medical park bahçeli evlerde detaylı ultrason...?

sude89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
12
0
16
İstanbul
meraba arkadaşlar medical park kaliteli bir hastane detaylı ultrasonu orada yaptırmayı düşünüyorum ama acaba cd veriyorlar mı?

meraba arkadaşlar medical park kaliteli bir hastane detaylı ultrasonu orada yaptırmayı düşünüyorum ama acaba cd veriyorlar mı?

Size tavsiyem nerede yaptırırsanız yaptırin doktorun perinatolog olmasına dikkat edin.herkes detaylı usg yapamaz.eski adı jfk olan hastanede arkadaşım yeni yaptırdı perinatolağa.çok memnun kalmiş.isterseniz oraya bir bakın.ayrıca medicana bahçelievleri biliyorum acaip basık ve kalabalık havasız bir hastne.

Size tavsiyem nerede yaptırırsanız yaptırin doktorun perinatolog olmasına dikkat edin.herkes detaylı usg yapamaz.eski adı jfk olan hastanede arkadaşım yeni yaptırdı perinatolağa.çok memnun kalmiş.isterseniz oraya bir bakın.ayrıca medicana bahçelievleri biliyorum acaip basık ve kalabalık havasız bir hastne.

cevabınız için teşekkürler zaten detaylı usg için özel perinatolog geliyomuş. ben cd yi merak ediyorum acaba veriyolarmi ileride anı olur diye

ben medical park antalyada yaptırdım cd verdiler gayet güzelde baktılar en ince ayrıntısına kadar ..

ben g.o paşada özel kadın doğum evinde yaptırdım.yeni açılmış bir yer.
cd veriyorlar..

memnun kaldınmı canım peki. bakan kişi perinatoloji uzmanı dediler öylemiymiş...ne kadar sürdü bakması toplamda

kusura bakma canım sende bugün gittin galiba biraz geç bir cevap olucak ama ben memnun kaldım. osman bey çok ilgili bi doktor zaten sende görmüşsündür. inşallah bebeğin iyidir bi problem yoktur.

konu açılalı 2 sene olmuş, bu yazıyı okuduktan sonra maalesef dün medical park bahçelievlerden randevu aldım, telefonda özellikle cd ve renkli resim veriyor musunuz diye sordum evet veriyoruz dediler, evden çıkmadan tekrar aradım ve yine cd ve renkli resim veriyor musunuz diye sordum bölüme bağlanıp cevap verelim dediler ve biraz beklettikten sonra evet veriyoruz dediler bizde kalktık gittik, 16:30 da prof. Petek hanımda randevumuz vardı, oraya gidince sekreteri kusura bakmayın makinemiz bozuk cd veremicez dedi, şaka gibi yani.... sonra geldi özlem hanımın ultrasonu çalışıyor cdye kayıt yapabilir sizi ona yönlendirelim dedi , tamam dedik, biraz daha bekledikten sonra özlem hn biz aldı, 15 dakikada felan muayeneyi bitirdi, (telefonda detaylı ultrasonun 40 dakika kadar sürdüğü bilgisi verilmişti) özlem hanım kesinlikle soru sormamıza izin vermedi, karnımda şiddetli ağrı vardı neden olabilir dediğimde doktorunuzla görüşürsünüz diye soğuk bir cevap verdi oysa kendisi de kadın doğum doktoru, sonuçta işlem bitti elimize iki tane resim verdiler CD YOK !!! cd nerde deyince ben cd vermiyorum demez mi!!! tuttuk 310 tl para verdik ve paramızla rezil olduk, petek hanımın sekreterine gidip bu ne demek şimdi diye sorunca kusura bakmayın cd istediğinizi özlem hanıma söylemeyi unuttum dedi....yani onlar için herşey bu kadar basit...elemanların eğitimi sıfır hiçbirşey bilmeden cevap veriyorlar, doktor deseniz suratımıza bakmadı birde cd istiyoruz diye sinir oldu bize... aslında hata bizde daha önce medical parkta sorun yaşamıştık bir daha gitmememiz gerekirdi ama bu son eşimde bende birdaha adım atmıcaz..... bu konuda kulüpte başlıkta açıcam insanlar bizim gibi zor durumda kalmasın.... :(

Back
X