• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amla Medicana Hastanesi,fikirlerinize ihtiyacm var!

valla canım daha doğum yapmadım henüz, ama oraya gidiyorum bende hemde 32 haftamdan sonra değiştirdim dr. çünkü hiç memnun değildim medipole gidiyordum bende.. neyse şimdi medicanaya gidiyorum doktorum sibel hanım ve inanılmaz memnunum,çok ilgili ve güler yüzlü arkadaş gibi,uzunca ilgileniyor tavsiye ederim..doğumum bu cumartesi 7 kasım hayırlısıyla inşaallah,orda doğum yapanlara sorduğum kadarıyla hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler,ebelerde çok ilgiliymiş..bakalım görücez inşaallah bende memnun kalırım...delikafadulden çok az kaldı ve heyecandan deliriyorum

öncelkle hayırlı olsn sanırım doğumu yapmışsındır.. nasıl memnun kaldınmı? ilgi alaka doğum sonrtası yaşadıklarını bizle paylaşırmısın?

arkadaşlar medicanayı şiddetle tavsiye ediyorum doktorumdan personelden anestezi uzmanımdan hasta bakıcısından vs...herşeyinden çok memnun kaldım bir bebek gibi ilgilendiler benimle valla..
tertemiz ayrıca.
ALLAH bir avazda sizleride kurtarsın inşaallah...

arkadaşlar medicanayı şiddetle tavsiye ediyorum doktorumdan personelden anestezi uzmanımdan hasta bakıcısından vs...herşeyinden çok memnun kaldım bir bebek gibi ilgilendiler benimle valla..
tertemiz ayrıca.
ALLAH bir avazda sizleride kurtarsın inşaallah...

hayırlı olsun bnde salı günü randewuya gideceğim inşallh hayal kırıklığı yaşamam normal doğummu yaptın?

bende medicanaya gidiyorum zehra hanıma ama çok memnun değilim. ultrasonlar eski şuanda 24 haftalık gebeyim ve cocuğumun doğru dürüst tek resmi yok:((( kardeşimin eşide hamile ve onun ultrason resimleri ve cdleri hepsi 3 boyutlu ve cok güzel.. ben kararsız kaldım. hastane bebek dostu olarak seçilmiş. belki doğum ve yeni doğan ünitesi iyidir. geçen gün bebeğimin içorganlarına bakıldı aynı ultrasonla alt katta baktılar şok oldum sanki zehra hanım bakamazdı bunun için ayrıca 100 lira ödedim. muayene ücreti 50 lira.. kardeşimin eşi böyle bir ücret ödememiş onun kendi doktoru bakmış. yanii canım çok sıkkın bu konulardan dolayı... bu arada kardeşim çorluda vatan hastanesine gidiyor. doğum ücretinide sordum geçcen gün 1100 lira normal doğum 2100 sezeryan dediler.

bende medicanaya gidiyorum zehra hanıma ama çok memnun değilim. ultrasonlar eski şuanda 24 haftalık gebeyim ve cocuğumun doğru dürüst tek resmi yok:((( kardeşimin eşide hamile ve onun ultrason resimleri ve cdleri hepsi 3 boyutlu ve cok güzel.. ben kararsız kaldım. hastane bebek dostu olarak seçilmiş. belki doğum ve yeni doğan ünitesi iyidir. geçen gün bebeğimin içorganlarına bakıldı aynı ultrasonla alt katta baktılar şok oldum sanki zehra hanım bakamazdı bunun için ayrıca 100 lira ödedim. muayene ücreti 50 lira.. kardeşimin eşi böyle bir ücret ödememiş onun kendi doktoru bakmış. yanii canım çok sıkkın bu konulardan dolayı... bu arada kardeşim çorluda vatan hastanesine gidiyor. doğum ücretinide sordum geçcen gün 1100 lira normal doğum 2100 sezeryan dediler.

ama siyah beyaz ultrasonda düzgün bi resim beklemen anlamsız bnce ewet her ziyarette renkli ultrason yapan hastane bilmiyorum bnde hisar hospital war onuna sgksı yok, muayen 115tl falan yanılmıyosam bide özel doktorlar war kağan kocatepe falan.
peki doktordan memnunmusun hastanede ki ilgiden falan?

Arkadaşlar ben 2008 kurban bayramı 1.günü medicana da doğum yaptım.Doktorum dışarıdandı doğum epiduural normal oldu.Hastanede bebek hemşireleri ve çocuk doktorlarından hiççç memnun kalmadım.O gün tek hasta bendim katlar bomboşdu,sadece doğum hastası bendim 1 gece kaldım ama kabustu resmen.Kendi hemşirelerim çok ilgili idi ama bebek tüm gece uyumadı,azıcık alın anne dinlensin diyorlar kimse gelmedi bile,gelip sorun ne diye sormadılar bile.Taburcu günü çocuk doktoru geldi çekilmiş teyp gibi anlattı gitti,kimse göbek bakımını doğru düzgün anlatmadı göbeği kaldır altını sil demediler bende ilk tahmin edemedim tabi göbeğin altının ıslaklığı çok geç iyileşti şimdi göbeğimizde hafif sorun kaldı sağolsunlar,temizlemek için batikon verdiler meğerse artık hiç bir yaraya sürülmüyormuş yara geç iyileşiyor diye biz 15 gün onunla uğraştık.Kontrole gittik ssk gibi içeri gir,soy ezberlenmiş ders gibi anlatır daha bebeği giydirmeden sıradaki içeriye girer,bebeğim sarılık olmuştu tahlil yapılacak laboratuvar o kadar kalabalık ki sıraya gir dediler bebek ağlaya ağlaya ayağa kaldırdı sağolsun duyarlı insanlar sıra vermeseler 5 günlük bebek ile kuyrukta bekle zaten mikrop kapar korkusu var.Koskoca hastanede bebeklere özel laboratuvar yok.Yazık ya valla ben çok çektim oradan bir daha gitmedim.Dahada gidermiyim Allah bilir

Back