medical park bahçelievler hastanesine gidenler...izlenimleriniz neler

nur_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
10
0
86
45
İstanbul
kızlar 36. haftaya giriyorum ve doktorum ile hastanemin yaklaşımları konusunda kafam çok karışık.doktorum tülin kocatepe. hastane ya da doktor hakkında bilgisi olanların yorumlarına acilen ihtiyacım var. yeni bir hastane ve doktor buldum ama kararsızım:1no2:

selam canım ben medical park a 1-2 kez gitmiştim bayan bi doktor vardı adını tam hatırlayamıyorum şuan ama açıkçası pek memnun kalmadım randevuyla gitmeme rağmen en az 2 saat beklemiştim ayrıca orda.sanki özel hastane gibi değil de normal bir ssk hastanesi gibi olmuş artık. bi kaç kişiden de aynı yorumu duymuştum fazla ilgilenmiyorlar fiyatlar da çok ucuzlamış ve acaip kalabalık.
ben yaklaşık 2 aydır medicana international a gidiyorum doktorum selman laçin ama aslı hanımı da biliyorum gayet tecrübeli bir doktor. hastane zaten çok lüks ve tam donanımlı içim rahat o yüzden şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım açıkçası,memnunum..
doğumu da orda yapacağım. umarım yardımcı olabilmişimdir.

selam canım ben medical park a 1-2 kez gitmiştim bayan bi doktor vardı adını tam hatırlayamıyorum şuan ama açıkçası pek memnun kalmadım randevuyla gitmeme rağmen en az 2 saat beklemiştim ayrıca orda.sanki özel hastane gibi değil de normal bir ssk hastanesi gibi olmuş artık. bi kaç kişiden de aynı yorumu duymuştum fazla ilgilenmiyorlar fiyatlar da çok ucuzlamış ve acaip kalabalık.
ben yaklaşık 2 aydır medicana international a gidiyorum doktorum selman laçin ama aslı hanımı da biliyorum gayet tecrübeli bir doktor. hastane zaten çok lüks ve tam donanımlı içim rahat o yüzden şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım açıkçası,memnunum..
doğumu da orda yapacağım. umarım yardımcı olabilmişimdir.

canımcım öncelikle medicana ve doktor konusunda bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim.
açıkçası son 3-4 haftaya girerken doktor ve hastane değiştirmeye karar vermek benim için epey stresli oldu. bir de medical park ın doğum fiyatları çok daha pahalı. sezeryan a pek yanaşmıyorlar. çok anormal bir durum olmadıkça isteğe bağlı sezeryan kararı veriyorlar ve böylece sezeyan 3200 ytl ye çıkıyor!
neyse....
medicana international benim evime çoook yakın.öncelikle kararımı etkileyen birinci etken bu oldu. buralarda oturuyorsan bilirsin. ben bizimkentte oturuyorum. (yakınsak tanışmayı isterim:)))
hastaneye karar verdikten sonra doktorları araştırdım.senin doktorun için epey hoş bilgiler var. ama ben hem doç. olduğu için(fiyatları biraz daha yüksek), hem de tüp bebek ile ilgilendiğin için, uzman dr.lerden aysun hanım ve aslı hanımı düşündüm.
aslı hanımla tanıştım. beni çoook rahatlattı. şu son ana kadar sezeryan konusunda ısrarlı olduğum halde beni normal doğum için epey cesaretlendirdi:) yaklaşık 45 dak. benimle sohbet etti. sezeryan için her zaman şansım olduğunu, normal doğumdan vazgeçtiğim anda yine destekçim olduğu konusunda şüphem yok.
ama 2 gün önce internetteki bir yazıda selman beye giden bir hamiş arkadaş kendi doktorunu tavsiye ediyordu. bu arada eğer uzman doktor istenirse aysun hanımın epey hastası olduğu için iyi bir doktor olduğunu, aslı hanım(yani benim doktorum) için ise "yürümeye mecali yok, gitmeyin " gibi bir yorumda bulunduğunu görünce çok üzüldüm.
çooook uzun uzun yazdım biliyorum ama kafam çok karıştı. sen iki doktoru da gözlemleyebildin mi hiç? yada benim doktorum için epey tecrübeli diye yazmışsın. gerçekten konu hakkında bilgin var mı? çok canım sıkkkın.
umarım bana yardımcı olabilirsin...

benim bildigim kadariyla asli hanim avusturyada bir klinikte calisip gelmis gayet iyi bir doktor yorumlar kisiden kisiye degisebilir yorumlara takilma bence eger sen iyi bir elektrik kurabildiysen asli hanimla kesinlikle devam et .benim doktorum ile ilgili de bazi yerlerde kotu yorumlar okumustum ama hastayla doktor arasindaki iletisim kurulduktan sonra yorumlar kisiden kisiye degisebilir ben gayet memnunum anlayacagin. doktorun deneyim ve tecrubesi de olduktan sonra saglikli bir dogum gecirmemek mumkun degil.

Back