canım ben doktorum orayla anlastıgı ıcın avcılar hospıtalde yaptım dogumum 6 ay once.ama pısman oldum.kesınlıkle tavsıye etmem o hastaneyı.sezeryan dogum yaptım ıkı gun kaldım.ılk gun pansuman yapılacagını soyledı doktorum.evıme cıkmadan yarım saat once hatırlata hatırlata zor yaptı hemsıreler.bıde sana soyluyolar su hemsıreye soyle o yapsın buna soyle o yapsın.bebek hemsırelerı bebege cok ılgısız bebegın altını bıle odada sendegıstırıyorsun yada refakatcın.hemsıre bana ılac vereceksaatını ben hatırlattım.sabah cocuk doktoru gelıyor odaya bebegı kontrol etmek ıcın.bızım odaya gelmedı hemsırelere soyledık.bıze ne dedıler begenırsınız doktor geldı sız hatırlamıyorsunuzdur.ıste boyle eve kendımızor atmıstım.
kimse medicana avcılarda doğum yapmadımı arkadaşlar veya medilife ta
bayanlar 2011 de avcılar hospitalde doğum yapan varmı faruk çekmeceli de.kimsecikler yok muuuu??????
Canım ben o hastanenin yakınında oturuyorum. Çok defada gitmişimdir. Ama hiç memnun kalmadım. Hele kadın doğumcuları çok ilgisizler. Ben yakın oldugum halde o hastaneyi tercih etmem. Ama umarım sen memnun kalırsın. Bebeğin hayırlı olsun bu arada sağlıcakla kucagına alman dileğiyle.
benim arkadaşım 12 eylül'de Avcılar Hospital de sezeryanla doğum yaptı. Ertesi gün bebeğin enfeksiyon kaptığı anlaşıldı ve yoğun bakımda kaldı. Hastanenin havalandırması da çalışmıyormuş. Hastanede mi kaptı hamileyken mi bilmiyorum ama yine de bilginiz olsun.
Eşim, başarısız olan ilk hamileliğini Avcılar Medicana hastanesinde yaptı, bebek oluşmadığı için ameliyat edildi. 6 ay sonra tekrar hamile kaldığında yine aynı hastaneye gittik fakat yine aynı durum var diye bir başka doktora da gittik. Bebek 3 ay'ı geçtiği için uçakla seyehata çıkmadan muayene olmak için Dr. Özgül hanım veya bir başka doktor muayene etmedi. Eşim o kadar üzüldü ki inanamazsınız. Doktor yemini veya para değilmiş herşey. İnsanlık kalmamış bunlarda., Avcılar Hospitalda yapıldı tüm muayenesi ve testleri aynı gün. Doktorlar ve sağlık çalışanları ülkemizde para ile yaşıyor sanki
Bende ağustos ayında avcılar hospital'de doğum yapıcam kısmetse.
İlk doktorum faruk çekmeceli idi çalıştığım için akşam saat 19 gibi gittim çok baştan savdı o yüzden bir daha gitmedim faruk beye daha sonra büyükçekmece kolan hastanesine gittim ordaki bayan doktor'da felaket tellalı gibi bütün moralimi bozdu kendimi 3 ay ömrü kalmış kanser hastası gibi hissettirdi. Sonra silivri devlet hastanesinde dr. fehmi beye gittim oda durumumun riskli olduğunu ve tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerektiğini söyledi.
Bende yine avcılar hospital'e gittim tülay hm dedim nil hm hangisi olursa dedim ikiside randevulu çalışıyorlarmış veznedeki bayan gönül hm müsait dedi bende tamam o olsun dedim.
İyikide demişim 4. doktorum oldu benim çok ilgilendi çok cana yakın bir aksilik çıkmassa oğlumu gönül hanımın yardımıyla dünyaya getirmek istiyorum.
Dr.gönül kazezoğlu.
Bende ağustos ayında avcılar hospital'de doğum yapıcam kısmetse.
İlk doktorum faruk çekmeceli idi çalıştığım için akşam saat 19 gibi gittim çok baştan savdı o yüzden bir daha gitmedim faruk beye daha sonra büyükçekmece kolan hastanesine gittim ordaki bayan doktor'da felaket tellalı gibi bütün moralimi bozdu kendimi 3 ay ömrü kalmış kanser hastası gibi hissettirdi. Sonra silivri devlet hastanesinde dr. fehmi beye gittim oda durumumun riskli olduğunu ve tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerektiğini söyledi.
Bende yine avcılar hospital'e gittim tülay hm dedim nil hm hangisi olursa dedim ikiside randevulu çalışıyorlarmış veznedeki bayan gönül hm müsait dedi bende tamam o olsun dedim.
İyikide demişim 4. doktorum oldu benim çok ilgilendi çok cana yakın bir aksilik çıkmassa oğlumu gönül hanımın yardımıyla dünyaya getirmek istiyorum.
Dr.gönül kazezoğlu.
Ben de nasip olursa aralık 2011 de avcılar hospital de yapmak istiyorum. Acab son durumu nedir bilen var mı?
2008 de memnun değillermiş. 2010 memnun olan var. Lütfen son zamanlarda giden varsa bana da bilgi versin çok kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?