Medical Park Mehtap Yazıcıoğlu Sezeryan Doğum

ben ne yazık ki gidemem çünki istanbulda değilim artık ama eğer olsaydım giderdim kendisine bir git muhayene ol istersen içine sinerse devam edersin mehtap hanıma gitmeye...

Merhaba arkadaşlar,
bende 6.aylık hamileyim. ve sürecin başından beri mehtap hanıma gidiyorum.çok kibar, çok nezih, bilgili, rahatlatan ve her konuda rahatlıkla konuşulabilecek,danışılabilecek bir uzman.
Kafanıza takılan soruları telefonla bile ulaşarak yanıtlayan, sevecen bir doktor. Şimdiye kadar tavsiyelerine uydum. Ufak tefek problemler yaşadığımda da ilgisi olması gerektiği gibiydi. şimdilik bir sorun yaşamadım. Mehtap hanımı öneririm.

Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim .. Ama doktor araştırmanın bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim.. Çevremde tavsiye olarak medipol Leyla altuntaş ve medical park Mehtap yazıcıoğlu diye 2 tane seçenek geldi.. İkisininde yorumları olumlu.. Çok kafam karıştı.. Hiç karar veremedim.. Sizde hiç ikilemde kaldınız mı ?

mehtap hanımdan ben de memnundum ilk zamanlar en son 2li testin sonucları ıcın gıttıgımde eşimle 1bucuk saat otobuste ayakta leş gıbı bır trafıkte gıttık.5 sn bıle oturamadık.. sepetledı resmen! test sonucları ıyı sorun yok gıdebılırsınız önumuzdekı 1 ay boyunca da gelmeyın! gıbı sacma sapan bı cumle kurdu.. zaten o gune kadar hep ayda 1 kere gıtmıstım ve eşimde bebeği ilk defa göreceği için çok hevesliydim.. o sekılde davranınca gözumden dustu. "bebegı muayene edebılırmısınız babası da görsun ıstıyorum" dedım.. "off iyi geçin bakalım" dedi !!! bir daha kapısının önünden geçmem!

smdı central hospıtalda başak sel e gıdıyorum. memnunum aslında ama cok yogun ulaşamıyorum sıkıntı oldugunda.. mesela leş gıbı hemoroıdım var şu sıra ve göğsümde fena bır sancı ve baskı var.. dakıka bası aramayı seven bırı de degılım ama bu acı nefesımı kesıyor artık.. arıyorum ama acmıyor.. asıstanına not bırakıyorum yarım saate dönuyor ama bılmıyorum.. daha acıl bıse olsa kotu olurdu.. ama ılgısı fevkalade.. yanı ne zaman gıtsem en az 30dk - 40 dk ılgılenıyor .. guler yuzlu, sevecen, rahatlatıcı.. cv si de cok ıyı !
tavsıye ederım..

doktor olayı zor

Evet doktor olayı zor.. Ama ben Mehtap hanımla ilgili doktor bir arkadaşımdan çok olumlu yorumlarını duydum .. Elinin çok iyi olduğunu ve normal doğuma teşvik edici olduğunu söyledi.. Bende denemek amaçlı gittim.. Acil hastası vardı 15 dk fln bekledim.. Gerçekten hastayı görünce acil olduğunu anladım.. Sonra gayet sevecen davrandı... Çok ılımlı konuştu... Birazdan doğuma gireceğim dedi.. Hadi ultrasonla bakalım diye içeri aldı..
Kartını verdi 2,5hafta sonra çağırdı.. İlk izlenim çok iyi etki bıraktı bende ama gelecek zamanlarda ne olur bilmem.. Tabi eğer böyle devam etmezse başka bir doktoru tercih ederim... Hayırlısı tabi umarım yanılmam... Yorumun için teşekkürler.. Senin yorumunu okuduğumda doktora gitmiştim

benim şansıma o gun ters tarafından kalktı herhalde :) inşallah memnun kalırsın.. ilk zamanlar bende cok memnundum.. beklemek vs hıc onemlı degıldı..-1saat 20 dk bekledıgımı bılıyorum..- ama o davranısta bulunmayacaktı.. neyse canım her ıste bı hayır vardır :)) suankı doktorumdan cok memnunum. medıcal parktakı butun doktorlara gıttım ı ıh! :) bana gore degıller

Mehtap hanım ile iyi ki tanısmısım. Internetten arastırmıstım kendisini ve hakkında hep olumlu yorumlar okumustum. Daha oncesindeki hamilelik surecimde, istanbul anadolu yakasının en iyi hastanelerindeki kadın dogum uzmanlarına gitmistim. Ama inanın , Mehtap hanım en iyisi bence. Tecrube ve bilgisinin yanında onemli bir husus da kendisinin hastaya olan yaklasımı ve huzur veren tutumu. Kendisi ailenizdeki biri gibi guven biri. Yine Medical Park Goztepe hastanesindeki asistanı Kezban Hanım da onun sag kolu gibi, hamilelik surecindeki tum muayane ve takipleri birebir yapıyor ve size destek veriyor. Ben cok titiz ve arastırmacı biri olarak, Mehtap hanımı siddetle tavsiye ederim. Selamlar Pelin B. (3 subat 2015 dogumumdu:)

Merhaba Mehtap Hanıma sezeryan doğum yaptıranlardanım arkadaşlar.Kesinlikle öneririm.Çok huzur verici rahatlatıcı bi tavrı var.Çok deneyimli ayrıca.Ben onu çok uzun saatler beklediğimide biliyorum çok yoğun oluyor ama kimse onun yerini tutamaz.

sezeryandan sonra toparlanman ne kadar zaman aldı bende mehtap hanıma gidiyorum kısmet olursa iki ay sonra doğumum olacak.
herkes sezeryan konusunda korkutuyor.
hastane odasından ve hemşirelerinden memnun kaldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…