• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Medela elektrikli süt sağma makinası bir sefer kullandım

Navukat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
516
4
38
34
İzmir
Medela elektrikli süt sağma makinası bir sefer kullandım kızım biberondan anne sütünü içmediği için kullanamadım 150 liraya almıştım 100 liraya vereceğim

İsterseniz sırf işe yarasın diye size en son 80 yapayım gerçekten sadece bir kez kullandım orjınal kutusunda duruyor

daisy_06tr@hotmail.com bana da yollar misiniz? Bir de tam olarak calisiyor dimi? Yani max. hizda bayaa cekiyor dimi? Kardesim de bir kere kullanip bana verdi ama durdugu yerde bozulmus makina, suan herhangi bir manuel pompadan daha kotu vakumluyor

daisy_06tr@hotmail.com bana da yollar misiniz? Bir de tam olarak calisiyor dimi? Yani max. hizda bayaa cekiyor dimi? Kardesim de bir kere kullanip bana verdi ama durdugu yerde bozulmus makina, suan herhangi bir manuel pompadan daha kotu vakumluyor

Güncel arkadaşlar elden çıksın bırıinin işine yarasın diye fiyatı düşüryorum 75 lira...

meraba çekim gücü kuvvetli değil mi eğer satılmadıysa almak istiyorum bide resim yollayabilirseniz

Son düzenleme:
medela mini mi cihazınız? tekli mi ikili mi peki? tekli olduğunu tahmin ediyorum ama.. ben alabilirim satmadıysanız..

medela mini mi cihazınız? tekli mi ikili mi peki? tekli olduğunu tahmin ediyorum ama.. ben alabilirim satmadıysanız..

Tekli cihaz...bir buçuk sene önce kullandım bir sefer, bir daha kullanmadım calışıp çalışmadığını konttol edip yazarım size de

kontrol ettiniz mi çalışması ne durumda bilgi verirseniz bende almayı düşünüyorum birde nerde ikamet ediyosunuz?

Back