Bebek Beslenmesi medela süt pompası hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar benim de 5 günlğk bir bebeğim var emmede çok sıkıntı yaşıyoruz kıyametikoparsa da göğsümde 1 saat kadar uğraşıyorum alsın diye acaba yetermiki daha mı fazla bekletiyim bir de ben 3 saate bir emziriryorum uyanmıyor zorla uyandırıyorum süresi fazlamı uzuzn sizce mesela gece saat 12 de emzirirp yatırıtyorsam saat 3 4 gibi felan da sağdığmı sütü kaşıkla veriyorum öteki türlü çok zor oluyor bir de 5 günlük bir brbrk kaç cclik süt yeterki acaba poşetin çok az bir kısmını dolduruyorum ben yetmiyormu acaba

cnm emzirme süresi gündüz 2 gece 3 saattir en fazla.bu saatleri geçirmeyin diyolar.5 günlük bebek süt ne kadar içer bilmiyorum ama mamaların arkasında 0-2 hafta 60 cc yazıyo.sen mümkün olduğunca emzir.kısada emse sık sık vermeye çalışmesela bi göğsünü 5-10 dk da emse diğerinide aynı emse 1 saat sonra gene emzir.

5 günlük bebek yanlış hatırlamıyorsam 30 ml kadar içer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…