Bende emziren calisan anneyim
1-Sut ml bebege gore degisir sen buzluga stokla aciktikca kullansinlar
2-philips avent elektrkli muhtesem otesi
Niye almayasinki bebeginden kiymetlimi
hem harika sut sagiyor farkli hizlarda
hem gogsune emme etkisi yaratip sutunu arttiriyor ustelik bozulmuyor onca calismaya ragmen
Bebegim icin asla ucuza kacmam sahsen
3-Sutu gece cikartiyorumki sabaha kendiliginden cozulsun birden isiyla şoklama olmasin
İcecegi zaman sicak su dolu kapta benmari usulu isitiyorumki bu onemli zaten ilik olacak hemen iliniyor
4-poset verimli degil ben sonrada philips aventin sut saklama kaplarini aldim kolay temizleniyor yikayika kullan
Hatta suan etsuyu donduruyorum En guvenilir plastik
ustelik sut makinasinada takiliyor
5-ben İki uc kasik elma havuc suyuna baslamistim file kullanmadim hic
6-yuruteci 9 ayllikken kullandim zaten uc ay kullandi ve gunde 4 kez enfazla yarimsaat gezdi. Saatlerce yuutecte birakmak iyi degil
7-la kesinlikle tavsiye edilmiyor almadim
8-Kullanmadim
9-biberinlari sut makinasi parcalarini sut kaplarini karbonatli suyla kendi fircalariyla yikayip ayrica kaynak icme suyuyla yikiyorum
10- umarim yardimci olmusumdur kolayglsin canim
1-Sut ml bebege gore degisir sen buzluga stokla aciktikca kullansinlar
2-philips avent elektrkli muhtesem otesi
Niye almayasinki bebeginden kiymetlimi
hem harika sut sagiyor farkli hizlarda
hem gogsune emme etkisi yaratip sutunu arttiriyor ustelik bozulmuyor onca calismaya ragmen
Bebegim icin asla ucuza kacmam sahsen
3-Sutu gece cikartiyorumki sabaha kendiliginden cozulsun birden isiyla şoklama olmasin
İcecegi zaman sicak su dolu kapta benmari usulu isitiyorumki bu onemli zaten ilik olacak hemen iliniyor
4-poset verimli degil ben sonrada philips aventin sut saklama kaplarini aldim kolay temizleniyor yikayika kullan
Hatta suan etsuyu donduruyorum En guvenilir plastik
ustelik sut makinasinada takiliyor
5-ben İki uc kasik elma havuc suyuna baslamistim file kullanmadim hic
6-yuruteci 9 ayllikken kullandim zaten uc ay kullandi ve gunde 4 kez enfazla yarimsaat gezdi. Saatlerce yuutecte birakmak iyi degil
7-la kesinlikle tavsiye edilmiyor almadim
8-Kullanmadim
9-biberinlari sut makinasi parcalarini sut kaplarini karbonatli suyla kendi fircalariyla yikayip ayrica kaynak icme suyuyla yikiyorum
10- umarim yardimci olmusumdur kolayglsin canim