Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hastane değişikliği yaparak medicana dan medical geçiş yapıyorum doktor önerisi var mı özellikle önceliği normal doğum olan doktor olması daha iyi olur .
Merhaba canım ben ilk haftalarımdan beri dr latife buket sackıran’a gidiyorum cok guler yuzlu cana yakın ne zaman msj atsam hemen cvp verir ve sonuna kadar bi sorun olmazsa normal doğumu bekliyeceğiz diyor ❤ Ben cok memnunum tavsiye ederim
Merhaba canım ben ilk haftalarımdan beri dr latife buket sackıran’a gidiyorum cok guler yuzlu cana yakın ne zaman msj atsam hemen cvp verir ve sonuna kadar bi sorun olmazsa normal doğumu bekliyeceğiz diyor ❤ Ben cok memnunum tavsiye ederim
Ben Volkan Bey'de yaptım doğumumu Eki ayında . Harika bir doktor.Guler yüzlü ve çok yardımcı oldu her konuda. Ben zaten sezaryen olmam gerektiğinden normal doğum fikrini bilemiyorum