• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medical Park Fatih ule Selman

Ben Şule hanımı çok beğeniyorum çokta meth ettiler ona gitmek istiyorum ama eşimi ikna etmem lazım ban biraz bilgi verir misiniz? Lütfen ??

Ben Şule hanımı çok beğeniyorum çokta meth ettiler ona gitmek istiyorum ama eşimi ikna etmem lazım ban biraz bilgi verir misiniz? Lütfen ??
Medicalpark rezalet bir hastane artı kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir dr yine de siz bilirsiniz , psikolojiden zerre kadar anlamayan bir dr ben çok ama çok pişmanım dogumumu onda yaptıgım için.

Ben kuzenimle birlikte doğuma gittim. 1. si muayeneleri kısa kesmiyormus. doğumda ne istendiyse onceden konuşup uyguladılar. suni sancı bile verilmedi. lavman yapılmadı. Doğumu kolaylaşsın diye bir sürü hareketler yaptırdılar. Doğumu sırasında dualar okudu, rahatlattı. bebeği doğunca annesine verdi. Çok güzeldi.Ücreti de diğer özel çalışan doğal doğum doktorlarına göre baya bi düşük. Bence çok iyi bir doktor.

Bir de ben tam tersine psikolojiden ciddi anlamda anladığını düşünmüştüm. Hee beklenti canım cicim tarzındaysa pek öyle biri değil.

Ben kuzenimle birlikte doğuma gittim. 1. si muayeneleri kısa kesmiyormus. doğumda ne istendiyse onceden konuşup uyguladılar. suni sancı bile verilmedi. lavman yapılmadı. Doğumu kolaylaşsın diye bir sürü hareketler yaptırdılar. Doğumu sırasında dualar okudu, rahatlattı. bebeği doğunca annesine verdi. Çok güzeldi.Ücreti de diğer özel çalışan doğal doğum doktorlarına göre baya bi düşük. Bence çok iyi bir doktor.
Fiyatı net yazar mısınız ? :)

Geçen hafta Perşembe günü Şule Hanım ile birlikte Medical Park Fatih’te vajinal doğum yaptım. Allah’a şükür çok güzel bir doğum oldu. Normalde başka bir hastane ve başka bir doktorla gebelik takiplerim yapılıyordu. Fakat sonrasında eşimle birlikte katıldığımız doğum eğitiminin ardından doğal doğum yapmaya ve kendi doğum tercihlerimiz doğrultusunda hareket etmeye karar verdik. Bunun için aynı zamanda mesleği ebelik olan bir doula (doğum destekçisi) ile Ebe Serap Sağır ile çalışmaya başladık. 34. Haftada ise doktorumuzu değiştirerek Dr. Şule Selman ile çalışmaya karar verdik. Kendisinin doğal doğumu desteklediğini ve bu konuda birçok eğitim aldığını araştırarak öğrendim. Onunla doğum yapan birçok arkadaşım vardı ve hepsi çok memnun ayrılmıştı. İlk görüşmemizde doğuma dair bütün tercihlerimizin uyumlu olduğunu fark ettik. Bebeğin doğar doğmaz göğsüme verilmesi, ten tene temasın sağlanması, göbek kordonun kesilmesi için bir süre beklenmesi, doğum destekçimin doğum anında da benimle birlikte olması, lavmana gerek kalmadan vücudumun kendini doğuma hazırlamasına izin verilmesi, doğuma hazırlık sürecinde hareket etmeme müsaade edilmesi, sancıları yatarak ve NST cihazına bağlanarak pasif bir şekilde değil aksine istediğim şekilde yürüyerek karşılamama izin verilmesi, doğum destekçimle ve eşimle rahatlamam için masajlarımın yapılarak beklemem ve daha bir sürü şey…. Eşimle, doğuma dair beklediğimiz ne varsa Şule Hanım’la birlikte zihnimizde netleşmişti ve bu haftadan sonra kontrollerimize birlikte devam ettik.. Şule hanım bebeğimizi gerektiği kadar ultrasonla takip etti, endişeye mahal vermeden ve gerektiğinde beni yazdığı mesajlarıyla rahatlattı.. Tabiki tüm bu süreçte ebe doulamız Serap Sağır da Şule Hanım ile gayet uyumlu çalıştı. Gerek hamilelik gerekse doğumun her anında kendimi çok güvende hissettim.. İstediğim zaman onlara ulaşabiliyor, aklıma takılan konuları sorabiliyordum. Tabi ki Şule Hanım’ın verdiği ev ödevlerini de sıkı sıkıya uyguladım yalan yok :) Günlük yürüyüşler, hamilelik şekerinden dolayı diyet listem, perine masajları, gevşeme egzersizleri, hamile yogası ve pilates çalışmalarını evdeki imkanlarım dahilinde uygulamaya çalıştım ve hepsinin bana olumlu şekilde bir geri dönüşü oldu.. Doğum günümüz ise sayfalarca yazsam yine de bana tam anlatabilirmişim gibi gelmeyecek bir hikaye oldu… Üzerinden 1 hafta geçmiş olmasına rağmen gözümü kapattığım her an, yaşadığım müthiş deneyim gözümün önüne geliyor… Şule Hanım’ın güven verici ve motive edici sözleri, Ebe Serap’ın bir an bile beni yalnız bırakmaması ve hep destek olması, doğumhanedeki ekibin birbiriyle uyumu ve bana sürekli söyledikleri güzel sözler… Ve tabi ki bebeğimin doğduğu o an… Şule Hanım’ın duaları arasında bebeğim dünyaya geldi ve o an çıplak göğsüme verildi hem de tüm sıcaklığı ve bana cin gibi bakan o gözleriyle :) İşte o an tarifi imkansız bir an… Belki her gün bir sürü doğuma giriyor olmalarına rağmen doğumhanedeki herkes mutluluğumuza güzel sözleriyle eşlik etti.. Ve ben kendimi yine çok özel hissettim… Sonrası zaten mutluluk… Özet olarak diyeceğim şu ki, bence iyi doktor diye bir şey yok. Çünkü her doktor ve hasta tıpkı puzzle’ın iki parçası gibi.. Bir araya gelince farklı bir desen ortaya çıkıyor.. Kendi deneyimimden öğrendim ki, hamilelik gibi insanın hayatında çok özel bir dönemde doktor seçimi yapmadan önce aslında insanın eşiyle birlikte doğumuna dair tercihlerini belirlemesi gerekiyor.. Ondan sonrasında zaten her şey kendi doğal akışında gerçekleşiyor.. 34. Haftaya kadar doktor değiştirmeyi “asla” düşünmeyen biz, bir anda doğum tercihlerimiz doğrultusunda doktorun ve hastanenin yıkılmaz bir tabu olmadığını fark ettik ve isteklerimizi gerçekleştirmek üzere Şule Hanım ile yola devam ettik. Ben, eşim, ebemiz ve doktorumuz çok uyumla çalışan bir ekip olduk ve bebeğimizi sağlıkla, huzurla ve güzel anılarla kucağımıza aldık.. Dilerim ki hamilelik deneyimi yaşayan ve yaşayacak olan tüm anne adaylarının anlatacakları güzel doğum hikayeleri olsun…
Sevgilerimle,
Elif’in annesi.

Lavmana gerek yokmus normal dogumda. Yani ozellikle bi sebep olmazsa tabi... Fiyati tam bilmiyorum :(

masallah size ilk defa dogumdan lezzet alan birini tanıdım ve bir kez daha sule hanımı tanıdıgım ve tercih ettigim icin kendimi sanslı hissediyorum ...

Selamlar, Şule Hanım hakkında yazılanları okudum da bir kaç şey paylaşmak istedim. ben 3 sene önce kendisi henüz hastanede görev yaparken yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine gebelik takibi için gittim. kabul etmek gerek öle canım cicimli gösterişli yada gereksiz samimiyet gösterisi yapan biri değil aksiye kuralları olan ve doğru yola sevk edip sizide bu süreçte disipline edecek bir doktor. kontrollere gitmeden ondan iyi not alabilmek için su miktarını ve yürüyüş süresini attırıp sonunda takdiri alıp ohh bu seferde iyi şeyler söledi deyip kendimi güvende hissettiğim bir süreç yaşadım. hamileliğim çok zorlu geçmişti. bebeğimde bir takım sağlık sıkıntıları bende gerginlikler stres ödemler derken daha beteri olmuş farkında değilken bizler. şule hanım 5 aydan beri perinotoloji uzmanı doktorumuzla da irtibatı benim için kesmeyip bilgi alışverişinde tamamen kendi insiyatifiyle bulunmuş ve son aya girildiğinde doktorumuzla sıkıntıları paylaşmış ve ben evde gün sayıp homili gırtlak yemekleri yiyip son günleri tadını çıkarırken bir telefonla bir gelmem ve kontrol etmek istediklerini sadece kendi içlerinin rahat etmelerini istediklerini ve bebeğimize dünyaya gelmeden son bir müdahale gerek mi diye kontrol etmek istediklerini sölediler. evde kahvaltı sofrasından kalkıp ölece gittik eşimle karlı bir aralık günüydü... uzmanımız ultrason başında hııımm hıım diye sesler çıkartırken kalp atışlarım ağzımdan çıkar gibi olmuştu. bana dönüm canım iyiki geldin böbrek sıkıntımızı solda sıfır bırakacak yeni bir oluşum var. bir rapor yazıp seni hastaneye uğurlayacağım dedi :)) bebeğim 35 haftada ters dönmüş ve çok zorlanmıştı, şule hn bu haftada dönmezde sezeryani düşünmeye başlıcaz demişti. o hafta dualarla döndü ama kordonu zorlamış ve kordonda varis oluşmuştu. doktorum bunun takibi imkansız ve bebek 3 kiloyu geçmiş, ve bir kan pıhtısı ile kaybımız daha büyük olur dedi ve acil sezeryane gönderdi beni . hastane hazırlıkları ağlama zırlama seansları, nst ye bağlı geçen saatler sonrasında; o an geldiğine ameliyathanede o soğuk masada yatarken ışıklar gözümde ağlamaya devam ettim. bir doktor gelip şule hn ben gelene kdr uyuşturmayın dediğini söledi, seni biraz üşütücez ama ayık olacaksın dedi. bekledim ölece çaresizce herkes etrafta işini yapıyor benim kalbim ağzımda atıyordu ve çoook korkuyordum. derken şule hanım geldi mavi kıyafetleriyle, başımı okşadı merak etme herşey yolunda sağsalim bebeğine kavuşacaksın dedi. en son hatırladığım maskeyi bağladığı gözlerime güvenle baktığı oldu. sonrası gayet iyi geçti bebeğimi büyüttüm ama o travmalar bende çok depresif haller yarattı. ama öle yada böle üstesinden geldim. bir daha asla çocuk sahibi olmam bu bana yetti de arttı derken hoopp yeni bir bebek geliyor yolda... tabiki yine şule hanımın kapısını çaldık. güven duyduğumuz mesleki ve manevi hislerine sonsuz güvendiğimiz ne derse tartışmadan doğru kabul ettiğimiz birine yine kendimi teslim ettim. Allah sonumuzu hayır getirsin inşallah ben ve benim gibi bekleyişte olan tüm gebelere...

Medikal Park Fatih'de muayene ücreti ve sezeryan fiyatı nedir acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

oğlumun doğumunda o vardı. benim için öncelik canım lı cicim li olması değil, işini iyi yapması ve ağzı dualı biri olmasıydı. şimdi ikinci bebeğim yolda. tabii ki de ona gideceğim yine nasipse. medical park ı sevmesem de onun için katlanıyorum işte:)

Back
X