• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medical Park Göztepe' de Doğum Yapanlar

edauysalg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
20
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda Medical Park Göztepe Hastanesinde doğum yapan var mı? Aralıkta Allah izin verirse doğum yapıcam. Doktorum bu hastanede Mehtap Yazıcıoğlu.

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda Medical Park Göztepe Hastanesinde doğum yapan var mı? Aralıkta Allah izin verirse doğum yapıcam. Doktorum bu hastanede Mehtap Yazıcıoğlu.
canım 4 sene önce yapmıştım, o zamandan sonra çok şey değişmiştir, ben memnundum çok... ama şimdi kavacıkda bi hastane keşfettim, ikincimi Allahım verirse eğer orada yaparım sanırım..

2013 yılında doğum yaptım benim de doktorum Mehtap Yazıcıoğlu ydu. Hastaneden çok çok memnun kaldım. Çalışanlar çok güler yüzlü, ilgiliydi. Mehtap hanım zaten harika bir doktor. Daha önce bir doğum daha yaptığım için karşılaştırabiliyorum eminim sen de memnun kalırsın.

2013 yılında doğum yaptım benim de doktorum Mehtap Yazıcıoğlu ydu. Hastaneden çok çok memnun kaldım. Çalışanlar çok güler yüzlü, ilgiliydi. Mehtap hanım zaten harika bir doktor. Daha önce bir doğum daha yaptığım için karşılaştırabiliyorum eminim sen de memnun kalırsın.

merhaba benim de doktorum mehtap hanım. acaba normal dogum muydu sizin, normal doguma nasıl bakıyor bilginiz var mı

Ben clexane kan sulandırıcı kullandım hamilelik boyunca bu yüzden normal doğum zaten düşünmedim. Ayrıca ilk doğum da sezaryan olduğu için başka alternatif kalmadı.
Normal doğum yapan çok hastası var. Kapısında beklerken genelde hep ikinciye hamile kalıp gelenlerle karşılaştım. Çok yoğun bir doktor , muayene de fazla kalınamıyor ama doğum sırasında çok ilgili, pozitif, elimi tutup korkmamamı dua etmemi söylemişti. Sanki kendi hastası değil de bir yakını gibi şefkatli davranıyor, benim de ihtiyacım olan buydu zaten.

merhaba bende doğum için hastane araştırması yapıyorum ancak bu hastaneyle ilgili şu dr u çok iyi diye önerilen bir doktorunu bulamadım:( doğumhane ve odaları nasıl,personel ilgili mi?son dk.da sezeryana almamız lazım diye hamileleri kandırıyorlarmı??

Merhaba,

Ben de doktor ve hastane arayışındayım. Yakın zamanda Medical Park Göztepe de dogum yapan arkadaşlar tecrubelerini paylaşabilirler mi lütfen.

Merhabalar. Ben de göztepe medical parkta doğum yapmayı düşünüyorum ama Osmaniye'de yaşıyorum ve telefonla ücretler hakkında bilgi vermiyorlar. Fiyat bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok makbule geçer☺️

Merhabalar. Ben de göztepe medical parkta doğum yapmayı düşünüyorum ama Osmaniye'de yaşıyorum ve telefonla ücretler hakkında bilgi vermiyorlar. Fiyat bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok makbule geçer☺️

Ocaktan önce aramıştım, çağrı merkezinden hastaneye yönlendirmelerini istedim ve ordan fiyat aldım telefonda. Normal 3500 sezaryen 4500 demişlerdi.

ayy bunlarda adammı yıyolarr yanı bır muayeneye bu kdr para olurmu yazık gercekten saol cnm
Gebeliğim için Cihat Şen i önerdiler. Bugün onu aradım 481 lira muayne ücretini duyunca bu ücret hiç gibi geldi. Gerçekten çok uçuk fiyatlar ama insan işte gönlü rahat etsin diye görmüyor.

Gebeliğim için Cihat Şen i önerdiler. Bugün onu aradım 481 lira muayne ücretini duyunca bu ücret hiç gibi geldi. Gerçekten çok uçuk fiyatlar ama insan işte gönlü rahat etsin diye görmüyor.
canım ben hamıle degılım olmaya calısıormmo yuzden doktora gtmek ıstıormm benm suankı doktorumun muayene ucretı 160 tl o bıle bana cook gelıyor

canım ben hamıle degılım olmaya calısıormmo yuzden doktora gtmek ıstıormm benm suankı doktorumun muayene ucretı 160 tl o bıle bana cook gelıyor
. İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre olur ve hamile kalırsın canım

Back