• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medical park meral arisal

Igne kullanan sevgili hamisler medicana medipol ethica acibadem medicalpark vs bahcelievler civarinda hangi dr u tavsiye edersiniz

Ustelik aksamlari gorev yapiyor saat 18:00 ile 06:00 arasi hastanede oluyor nobetci doktor ben hep esim isten geliyor yemegimizi filan yiyoruz saat 10 gibi gidiyorum kimse olmuyor uzun uzun konusuyoruz filan rahat oluyor aklinda olsun

Hemde ne sacma.yok bu genlere gore igneye gerek yok bi daha deneyelim laflari falan insana cok agir geliyo.denedigin sey bir bebegin hayati.yasanilanlar cok kolaymis gibi.ne bileyim canm ya....
Ya o kayiplari cok kolay sanıyorlar herjalde dene gel olursa olur olmasa düşer diye bisimi olur ne acilar cekiyoruz kaybedince ya ALLAH'IM korusun :(

Canim o bolgede degilim ama aracin varsa gop a gelebilirsjn belki doktorumu tavsiye ederim
Canm cvp verdigin icin cok sagol pek yardim eden olmadi.bnde sirf dru tanimak icin muayene ucreti vermekten yoruldum acikcasi.malesef arabamiz yok canm ya..hastane eve yakin olsun istiyoruz.Allah korusun kanama vs durumunda gidebilmek icin ilgin icin cok tesekkur ederim cnm bnm

Ya o kayiplari cok kolay sanıyorlar herjalde dene gel olursa olur olmasa düşer diye bisimi olur ne acilar cekiyoruz kaybedince ya ALLAH'IM korusun :KK43:
Nerdeyse firca atan dr bile oldu canm ya.Sen mi bilcen bnmi der gibi konusan.Birazcik etraflarina baksalar..igne ve aspirin kullansakta kullanmasakta rabbim iaterse verir elbet
Ama insan tedbirini almali.karnimdaki bebegim öldü.ustunden bir yil gecti hala dogsaydi su kadar gunluktu demekten gizli gizli aglamaktan kendimi alamiyorum.
Ölüm riski pihti riski hamileleik boyunca var.Allah korusun.drlara kinusmak kolay

Merak ettigim su, hamilelikte igne yada aspirin kullanmanin cok ciddi riskleri mi var ki almiyorlar bu riskleri?
Yok canm ben hemotoloji druna sordum.proftu kendisi.hamilelikte kan sulandirici igne ve aspirinin bilinen bir yan etkisi yok.sadece kanaman olursa sulandiricinin etkisiyle cok olabilir ve normal dogum riskli oyuzden kontrollu sezeryan ol dedi.ilk aydan itibaren igne yetiyomu yetmiyomu testleri var zaten

Nerdeyse firca atan dr bile oldu canm ya.Sen mi bilcen bnmi der gibi konusan.Birazcik etraflarina baksalar..igne ve aspirin kullansakta kullanmasakta rabbim iaterse verir elbet
Ama insan tedbirini almali.karnimdaki bebegim öldü.ustunden bir yil gecti hala dogsaydi su kadar gunluktu demekten gizli gizli aglamaktan kendimi alamiyorum.
Ölüm riski pihti riski hamileleik boyunca var.Allah korusun.drlara kinusmak kolay
Oy ALLAHIM boyle doktorlara muhtac etmesin :(

Anlyorum seni canim hayirlisyla bulcaz doktor ALLAHIM aratmasin miniklerimize kavusscaz INŞALLAH ❤
Ins canm aklimda birkac dr var.meral hanimda bunlardan biri.hastaneye kendisine mail attim ama donmedi.acaba hastanedeyken odasini arayip sorsam ne der.muayene ucretleri pahali malum.sirf ne dusundugunu ogrenmek icin para vermek istemiyorum.gereksiz yere muayene oluyorum falan.sence arayayimmi

Ins canm aklimda birkac dr var.meral hanimda bunlardan biri.hastaneye kendisine mail attim ama donmedi.acaba hastanedeyken odasini arayip sorsam ne der.muayene ucretleri pahali malum.sirf ne dusundugunu ogrenmek icin para vermek istemiyorum.gereksiz yere muayene oluyorum falan.sence arayayimmi
Ara balim maili gorur gormez en iyisi konuşmak nerede yasiyosun canim

Biraz zaman gecsinde aklimdaki drlari tek tek ariycam canm napayim her birine gidip 150tl verip gorusemiycem napayim

K
Yuhh ya..napiyolar acaba 350 tllik.ben telefon acip arada bile gorusebilirmiyim falan diycem...5 dakika konusup okadar para vermek istemiyorum acikcasi
Kuzum koru hastensinde 650 tl muayane 350 az bile ah kuzum bende bilmyorum bende ankarada zubeyda hanım haatwnsi varmis devlet sadece kadin doğuma aiy orayami gtsem diyorum devletre ilgilenirlermi bilmiyorum :(

Back