Mecliste Erdoğan heykeli dağıtıldı

bu konuda hiç hiç hiç bir şey demiyorum.. el iyisiyiz..

O durakta ölenlerden biri sıkı AKPli ne bileyim bir tarikat üyesi, dindar ötesi (onların anlayışında) olsaydı çok sarsılırlardı bence.

Bence olay benim gibi olanlar, benim gibi olmayanlar.

Benden olan vah tüh, karşıda olan ecel, kader.

bence sarsılmazlardı.. ölenlerin içinde kapalısı da vardı açığı da.. sorun şu Zeymur'um biz onlar için bir sayıdan ibaretiz.. kim ölmüş, ölenler kendilerinden miymiş umurlarında değil bence.. düşün bak o kadar madenci göçük altında kaldı ki Soma Akp ye oy veren bir yer, fıtratta var dediler.. özetle ülke olarak ölsek bir Esma etmeyiz yıpratmayalım kendimizi..

Ofişim işlerine geldiği gibi davranıyolar.
Soma dediğin için örnek vereyim.
Kazadan sonra Soma'ya yardımlar yağdı kimse ses etmesin diye ki işede yaradı Akp aldı seçimlerde.
Birtek Soma'nın bir köyüne yardım gitmedi.
Sebebini tahmin edebilirsin

Esma için sokağa dökülen bizim halkımız,hala 4 parmak yapan bizim halkımız
patlayan bombalara yiten gençlerimize kıllarını kıpırdatıyor mu ?
perdelere dolanıp meydan dolduruyor mu ? Birkaç kişi çıksa bunu protestoya coplanıyor gezici deniyor paralel deniyor.
Neden ? Çünkü ucu meclise dokunuyor.

Meclistekiler pragmatiktir eleştirilemez.

Rabia işareti Erdoğan'ın sloganı haline geldi artık. 4 parmaktaki her bir parmak bir ideolojiyi temsil ediyor: tek millet, tek bayrak, tek vatan, te devlet.
Ne kadar da masonik...
Kimleri tek millet, tek bayrak altında toplayıp tek bir vatan ve devlet yapmak istiyorlar acaba?
Bu mesaj kime?
Bunu incelemek lazım.

Bir ara enver paşamız vardı bütün türkleri toplayacaktı turan birliğini kuracaktı gitti onca askerimizi şehit etti, bu da aynı onun gibi , tek millet miş miş yahu adam ben kürdüm diyo hadi gel de bu adama tek millet olalım biz de, biraz gerçekçi olsun yahu, insanları boşa hayallerle kandıra kandıra şehit oluyor nice askerlerimiz. Dört koca parmagı kimse takmıyo anlamadılar gitti, ne bu saçma heykel şimdi..

4 parmak değil de tek parmak havada olaydı daha manidar olurdu

Bu neyaatirlattinizmi a dostlar

- Kız Sana Atatürk heykeli aldım.
- Töbe aşaaaaa budistmiyim kız ben putperestmiyim..
-Kız gördünmü erdoğanın elini yapmışlar.. bir tanede sana getiriverdümmm..
-Kurban olayım.. o dört parmağı baş köşelere koyayımm uyyyyy..

-Çocuğumun Atatürkün karşısında istiklal marşını okumasını istemiyorum.. Putperestmiyiz biz..
-Çok manidar... erdoğanın eli karşısında istiklal marşımızı okumamız çok manidar... Vatan aşkı budur hülooooo..

Yakında böyle konuşmaları haberlerde yada çevremizde görürsek hiç şaşmam.. Tamam Erdoğan Cumhurbaşkanı başı gözü üstümüze.. ama Vatanı kurmuş bir adamla karşılaştırılamaz.. 40 fırın ekmek yemesi gerek.. İnşallah el heykelini istiklal caddesine dikmezler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…