Bebek İkinci El Medela mini elektrikli-pilli tek göğüs süt sağma makinası

ayrica bi aciklama daha yapayim
hijyen geregi biberonunu ya da biberon ucunu kullanmak istemeyebilirsiniz
biberonu bebedor gibi klasik biberon ve biberon uclari ile uyumlu sut sagma kismina da takilabiliyor biberon ben yedek biberon olarak sut sagmaya bebedor kullaniyordum
sadece pompanin ucunu kaynatarak veya yikayarak hijyen saglayabilirsiniz

bu ürüne süt saklama poşeti her marka kullanılabilir mi,yoksa süt saklama poşetlerini de medela almak mı gerek?

bu ürüne süt saklama poşeti her marka kullanılabilir mi,yoksa süt saklama poşetlerini de medela almak mı gerek?

üyeliği geçici olarak pasif olduğundan arkadaşım adına cevap yazıyorum

her marka süt saklama poşetiyle kullnılabilir çünkü süt saklama poşetleri pompaya takılan birşey değil ağızları kilitli oluyor pompa ile sağdıktan sonra içine boşaltılıyor.

düşünürseniz süt saklama poşetide var
sütsaklama poşeti 22 li 10 tl

Size özel mesaj yazıcaktım fakat özel mesaj kutunuz dolu.

Son düzenleme:

teşekkürler cevap için.
kutuyu hemen temizliyorum.

ürünü alana 22adet süt saklama poşeti ve 20adetayrı ambalajında chicco göğüs pedini hediye ediyorum (ürünüm şu an satıştadır süt saklama poşeti 10tl göğüs pedi 5tlden)

cnm ben 10 gün sonra işe başlıcam ve çekişi çok iyi olan bi makine arıyorum kısa sürede sağabilmek için molalarda nasıl çekişi iyimi ve bursadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…