- 5 Temmuz 2017
- 1
- 0
- 37
Şu an yorumunuzu okudum çok şaşırdım. Erhan Bey’i uzun zamandır tanıyoruz. Ablamın 2 çocuğunun da doğumunu Erhan Bey yaptırdı. Hamilelik sürecinde de doğum esnasında da hiç sorun yaşamadan bebeklerini kucağına aldı, üstelik normal doğumla. Sizin süreciniz nasıl gelişti bilmiyorum ama ablam başından beri normal doğum istiyordu ve iki çocuğunu da normal doğumla dünyaya getirdi. Erhan Bey’in de ablamı bu konuda cesaretlendirdiğini ablamdan duymuştum. Şöyle söyleyeyim ki ben de şu an hamileyim ve hamilelik sürecim Erhan Bey kontrolünde ilerliyor, dolayısıyla doğumumu da Erhan Bey ile gerçekleştireceğim. Motivasyon ve cesaret konusunda da inanılmaz destekliyor beni açıkçası pek cesaretli olduğum söylenemez kaldı ki sezaryen doğum yapıp kötü iyileşen arkadaşlarım da var hepsi doktordan değil kişinin kendi genetik yapısından iyileşme şeklinden de olabiliyor diye duymuştum. :/
Bende hala doktor bakınıyorum ama açıkçası hiç kendisini tanımam burada şimdi gördüm ismini sizi engelleyince bende bi tedirgin oldum neden engeller ki yani tabı kı memnun olanda olacak olmayanda ama engellemek çok saçmaŞaka gibi koskoca dr burda olumsuz yorum yaptım diye arastirmis bulmus beni Instagram'da engellemisBurasi benim yıllardır en ufak konuda bile mutlaka bi bilgi vardir diyerekten hem baktigim hemde baktirdigim tum yorumlara değer verdigim en sevdiğim forum sitesi Dogum gibi hayatımın en önemli olayinda yaşadığım olumlu yada olumsuz deneyimimi tabiki de paylasacaktim Aldigim her türlü hizmetle ilgili iyi kötü bir yerlere yorum bırakmaktan , bilgi alışverişi yapmaktan her zaman keyif almışımdır Hayır zaten takip etmiyordum arkadasima gebelik sekeri ile ilgili bir paylasimini gostermek için profiline girmek istediğimde engellendiğimi farkedince ben utandim Pesss