• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Medela elektrikli süt sağma makinası bir sefer kullandım

kontrol ettiniz mi çalışması ne durumda bilgi verirseniz bende almayı düşünüyorum birde nerde ikamet ediyosunuz?

Mrb ürünü denedim gayet güzel çalışıyor alıcıysanız en aon fiyat dediğim gibi 50 lira kargo siZe ait, izmir dikilide oturuyorum

Mrb ürünü denedim gayet güzel çalışıyor alıcıysanız en aon fiyat dediğim gibi 50 lira kargo siZe ait, izmir dikilide oturuyorum

PARDON ARKADAŞLARIM DİĞER İLANIMLA KARIŞTIRMIŞIM MEDELA SÜT SAGMA CİHAZININ SON FİYATI 75 lira!Bir sefer kullandım ve elinize gelince göreceksiniz yepyeni ve kullanılmamış olduğunu, şu an bebeğim 17 aylık, sütüm azaldı ama çekiyor gayet iyi bir şekilde uzun süredir çalıştırmadığım için çalışıp çalışmadığını kontrol edip yazayım dedim siLere mahçup olmak istemem!

PARDON ARKADAŞLARIM DİĞER İLANIMLA KARIŞTIRMIŞIM MEDELA SÜT SAGMA CİHAZININ SON FİYATI 75 lira!Bir sefer kullandım ve elinize gelince göreceksiniz yepyeni ve kullanılmamış olduğunu, şu an bebeğim 17 aylık, sütüm azaldı ama çekiyor gayet iyi bir şekilde uzun süredir çalıştırmadığım için çalışıp çalışmadığını kontrol edip yazayım dedim siLere mahçup olmak istemem!

tam anlayamadm 50 liramı 75 mi bide kontrol edildi mi edilmedimi ?

hem pilli hem elektrikli mini olanı demi cnm bende almayı düşünüyorum 10 güne işe başlıcam çekişi iyi bi makine arıyodum bursadayım en son nekadar demiştiniz

Back