok guvenıyorum ama hastane konusunda bıraz endıselerım var ancak doktorum oranın ıyı oldugunu soyledı.Hayırlısı olsun canım ya.Umarım sende oglusunun bıran once ısıtme testını yaptırırsın.Benımde son bır gunum kaldı hayırlısıyla.Persembe gunu doguma gıdıcem heyecan basıyor bıran once bebısımı kucagıma almak ıstıyorum.Allah bebeklerımıze ve bızlere saglıklı huzurlu uzun omurler nasıp etsın canım :87::87:

merhabalar konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş:) iyide olmuş aslında şimdi belki daha çok tecrübesi olan görür ve yazar bana:) dilek hanım hakkındaki düşünceniz ve doğum hikayelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim memnun kaldınız mı? normal doğum yapan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…