• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medela biberon yedek ucu

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.410
En iyi cevaplar
1
5.629
358
Medela calma biberon almayı düşünüyorum. Yedek ucu intermetten bulamiyorum.3 aydan sonra damlatmaya başlıyormuş bu yuzden ara ara icu yenilemek gerekiyormus.ne yalmaliyim?

Aventin ucu anne memesine en yakın olanı. Emziğindeki noktalar bilr anne mrmesindeki noktaları anımsatıyor, yumuşak ucuyla emmesinde zorluk çekmez.

Akış mantığı diğer biberonlarla aynı mı? Çekmeden geliyorsa bırakabilir,diger oglumda böyle bi sorun yaşadık.
Aventin ucu anne memesine en yakın olanı. Emziğindeki noktalar bilr anne mrmesindeki noktaları anımsatıyor, yumuşak ucuyla emmesinde zorluk çekmez.

Akış mantığı diğer biberonlarla aynı mı? Çekmeden geliyorsa bırakabilir,diger oglumda böyle bi sorun yaşadık.
Yok akma olmuyor, aldıklarımda hiçbirinde sorun yaşamadım, hatta antikolik için de biberon var, yani onların içine hava gitmiyor, içinde kendi kaşığı var, havayı filtreliyor. Ya da ara ara şırınga denenebilir

Arkadaşlar okullar açıldı ben de başladım. Biberonu aldık. Fakat alışma sürecinde ne yapmalıyız? Yaramaz biberonu almak istemiyor. Biraz zaman alacak anladığım kadarıyla. Normalde emerken de sabırsızdır hemen süt gelsin ister,sinirlenir. Biberonda da öyle yapıyormuş. Kullananlardan ipuçları almak istiyorum. Kullanma kılavuzunda bile yazıyor alışması zaman alabilir diye.

Back