- 26 Aralık 2022
- 22
- 9
- 29
- Konu Sahibi melekdahic
Merhaba kızlar forumda Medicana Selman Laçin için detaylı açıklama görmedim ve bu süreci anlatmaya karar verdim. Mayıs ayında Selman beye ilk görüşmeye gittim pcos olduğum için hamile kalmanin imkansıza yakın olduğunu biliyordum. Tüp bebek serüvenim böyle başladı yaklaşık on gün boyunca yumurta uyarıcı iğneler kullandım gonal-f ve farklı bir iğne ve tabiki folik asit. Göbekten vurduğum için pek yorumladım ama gün aşırı yumurta kontrolune gitmek biraz yordu. Onbirinci gün Opu (yumurta toplama işlemi) için gittim tabiki heyecan vardı ilk anestezi altında islemimdi yaklaşık yarım saat sürmüş ve 20 ye yakın embriyo toplanmış. Anestezi etkisinden çıktıktan sonra epey bir ağrı çektim aynı gün taburcu olup eve geçtim ve on günde toparladım. Günaşırı embriyolog aradı bilgi verdi 4 embriyo 5. Güne ulaştı ve donduruldu. İki adet sonrası transfer olmak için gittim lutinus progestan kullanıyorum. Transfer acısız ve iki dk sürdü. Bir saat hiç kıpırdamadan yattım suan ikinci günüm test için daha var. Fakat pozitif yada değil şunu belirtmek isterim psikolojik olarak kendimi güvende hissettiğim hocam Selman Laçin bir umut aşıladı herzaman nezaketliydi ve bizi dinledi. Dinlemek bu zamanda çok zor ama o bunu başardı anladı. Hemşireler danışma görevlileri bile değer veriyor hastasına. Yani diyeceğim o ki insan muamelesi gördüğünüz bir hastane ile bu sürece girin. Yine sorularıniz olursa ben burdayım kızlar. Allah'ım gönlümüze göre versin inşallah