Hanımlar merhaba...
31 haftalık hamileyim, Temmuz'da oğluma kavuşacağım inşallah...Allah izin verirse...
Tecrübelerinizden fikir edinmek istiyorum, Doktorum Mehtap Yazıcıoğlu, oldukça ilgili bir doktor çok çok memnunum...
Bel fıtığımdan dolayı sezeryan olacağım...
Aynı doktora giden ve doğum yapan arkadaşlarımız var mı merak ettim??? Nasıl geçti doğumlarınız...?
Ve genel anestezi mi ? Epidural doğumumu tavsiye edersiniz...
Çok teşeklür ederim...[/QUOT
merhaba işallah sorunsuz doğum yaparsın canım mehtap hanım hangi şubede ben doktoru tanımıyorum. bel fıtığından dolayı sezeryanmı önerdiler normal doğum risklimiymiş bendede bel fıtığı var eğer bir gün hamile kalırsam normal doğum istiyodum .merak ettim
merhaba işallah sorunsuz doğum yaparsın canım mehtap hanım hangi şubede ben doktoru tanımıyorum. bel fıtığından dolayı sezeryanmı önerdiler normal doğum risklimiymiş bendede bel fıtığı var eğer bir gün hamile kalırsam normal doğum istiyodum .merak ettim
Teşekkür ederim canım...
Mehtap Yazıcıoğlu Göztepe'de canım... evet bel fıtığından dolayı sezeryanı öneriyorlar, açıkcası bende riske atmak istemiyorum..
anladım canım çok teşekkür ederim.hakkımızda hayırlısı olsun.doktor kontrolünde oluruz sürekli zaten benim başlangıçtı fizik tedavi oldum.
işallah sağlıklı birşekilde oğlunu kucağına alırsın.
öncelikle hayırlı kolay sorunsuz bir dogum ve ardından sorunsuz bi sekilde cok cok emen saglıklı bir bebek diliyorum ( emin ol bu kısım dogumdan cok daha mühim:)
üç bucuk ay önce mehtap hanımın refakatinde bebegimi dünyaya getirdim
hamileligim boyunca kendisinden cok memnun kaldım cok ilgili sefkatli ve oldukca sakin tabiatıyla rahatlatn bir kadın kendisi
alanında hakkını yiyemeyecegim kadar iyi
ben epidrual sezeryan ile dogum yaptım normal dogumu cok istiyordum esasında ama bebek makat durustu ve kordon dolanması vardı bu yüzden sezeryana karar verdik birlikte ben bebegimi dogar dogmaz görmek istiyordum bu yüzden özellikle epidruali tercih ettim cok da memnun kaldım
dogumdan önce cevremde herkes beni korkutmak icin yarıstı adeta yok gecmek bilmeyen bas agrıları ayaga kalkamama dikişlerde asırı agrı belde agrı felc riski falan filan..hepsine hazırdım ne kadar kötü ihtimaller olrsa olsun tek amacım bebegim dünyaya ilk geldiginde onu ilk karsılayan olmaktı bu bir anne olarak en tabii ilk benm hakkımdı
iyi ki de bu kararı vermişim..normal dogum gibi o anı yasıyorsun birebir heyecanla bekliyorsun asama asama dünyaya gelişine sahit oluyorsun..acıkcası cok kolay diyemem ama zor da degil asla..sadece karın bölgeni acarlarken asrı bir sarsılma hissediyorsun acı gibi degil ama tarfi zor bişey o biraz korkutuyor insanı ama dayanılmaz bişey degil..o an ben de acaba genel mi olsaydım diye gecirdim icimden ama bi anlık histi zaten hersey cok hızlı ilerliyor..işin en güzel yanı bilincli olmak aklıma gelen en uzak kişilere bile dua edebildim biyandan yavrumu dogururken..
karnımdan cıkarıp yan tarafıma iliştirdiklerinde onunla ilk tanışma ilk öpüş ilk koklayıs harkuladeydi..ben kesinlikle tavsiye ederim bunu yasamanı..genel anestezide kendine gelene kadar yavruna merhaba dyecegin en özel dakıkaları kacırıyorsun ben bunu istemedm ackcası..
gelelim mehtap hanıma dogum sürecinde de cok ilgili ve rahatlatıcıydı..sanki ilk kez bir bebek dogrtuyor gibi dünyaya bir melegin gelişine daha kayıtsız kalmayacak kadar sevecen ve içtendi..acıkcası ben cok memnun kaldım kendsinden de ameliyathane ekibinden de..dogumdan birkac saat sonra ayaga da kalktım kendi kendime dusumu bile aldım..bu da operasyonun basarılı ve sorunsuz gectgının bir göstergesi sanırım..
umarım sen de güzel bir dogum yasarsın arkadasım saglıkla hayırlısıyla insallah kavus yavruna..
mrb bende mecical park göstepede doğum yaptım ama can şenerdi doktorum genel anesteziyle sezeryan oldum .can beyden de memnun kaldım kendisi bilgili tecrübeli bir doktordur fakat normal doğuma hazır olduğunu hissederse ve inanırsa bu konuda destek oluyor bence sezeryene daha yatkın bir doktor tek kusuru bu bence.mehtap hanımında çok methini duydum normal doğum yanlısı bir doktor ve bu konuda cesaretlendirici olduğu konusunda konuşuyorlardı ve çok ilgiliymiş doğum sırasında bir tanıdık onunla normal doğum yapmıştı çok ilginç gelmişti açılması gerçekleşsin diye hurma yedirmiş bol bol ve bebek kısa sürede doğmuş.
şimdiki aklım olsa mehtap hanıma gider ve normal doğurmaya çalışırdım ama malum geriye dönüş olmuyo ....
ayyy duymak istediğim şeyler işte bunlardı sağol seda
Şimdiden kanım ısındı kendisine
Bu haftasonu için randevu aldım Mehtap hanıma gebelik öncesi kontrollerimi yaptırıcam
Hurmayı ben de duymuştum bana da yedirir bigün inşallah
Ne demek canım başlığı görünce yazma ihtiyacı duydum yardımcı olmak istedim keşke benide yönlendiren biri olsaydı baştan bende keşke demek zorunda kalmasaydım umarım yüzüm kara çıkmaz ve çok kolay bir doğum geçirirsin ve ilgi görürsün istediğin gibi hurmalarıda yersin tabiayyy duymak istediğim şeyler işte bunlardı sağol seda
Bu haftasonu için randevu aldım Mehtap hanıma gebelik öncesi kontrollerimi yaptırıcam
çok iyi bir doktor mutlaka gitmeni tavsiye ederim hafta sonu cumartesi benimde randevum var gitip bebişimle kontrol olacağız
Ne demek canım başlığı görünce yazma ihtiyacı duydum yardımcı olmak istedim keşke benide yönlendiren biri olsaydı baştan bende keşke demek zorunda kalmasaydım umarım yüzüm kara çıkmaz ve çok kolay bir doğum geçirirsin ve ilgi görürsün istediğin gibi hurmalarıda yersin tabi
mrb bende mecical park göstepede doğum yaptım ama can şenerdi doktorum genel anesteziyle sezeryan oldum .can beyden de memnun kaldım kendisi bilgili tecrübeli bir doktordur fakat normal doğuma hazır olduğunu hissederse ve inanırsa bu konuda destek oluyor bence sezeryene daha yatkın bir doktor tek kusuru bu bence.mehtap hanımında çok methini duydum normal doğum yanlısı bir doktor ve bu konuda cesaretlendirici olduğu konusunda konuşuyorlardı ve çok ilgiliymiş doğum sırasında bir tanıdık onunla normal doğum yapmıştı çok ilginç gelmişti açılması gerçekleşsin diye hurma yedirmiş bol bol ve bebek kısa sürede doğmuş.
şimdiki aklım olsa mehtap hanıma gider ve normal doğurmaya çalışırdım ama malum geriye dönüş olmuyo ....
ayyy duymak istediğim şeyler işte bunlardı sağol seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?