Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar medelanın mini elektrikli ve pilli süt pompası siparişi vermiştim. bugün geldi denedim. ben mi sağamadım anlamadım. 50 ml zar zor çıktı. 3 saattir bebeğimi emzirmiyordum. bebeğim 4,5 aylık. az çıkmış değilmi?
çok saol kullanmaya devam o zaman :)yok canım birşey olmaz istediğin kadar sağabilirsin. işin bitince şaja tak mutlaka. bu arada ben ameda elektrikli kullanıyorum o da çok iyi belki almak isteyen olursa fikir olsun diye söylüyorum.
Ben aldığımda sağamamıştım sonra 3-4 kez güzel sağdım 150 ml falan sağıyordum. son günlerde sanki makineye gene bişeyler oldu. eskisinden daha az çekiyo sanki. şimdi teknik servise göndersem 10-15 gün beklerim. Öğretmen olarak çalıştığım için yaz tatiline kadar göndermiyorum da. aynı sorunu yaşayan başka biri oldumu? sorun ne olabilir?
kızlar ben de medela kullanıyorum , bebeğim 2 aylık.. ama 2-3 saat emmediği zaman sağdığımda en fazla 2 göğüsten 80-100 cc arası çıkıyor süt.. az mı? bebişim arada mama da yiyor..
bir de şarj edin arada demişsiniz, ben medelayı önceden kullanmış bir arkadaşımdan aldım, kullanma kılavuzu falan yok bende, ben kullanırken adaptörü takıyorum, işim bitince çıkarıyorum, o şekilde kullanılmayacak mı? sarj mı etmeliyim merak ettim
ben medelada henüz yaşamadım bu sorunu ama arkadaşımın ameda marka makinesinde yaaşadım.valf denen bi parçası varya biberonun içindeki beyaz silikon gibi şey.makinenin tüm gücü ona bağlıymış üzerindeki en ufacık delik çekişi düşürüyomuş.bi bak istersen delik felan varmı diye.
kızlar ben bu işten hiç bişi anlamadım.düğn sağmaya çalıştım kendimi 2 gram süt anca çıktı.3 saatte hiç süt çıkmaması çok anormalki bebeğim cok cok emdi.
bu göğüs hunilerinin boyutları varmış bilginiz varmı?
dün medelanın sitesinde gördüm.göğüs ucu huninin içinde rahat hareket etmeli yazıyo.benim göğsümün neredeyse tüm kahverengi yeri giriyo huninin içine.sizinkiler nasıl?