Meclis'te çok sert Kürdistan tartışması

İnternette doğruluğundan emin olmadığım hiç bir bilgiyi dikkate almıyorum.

Yeteri kadar okumuyorsam bana okuduğunuz kitapların kaynaklarını söyler misiniz siz daha çok okuyor ve biliyorsanız madem?
Sizi yargılamak adına yazmadım bu cümleyi .. Babamin evinde bulunan bir osmanlı ansiklopedisinde geçiyordu bu bilgi ama ismini hatırlamıyorum . Ama internette wikipedia da yazıyor birde Dil tarih görenek ve gelenekleriyle lazlar diye bir kitap vardı ondada lazistan hakkında bilgi var..

Kürdistan lafının kötülüğü ya da iyiliği kelimeyi kullanan kişiye göre değişiyor demek ki :)
burdan bu anlaşılıyor

Sizi yargılamak adına yazmadım bu cümleyi .. Babamin evinde bulunan bir osmanlı ansiklopedisinde geçiyordu bu bilgi ama ismini hatırlamıyorum . Ama internette wikipedia da yazıyor birde Dil tarih görenek ve gelenekleriyle lazlar diye bir kitap vardı ondada lazistan hakkında bilgi var..

Nette aradım ama bahsettiğiniz isimde bir kitap bulamadım. Şurada geçiyordu ama hatırlamıyorum dediğiniz ansiklopedi farazi bir örnek oldu. Wikipedia ise doğruluğunu %100 kabul ettiğim bir kaynak değil.

İşin başka bir boyutu ise diyelim ki lazistan ve kürdistan vardı, sonuçta osmanlı parçalandı. Yine mi parçalanalım istiyorsunuz? Nedir bu kürdistan lazistanı doğrulama merakı?

Nette aradım ama bahsettiğiniz isimde bir kitap bulamadım. Şurada geçiyordu ama hatırlamıyorum dediğiniz ansiklopedi farazi bir örnek oldu. Wikipedia ise doğruluğunu %100 kabul ettiğim bir kaynak değil.

İşin başka bir boyutu ise diyelim ki lazistan ve kürdistan vardı, sonuçta osmanlı parçalandı. Yine mi parçalanalım istiyorsunuz? Nedir bu kürdistan lazistanı doğrulama merakı?
Doğrulamaya çabalamıyorum yani zamanında var olduğunun doğru olduğunu söylüyorum . Yoksa şuan bu cümleyi kullanmak elbette doğru değil . Dediğim kitabi bi bakar yazarım size şuan evde değilim mobilden giriyorum..

döneklik sizin ruhunuzda var.
yok birbirinizden farkınız desem kızmamanız lazım
sizin bile ne düşündüğünüz belli değil
ülkücü müsünüz AKPli mi belli değil
Afedersiniz Ülkücü olmak Akp ye oy vermeyi yada Akp ye oy vermek Ülkücü olmaya engel mi ?? Gezi olaylarına kadar Ülkücü bir Mhp li idim gezi olaylarından sonra ise Ülkücü bir Akp li yim.. Mhp başındaki şahıslar itibari ile ülkücü kimliğini yitirdi içlerinde hala ülkücü olanlar olsada yönetim değil ve bende bu durumda mhp ye asla oy vermem.. Benim ne düşündüğüm düşüncelerim şeffaf her kesimin doğrusunu da yanlışını da görebiliyorum ama siz ve gibiler sadece kendi oy verdiğiniz partiyi doğrucu görüyorsunuz benim değil sizin yaptığınız etik değil . Buda size son mesajım kib butonuna da bastım kimse bana dönek diyemez haddinize değil !!

Afedersiniz Ülkücü olmak Akp ye oy vermeyi yada Akp ye oy vermek Ülkücü olmaya engel mi ?? Gezi olaylarına kadar Ülkücü bir Mhp li idim gezi olaylarından sonra ise Ülkücü bir Akp li yim.. Mhp başındaki şahıslar itibari ile ülkücü kimliğini yitirdi içlerinde hala ülkücü olanlar olsada yönetim değil ve bende bu durumda mhp ye asla oy vermem.. Benim ne düşündüğüm düşüncelerim şeffaf her kesimin doğrusunu da yanlışını da görebiliyorum ama siz ve gibiler sadece kendi oy verdiğiniz partiyi doğrucu görüyorsunuz benim değil sizin yaptığınız etik değil . Buda size son mesajım kib butonuna da bastım kimse bana dönek diyemez haddinize değil !!
ellerin dert görmesin :)

Kürdistan neresi yahu? Baslarim Kürdistanınıza. Güneydoğu Anadolu Bölgesi , Dogu Anadolu Bölgesi bilmiyorsanız bir öğreten çıkar. Zoruna giden buz koysun

Daha önce ben de senin yazdıklarını yazmıştım bu sitede. Neredeyse vatan haini ilan edilmiştim. Ben anaların ağlamasını, nenelerin üzülmesini, dedelerin büzülmesini istiyormuşum. Dediklerimin hepsi başımıza geldi ama anlayan var mı acaba?
Ben kürdüm ve kim benimle sorunu varsa çıksın. Türkiye de kürt sorunu yoktur. Saymayın Öcalan dedikleri İmralı'daki yaratığın çıkardığı terör sorunu vardır. Açılım saçılım hepsi hikayedir.

Daha önce ben de senin yazdıklarını yazmıştım bu sitede. Neredeyse vatan haini ilan edilmiştim. Ben anaların ağlamasını, nenelerin üzülmesini, dedelerin büzülmesini istiyormuşum. Dediklerimin hepsi başımıza geldi ama anlayan var mı acaba?
Ben kürdüm ve kim benimle sorunu varsa çıksın. Türkiye de kürt sorunu yoktur. Saymayın Öcalan dedikleri İmralı'daki yaratığın çıkardığı terör sorunu vardır. Açılım saçılım hepsi hikayedir.

Bana da fasist diyorlar. Cok da tın. Gercekler er ya da gec ortaya çıkıyor Gülay dileyelim de bu sefer cok sey kaybetmeden gercekler görülsün

valla arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla kürdistan diye orda bir devlet olması değilde o bölgeye deniyormuş mesela mezapoyamya gibi... ama başka amaçlada kullananlar vardır
öyle bişey yok ya
ben aslen malatyalıyım hiç de mezopotamya gibi kürt bölgesi tarzı bi söylem duymadım
uydurup yakıştırıyorlar ki insanlar alışsın :KK43:

öyle bişey yok ya
ben aslen malatyalıyım hiç de mezopotamya gibi kürt bölgesi tarzı bi söylem duymadım

yok canım onu örnek olarak söyledim ya, aslında ben de eskiden kurulmak istenen devletin adı diye biliyorumdum, söylediğim şeyi son yıllarda okuyorum gazetelerden falan tam bildiğim bişey de değil

Lazistan ve Kürdistan diye bir bölge var ki Kürdistan bölgesi hala var. Resmiyette olmasa bile böyle bir yerin varlığı eski belgelerle ve şimdiki coğrafi konum planlaması ile kanıtlanabilir nitelikte. Dolayısı ile şimdi olmasa bile geçmişte var olduğunu bilmek gerekir. Osmanlıcılık hayalleri yaşayanlar bunu nasıl reddediyor anlamıyorum.

Arkadaşlar Kürtler 5000 yıldır bu topraklarda yaşıyor
Biz ise yani Türkler 1000 yıldır bu topraklardayız.
Malazgirt savaşı 'nı biz Kürtlerle omuz omuza kazandık.
Kimin vatanından kimi inkar ediyorsunuz .
Kürtler bu ülkenin bir gerçeğidir.Mezopotamya onların topraklarıdır.
Beraberce sevgi saygı çerçevesi içinde kardeşçe yaşamak zorundayız.
Bugün Kürt kardeşlerimize sorun bir çoğu ayrı toprak istemez.
Aklı başında olanlar istemez ki.
Siz maşa olmayı mı isterdiniz maşanın maşası olmayı mı ?
Akıl var mantık var.
Pkk denilen illet 30 yıldır mevcut .
Abdullah Öcalan bu işin sadece görünen yüzü.
İSter gladyo deyin ister derin devlet deyin ister dış mihraklar deyin huzurumuzu bozmak isteyen birileri var.
Sevgili Ahmet Kaya'yı hatırlayın.O gecede ettiği sözler sizce yuhalanmayı gerektiren,kendi yurdundan kovulmayı gerektiren sözlermiydi.?DEğildi dimi?
Tüm milletlerin dil din ve ırklarını koruma özgürlükleri vardır .
Kürtçe konuşmanın yasak olduğu ,Kürtçe türkülerin söylenmesinin yasak olduğu dönemler çok mu iyi idi.
Bu ülkede zulmü sadece başörtülüler görmedi.
pkknın varlığından nemalanan silah tüccarları ,emperyal ülkeler,sebepsiz zenginleşen ast subaylar,subaylar çok mu masum.
Bir sorgulayın isterseniz.

öyle bişey yok ya

uydurmacalar pinkpin
nefret ediyorum şu pkklıların fesatlıklarından
pis yılanlar..

Aynen öyle cathylizzie on yıllardır olmayan saçma sapan söylemler birden peydah oldu, sanki hep varmış gibi önümüze sürüldü, kabul ettirilmeye çalışılıyor.

Tamamen psikolojik oyunlar bunlar. İnce ince işliyorlar.

Bugünün çocukları yarının toplumu olacak. Onların beynine işleniyor aslında bunlar.
Bizlere düşen onları bomboş kafalara dönüştürmeden yetiştirmek. Bildiklerimizi aktarmak.
Yapacağımız en doğru şey bu olur.

Arkadaşlar Kürtler 5000 yıldır bu topraklarda yaşıyor
Biz ise yani Türkler 1000 yıldır bu topraklardayız.
Malazgirt savaşı 'nı biz Kürtlerle omuz omuza kazandık.
Kimin vatanından kimi inkar ediyorsunuz .
Kürtler bu ülkenin bir gerçeğidir.Mezopotamya onların topraklarıdır.
Beraberce sevgi saygı çerçevesi içinde kardeşçe yaşamak zorundayız.
Bugün Kürt kardeşlerimize sorun bir çoğu ayrı toprak istemez.
Aklı başında olanlar istemez ki.
Siz maşa olmayı mı isterdiniz maşanın maşası olmayı mı ?
Akıl var mantık var.
Pkk denilen illet 30 yıldır mevcut .
Abdullah Öcalan bu işin sadece görünen yüzü.
İSter gladyo deyin ister derin devlet deyin ister dış mihraklar deyin huzurumuzu bozmak isteyen birileri var.
Sevgili Ahmet Kaya'yı hatırlayın.O gecede ettiği sözler sizce yuhalanmayı gerektiren,kendi yurdundan kovulmayı gerektiren sözlermiydi.?DEğildi dimi?
Tüm milletlerin dil din ve ırklarını koruma özgürlükleri vardır .
Kürtçe konuşmanın yasak olduğu ,Kürtçe türkülerin söylenmesinin yasak olduğu dönemler çok mu iyi idi.
Bu ülkede zulmü sadece başörtülüler görmedi.

Aynen öyle cathylizzie on yıllardır olmayan saçma sapan söylemler birden peydah oldu, sanki hep varmış gibi önümüze sürüldü, kabul ettirilmeye çalışılıyor.

Tamamen psikolojik oyunlar bunlar. İnce ince işliyorlar.

Bugünün çocukları yarının toplumu olacak. Onların beynine işleniyor aslında bunlar.
Bizlere düşen onları bomboş kafalara dönüştürmeden yetiştirmek. Bildiklerimizi aktarmak.
Yapacağımız en doğru şey bu olur.

pkknın varlığından nemalanan silah tüccarları ,emperyal ülkeler,sebepsiz zenginleşen ast subaylar,subaylar çok mu masum.
Bir sorgulayın isterseniz.

Tarihi bilmeyenler, ortaokul seviyesinde tarih bilgisi olmayanlar; kendini nobel ödüllü tarih bilimci zannedip; esip gürlüyorlar. Onlara tarih bilgilerini gözden geçirmelerini tavsiye ederim. Tarih belgelere dayanır. Öyle hacı dedi hoca dedi papaz dedi rahip dedi haham dedi gibi şeyler dul avrat dedikodusudur, tarih değildir.

P pinkpin bunları ciddiye alma. Kürdü bilmeyenler kürt olmayanlar, hatta haritada güneydoğu ve doğu anadolunun birçok yerini gösteremeyenler kendini terör uzmanı zannediyorlar

Tarihi bilmeyenler, ortaokul seviyesinde tarih bilgisi olmayanlar; kendini nobel ödüllü tarih bilimci zannedip; esip gürlüyorlar. Onlara tarih bilgilerini gözden geçirmelerini tavsiye ederim. Tarih belgelere dayanır. Öyle hacı dedi hoca dedi papaz dedi rahip dedi haham dedi gibi şeyler dul avrat dedikodusudur, tarih değildir.

P pinkpin bunları ciddiye alma. Kürdü bilmeyenler kürt olmayanlar, hatta haritada güneydoğu ve doğu anadolunun birçok yerini gösteremeyenler kendini terör uzmanı zannediyorlar
Tarih bilgim emin olun ki Atatürk yurdumuzu düşmanlardan kurtardı,Vahdettin vatan hainiydi gemiye binip kaçtıdan daha ileridir.
Tarihimizle yüzleşmek gerekiyor.
İyisiyle kötüsüyle tarih bizim tarihimiz.

Ne desem hoşunuza giderdi.
Biz Türkler tüm dünyaya hakimiz,biz şahane bir milletiz,Avustralya kıtası bile hatta benim geldiğim kayıp kıta Atlantis bile Türklerindir.
Bu mudur?

X