• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Medacassol ve sivilce lekeleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
evet ciltte sonradan oluşan yara,ameliyat vs.. bu gibi lekelerde çok iyi sonuç veriyor.bende cildimde kullanıyorum

sabah da gecede sürüyorum canım farketmez...bacağımda ufak bi yanık lekesi vardı hergün 3 defa sürüyorum o bile hafifledi düşün yani...

gece yatmadan önce sürdüm hergün ama bende 2 -3 leke vardı ama 1 aydır geçmiyodu kullandım
vallaada geçti

valla çatlaklarım içinde kullandım %50si geçti bıraktım selülit yağına başladım diye
7-8 lira filandı çok ucuz ya gece yatmadan önce sürüyodum masaj yaparak öyle uyuyodum
1 günde farkı görmüştüm .
ama şimdi böbreklerimde ve bademciklerimde fena halde iltihap var ayrıca sinüzit var bende
O sanırım cildime vurdu 3-5 tane sivilce çıktı o nedenle fucidin diye antibiyotikli krem kullanıyorum
sivilcelerimi 1 günde geçirdi ama 7 gün filan kullanmak gerekiyomuş bende 7 gün kullanıcam sonra
medacassol e yeniden dönücem

ya bendede sivilce problemi çok ama kuruduktan sonra leke kalmazdı şimdi sivilce izleri geçmiyo makyajsız kızamık geçirmiş gibiyim ve sırf çene bölgem sanki dayak yemişimde izi kalmış gibi lekeler birleşince öyle görünüyoda.bu medacasol sırf leke içinmi ve nekadar sürede etkisini gördün canım bide fiyatı 7 liramı tatile gidicem şimdide oralarda makyajla dolaşamam tabi gitmeden biraz geçiriyimde insan içine çıkıcak duruma gelim bari ya

kızlar bu merhem yara lekelerini azaltmak için kullanılıyor kabuk tutma aşamasında sürülüyor diye biliyorum.. sağlık memuru dizlerimdeki yaralar için önermişti.. sivilcede de işe yarayabilir..

ama yara yeni oluşmuş bişey o yüzden onun lekesini azaltmak kolay burdaki arkadaş epeydir geçmeyen sivilce lekelerinden bahsetmiş ve bende aynını soruyorum yeni sırf yeni oluşum için etki ediyorsa almıyım çünkü benim izlerim var epeydir.

bnde kullanıcamda şeyden korkuyorum sivilcelenme yaparmı yüzüme ne sürsem yarıyor hemen sivilce başı veriyor :(

bana hafif iyileşmeye başlayıp toparlayınca kullan demişlerdi

ama bu merhem oldukça ucuz.. denemek için minik bi iz seçip bi kaç hafta sadece o bölgeye kullanırdım ben etkisini test etmek için, memnun kalırsam kullanırdım.

valla benim 7 günlük fucidin tedavim bitti tek bir sivilce bile kalmadı ne etkiliymiş o öyle
cildimde canlandı meğer cildimin antibiyotiğe ihtiyacı varmış dünden beridir medacassol tedavime başladım oda 7 gün sürecek medacassol deri ve hücre yenileyici olduğu için sivilce lekelerine iyi
gelebilir demişti doktor bi arkadaşım bende şuanda 1 -2 tane leke var artık asla fondoten kullanmıyorum
sabahları yağsız nemlendiri akşamları medacassol 7 gün sonra da artık sivilce çıktıkça sürücem hihoyyyt

bide medacassol'un içinde lavanta esansı var sivilce yapmıyor aksine yok ediyor ama ben yine de uzman
hekim tarafından cilt tipinize uygunmu görün derim

valla o lavanta esanslı olandan bende aldım dün gece sürdüm tabi biz hep sabahına mucize beklediğimizden pek bişey olmadı ilk seferde.ama sabaha kadar zor emdi belkide fazla sürdüm bilmiyorum dün gece başladım herzamanki gibi bundanda umutluyum bakalım nolcak :)

Back
X