Medical Park Göztepe'de Dr. Erhan Karaalp ile ilgili bilgisi olan var mı?

kızım aylık olmuşken ve hamileliğimin son ayları istediğim gibi gitmese de bunu pozitife çeviren Erhan hocama teşekkürü bir borç bilirim.
Acil doktorunun mantar teşhisini koyamaması ile birlikte kendisi ile tesadüf eseri tanışma imkanımız oldu ve sayesinde artık doktor beğenmez oldum diyebilirim:)
Hamileliğimin ilk 6 ayında herşey kusursuz giderken 33. hafta sabahı yogaya gitmek için uyandığımda suyum geldi ve Erhan hocayı aradığımda hemen hastaneye gelmemi söyledi. O kadar su gelişine rağmen kızımı 2 hafta daha içeride tutabildiğine ben dahil hala çoğu insan inanamıyor diyebilirim. 2 hafta hastanede yattığım sürece gece bile takibini eksik etmeyip arada mesajla bile durumumu sorup destek oldu. Her gün milim milim kalan suyu ölçmesi de cabası. Epidural sezeryan olmama rağmen 2 gün sonraki dikiş kontrolüne giderken arabayı kendim kullandığımdan bahsetmiyorum bile:) Eğer şu an kendisi okuyorsa yeni öğrenmiş olacak:)
2 haftalık hastane sürecini o kadar titizlikle takip etti ki sadece su gelişinden dolayı enfeksiyon kapma ihtimalini düşünerek tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kaldı miniğim.
Şimdi kendisi artık Alle Klinik'te devam ediyor ve o nereye giderse orada olacağım şüphesiz. İyi ki yolumuz kesişmiş. Hiç şüphesiz gidilecek tek doktor diyebilirim.

Erhan bey'e teşekkürlerimi tekrar tekrar bir borç olarak yazıyorum.
Önce Allah'ın izni ile sonra Erhan bey'in sayesinde onun için iyi bir zamanlama ve benim için çok erken olan erken doğum günlerinden(34 hft.) bu günlere geldik çok şükür.(5 aylık olduk )iyiki bizim doktorumuz Erhan bey'di..Aksi taktirde belkide şu anda bebeğimde bende hayatta olmaya bilirdik.ben 4 tane hamilelik geçirdim ve böyle iyi bir doktora ömrümde ilk defa rastladım.kısacası mükemmel bir doktor.her nekadar zor olsada bebeğimi büyütmenin sevgisinin yeri bambaşka.Allahım iyiki onu bana vermiş ve sayesinde de ailece iyiki sizi tanımışız.Her zaman iyi dilek ve düşüncelerimizle aklımızdasınız.Tam sizi ziyarete gelme planları yaparken sizin Medicalpark'dan ayrıldığınızı Alle'ye geçtiğinizi instagram paylaşımlarından gördüm.Yeni yeriniz hayırlı uğurlu ve huzurlu olsun inşallah.
Rabbim sizi önce eşinizin ve kızınızın‍‍ başından sonrada hastalarınızın başından eksik etmesin inşallah.
Hayırlı ve mutlu günler diliyorum...

Ben 2016 ocak ayında medicalpark göztepede erhan beyde doğum yaptım zaten tavsiye üzerine gitmiştm çok memnun kaldık. Bilgisi ve tecrübesinin yanı sıra güler yüZü sakinliği ve her an ulaşılabilir olması gerçekten çok önemliydi.oğlumu sağlıkla kucağıma alabilmemde etkisi çok büyüktür. Şuanda ataşehir alleye geçti. Bence anadolu yakasındaki en iyi doktorlardan bir şiddetle tavsiye ederim 2. Cocuğu düşünürsek yine kapısını çalacağız.cunku ben cok doktor değiştirdim ve farkını gerçekten anladık.

Merhabalar. Şüphesi olan kosulsuzca bebeğini Erhan beye emanet edebilir... Bende 2016 ,da Göztepe Medical park ta kızımı Erhan bey sayesinde kucakladim. Ne yazık ki özel sigortam olmadığından uzun vadeli poliklinik kontrolumu yaptıramadım. Ben böbrek nakilli olduğum için kıldan ince kılıçtan keskin bir gebelik geçirdim. Dogumumda keza öyleydi. Şimdi yine hamileyim 37+1 çok üzülüyorum kendisiyle devam edemedim için doğumdan hiç olmadığım kadar korkuyorum Erhan bey olsa bu korkularimi hiç yasamayacagima eminim . Her gittiğim hastane Dr korkarak ne yapacağını bilemeyerek yaklaşıyor . Erhan hocama başarılar diliyorum Allah yolunu açık etsin

Erhan Bey ile tanışmamız tamamen tesadüf eseri başka bir doktor ile tedavi olurken gerçekleşti, ilk randevumuzdan sonra Erhan Bey bilgi , tecrübesi ve samimiyeti nedeni ile bizi kendisine hayran bıraktı ve artık başka bir doktorla devam etmemiz mümkün olamazdı :) Tüm hamilelik sürecim Erhan Bey sayesinde oldukça rahat ve kolay geçti, Erhan Bey'e tüm süreçte her istediğim an ulaşabildim , tüm sorumlarıma cevap alabildim ve bu benim için çok önemliydi. Yine doğumum sezaryan ile olmasına rağmen doğumdan sonra hiç bir ağrımın olmaması da kendisine bir kez daha saygı duymama neden olmuştur, Doğum sonrasında eve geldiğimizde de kendisi nasıl olduğumu sorması da benim için önemli ayrıntılardan biridir. Erhan Bey mesleğini severek yapan, işinin hakkını veren mükemmel bir doktordur. Hamilelik sürecimde en büyük şansım Erhan Bey ile karşılaşmam oldu, herkese gönül rahatlığı ile Erhan Bey 'i tavsiye ederim.

Erhan Hoca!!! Kendisi oğlumuzun doktoru olur o kadar şanslıyız ki tanıştık bizde.. Tam 40+4 gün boyunca bizimle ilgilendi... 40+4 gün bekledik biz oğlumuzu gelmedi sürekli nst sürekli kontrol altındayken bir gün yine sıradan bir kontrol tabi ağrı sancı bir şey yok nst de bebeğimizin kalp atışlarında düşme görüldü Erhan hoca hemen almamız lazım riskli bekleyemeyiz dedi bize tabi kafamızda deli sorular falan çünkü normal istiyoruz ya doğurucam çatır çatır :) sezeryanı duymamızla şok olduk.... tabi yapacak bir şey yok Erhan Hocanın o an konuşurken söylediği tek şey benim kararsızlığımı etkiledi " ben bu şartlar altında bekleyemem büyük olasılıkla kaka yaptı ve olumsuz sonuçlar alabiliriz" hemen apart topar sezeryana alındık yarım saat için de oğlumuz kucağımızda ve Erhan Hocanın dediği gibi kakasını yapmış ama henüz yemeden almışlardı... Tecrübesiyle oğlumuzu küveze bile almadan bize verdiler... Diliyorum ki yolu hep başarı dolsun diliyorum ki ikincide eğer siz de biz de aynı şehirde olursak tekrar görüeşeceğiz :) Belki memleketinizde karşılaşırız öyle bir olasılıkta var :)

Erhan hoca dünyann en güleryüzlü doktoru. yeğenlerime geçen sene onun sayesinde kavuştuk. şuan ben de hamıleyım ancak ben biraz çekimgen bir hastayım. erhan hoca biraz uzakta olsada kontorollerım ıcın ona gidiyorum. kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Hamilelik dönemimle ilgili elbette söyleyebileceğim çok şey var fakat, Kemal’i kucağıma aldığımdan beri, iyi ki öyle yapmışım dediğim en major şey doktor seçimim oldu. Hamileliğimin ilk gününden beri, göründüğüm bir kaç doktorun negatif ve beni aşağı çeken yorumlarından sonra Erhan bey’le karşılaşmam sanırım en büyük şansımdi.

Mesleki birikimi ve uzmanlığını zaten hiç katmıyorum, beni esas etkileyen insani kaygılarını hep ön planda tutup, benim için en iyi olanı en az benim kadar istediğini ilk günden beri hep hissettirmesiydi.

Sanırım doktorlarla hastalarının arasındaki en büyük sorun, doktorun, hastasının ruhunu hiç hesaba katmadan sadece bedeniyle ilgilenmesi olutor. Erhan beyle bu süreç bu şekilde yürümedi bizde. Göründüğüm diğer doktorların gereksiz bir ısrar olarak gördüğü nomal doğum yapma isteğimi, ilk günden beri destekledi ve kendi konforunu hiç gözetmeden, beni hep motive etti. İlk kontrolden itibaren, bana öyle bir güven verdi ki, önerdiği her şeye koşulsuz ve kuşkusuz inandım.

Normal şartlar altında, bunun, sorunsuz ve başarılı bir doğum yapmamı sağladığı için doktoruma bir teşekkür paylaşımı olması gerekirdi, fakat bu bir minnet paylaşımı.

Bir doktordan fazlası olduğu için, bu süreçte sadece bir kadın doğum doktoru değil, teşvik edici bir arkadaş olduğu için.

Elif Ece Bozdağ

Başlığı actigimda henuz dogum yapmamıştım Şimdi daha detaylı yazabilirim.Genel anlamda kendisinden memnundum. Ama şunları da belirtmem gerekirki mükemmel sorunsuz bı hamilelik geçirmeme rağmen 39+0 daki muayenemde sanki 40.haftam dolmus gibi simdiye kadar gelse kendiliğinden gelirdi yarın yatisinizi yapıp suni sancı verelim demesiyle son hafta beni dumura ugratti bunun üzerine gittigim iki Dr suyumun bebeğin kalp atışlarının normal olduğunu 2 hafta daha beklemem gerektigini soylediler Erhan bey bu haftadan sonra beklemek riskli beklerseniz kakasını yiyebilir başlatalım doğumu suni sancıyla dedi Diger drlar.da suyun gelmediyse acilmada yoksa suni sanci bosuna olur suni devamı sezeryanla biter %90 ihtimalle dediler Son hafta Dr değişmeye cesaret edemedigimden ve suni sancı dan korktugum için Erhan beye sezeryan olmak istedigimi soyledim Kesinlikle vazgeçirmeye calismadi korku ak bişey yok yapabilirsin fln gibi bişey asla beklemeyin Eğer sezeryan dusuncesindeyseniz gidin ama normal doguma teşvik asla yok. Birde dikiş yerimi hangi dr gorse bu nasil kotu bir dikiş mahvetmisler seni diyolar Benim anılarımin sonu pek güzel degil yani kendisiyle

Şu an yorumunuzu okudum çok şaşırdım. Erhan Bey’i uzun zamandır tanıyoruz. Ablamın 2 çocuğunun da doğumunu Erhan Bey yaptırdı. Hamilelik sürecinde de doğum esnasında da hiç sorun yaşamadan bebeklerini kucağına aldı, üstelik normal doğumla. Sizin süreciniz nasıl gelişti bilmiyorum ama ablam başından beri normal doğum istiyordu ve iki çocuğunu da normal doğumla dünyaya getirdi. Erhan Bey’in de ablamı bu konuda cesaretlendirdiğini ablamdan duymuştum. Şöyle söyleyeyim ki ben de şu an hamileyim ve hamilelik sürecim Erhan Bey kontrolünde ilerliyor, dolayısıyla doğumumu da Erhan Bey ile gerçekleştireceğim. Motivasyon ve cesaret konusunda da inanılmaz destekliyor beni açıkçası pek cesaretli olduğum söylenemez kaldı ki sezaryen doğum yapıp kötü iyileşen arkadaşlarım da var hepsi doktordan değil kişinin kendi genetik yapısından iyileşme şeklinden de olabiliyor diye duymuştum. :/

Şu an yorumunuzu okudum çok şaşırdım. Erhan Bey’i uzun zamandır tanıyoruz. Ablamın 2 çocuğunun da doğumunu Erhan Bey yaptırdı. Hamilelik sürecinde de doğum esnasında da hiç sorun yaşamadan bebeklerini kucağına aldı, üstelik normal doğumla. Sizin süreciniz nasıl gelişti bilmiyorum ama ablam başından beri normal doğum istiyordu ve iki çocuğunu da normal doğumla dünyaya getirdi. Erhan Bey’in de ablamı bu konuda cesaretlendirdiğini ablamdan duymuştum. Şöyle söyleyeyim ki ben de şu an hamileyim ve hamilelik sürecim Erhan Bey kontrolünde ilerliyor, dolayısıyla doğumumu da Erhan Bey ile gerçekleştireceğim. Motivasyon ve cesaret konusunda da inanılmaz destekliyor beni açıkçası pek cesaretli olduğum söylenemez kaldı ki sezaryen doğum yapıp kötü iyileşen arkadaşlarım da var hepsi doktordan değil kişinin kendi genetik yapısından iyileşme şeklinden de olabiliyor diye duymuştum. :/

Erhan hoca şu an ataşehirdeki.kliniğinde mi? Doğum ve muayne ücretleri nasıl?

Şaka gibi koskoca dr burda olumsuz yorum yaptım diye arastirmis bulmus beni Instagram'da engellemis:KK48: Burasi benim yıllardır en ufak konuda bile mutlaka bi bilgi vardir diyerekten hem baktigim hemde baktirdigim tum yorumlara değer verdigim en sevdiğim forum sitesiEn Büyük KK Dogum gibi hayatımın en önemli olayinda yaşadığım olumlu yada olumsuz deneyimimi tabiki de paylasacaktim Aldigim her türlü hizmetle ilgili iyi kötü bir yerlere yorum bırakmaktan , bilgi alışverişi yapmaktan her zaman keyif almışımdır Hayır zaten takip etmiyordum arkadasima gebelik sekeri ile ilgili bir paylasimini gostermek için profiline girmek istediğimde engellendiğimi farkedince ben utandim:olamaz: Pesss

Son düzenleme:
açıkçası yukardaki yorumlarin bazıları bana çok garip ve gerçekçilikten uzak geldi. erhan hoca sosyal medyada evet çok komik ve esprili ama doktor olarak çok profesyonel, gerektiği kadar samimi ve gerçekçidir. çok efendi saygılı ve seviyeli bir doktordur. ben halen gebeliğim bittikten 2 sene sonra bile bir sıkıntım olduğunda kendisine danisirim ve rutin muayenelerime onunla devam ediyorum. üç kez mutsuz sonlu biyokimyasal gebelik sonrası ona gittim. hatta tanıstigimizda ben durmadan ağlıyordum çünkü halen kanamam devam ediyordu. beni ilk kez görmesine rağmen çok güzel teselli etti ve gerçekten inanıp sabretmem gerektiğine ikna etti. başka doktor olsa hemen tüp bebek onerebilirdi. erhan hoca bir sorun olmadığı için beklememi sabretmemi istedi. nitekim bir sonraki randevuya 2.ayda tekrar hamile olarak gittim ve sağlıkla bebeğimize kavuştuk. çok endişeli bir anne adayı oldugum için ve her dakika whatsapp tan yazmama rağmen her zaman çok ilgili idi. 40+6 ya kadar normal doğum için beni destekledi ancak sağlık koşulları bebek için elverissiz olduğunda sezaryen oldum. biz kendi adımıza erhan hocayı tanıdığımız için ve o bizim doktorumuz olduğu için çok mutluyuz.

Şaka gibi koskoca dr burda olumsuz yorum yaptım diye arastirmis bulmus beni Instagram'da engellemis:KK48: Burasi benim yıllardır en ufak konuda bile mutlaka bi bilgi vardir diyerekten hem baktigim hemde baktirdigim tum yorumlara değer verdigim en sevdiğim forum sitesiEn Büyük KK Dogum gibi hayatımın en önemli olayinda yaşadığım olumlu yada olumsuz deneyimimi tabiki de paylasacaktim Aldigim her türlü hizmetle ilgili iyi kötü bir yerlere yorum bırakmaktan , bilgi alışverişi yapmaktan her zaman keyif almışımdır Hayır zaten takip etmiyordum arkadasima gebelik sekeri ile ilgili bir paylasimini gostermek için profiline girmek istediğimde engellendiğimi farkedince ben utandim:olamaz: Pesss
Bende hala doktor bakınıyorum ama açıkçası hiç kendisini tanımam burada şimdi gördüm ismini sizi engelleyince bende bi tedirgin oldum neden engeller ki yani tabı kı memnun olanda olacak olmayanda ama engellemek çok saçma 🤷🏻‍♀️

X