• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Medacassol ve sivilce lekeleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
genelde doğumda ve doğum sonrası çatlaklarda,yanıklarda felan kullanılıyo bu sivilce lekelerine pek iyi gelmıyo sadece çatlaklar için sürebilirsiniz

ben ıgneli epiilasyon yaptrym ceneme medacassol u da oyle kullanıyrum

Kesınlıkle muhtesem eskı ızlerımın cogunuda gecırdı zaten yenılerı gecırıor hemen 1 haftada etkısı bellı oluor hatta yenılere 2-3 gun
resmen mucıze . cok köklu lekerımı mınnacık hale getrdı ınsallah onlarıda gecırır.

madecassol bağ dokusu oluşumunu hızlandırarak cildin yenilenmesini sağlar evet sivilce lekelerinide giderir ayrıca geri ödemesi olan bir ilaçtır ama ben size bir de imex sabunu öneririm hergün cilt temizliğinizi onunla yaparsanız özellikle akneye meyilli cilde sahip olanlar görecektir ki cildin yağ dengesini düzenler ve sivilce oluşumunu engeller.

ben de bu medacassol den var ama üstünde merhem yazıyo kabı da beyaz pembe sizin bahsettiğiniz krem mi üstünde krem mi yazıyo kızlar?:26:

Kızlar medacassol benim izlerimi geçirmedi :( ??? Kil maskesi ve kese yapıyorum şuan biraz hafifler gibi oldu medacassolu bırakmıştım tekrar başlasam mı ?

Back
X