Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mecitefendi Sarımsaklı Şampuan aldımm :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende bugün aldım.Dökülmem için aldım ama boyalı saçlarım daha kullanmadım sizinde boyalı mı? şu ana kadar zararını gördünüz mü? bayağı önce açmışınız konuyu dökülmeniz umarım durmuştur.Bende kurtulsam iii olcak

Saçlarım öbeköbek dökülüyordu desem yalan olmaz.Hüngür hüngür ağladım kaç kez kel kalıcam ben ddiye.Şampuanı ilk ayın 6sınde kullandım çokkk döküldü sonrası elime yine geldi kuruttuktan sonra daha sonrada devam etti.Hayallerim yıkıldı derken sonraki yıkanmam da kullanmadım ara verdim son kullanımımda banyoda saçlarım 10 tel gibi döküldü yani çokçok az banyodan sonra taradım gene az 50 tane var yok:) kendi kendine kurumasını bekledim ki bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri kurutma makinesini bıraktım doğal seyrinde kurudu.Yani bugün elimi saçıma attığımda gün içerisinde 10 tel belki geldi inanılır gibi değil umarım böyle devam eder ve memnun kalırım.Nasıl mutlu oldum anlatamam süse düşkün bakıma önem veren saçlarına dikkat eden biri olarak kaç ay kabusum oldu ummadığım şeyden mutlu oldum şu mecitefendiden ALLAHÜ TEALA razı olsun yaa umarım hep düşüncelerim aynı olumlu olur hele dün eşime sarılarak kel kalırsam diye ağlamıştım oda gereken ne ise yaparız üzülme canım demişti.Bugünse çok şükür.Mecitefendiyi zengin edicemyağını ve bakım maskesini alıcam birde yoğun bakım yapıcam yani.Başka ürünleride var onlarıda araştırcam el ayak için duş jelleri falanda varmış.Nasıl sevinçliyim kızlar rabbim hiçbir kadını saçlarından mahrum etmesin erkekleride ama özellikle hanımları.Bu kadar yazmamın sebebi mutluyum ya mutluyum aynaların karşısında ürkek korkulu üzüntülü bir halde saçlarıma ezik ezik bakıyordum.Sadece 2 yıkama ya 2 ...tabii kurutmayı bıraktım belki oda faydalı oldu bilemiycem ama çok sevinçliyim bu 2 tavsiyemi ygulayın umarım mutlu olursun bide dua edin bana aileme faydası olursa olur mu?

Son düzenleme:

çok sevindim senin adına tatlım bende aynı dertteyim bende brezilya fönü yaptırdım bütün saçlarım yandı kaç kere kestirdim atık diplerim açılmaya başlamıştı bende çok memnn kaldım ama ben hamen yıkamıyorum şampuanlayım 15dakika bekliyorum havlu sarıp birde iğneler var yağın içine onlardan koy çok faydasını görürsün gürleştirir saçlarını

benimde önlerden açılmaya başlamıştı.Şu sıra sadece şampuanı kullancam birde bakım yağlarını daha sonrasında problem olmazsa devam yoksa senin söylediğinide denerim inşaallah.Bundan sonrasıda hep böyle devam etsinde saçsız kalmayalım kadını kadın yapan en önemli şeylerden biride saç.Çok korkmuştum umarım rabbim şifa verecek.

yılan yağını katmayı düşünüyorum bide yağı alırsamm öylesi iyiymiş.Sizde yılan yağı hakkında bilgili ya da deneyimlimisiniz?yarar mı işe yağın etkisini artırıyor diye ya burada okudum ya da başka bir yerde gördüm:44:

boyalı ve hiç bir zararnı görmedim :)

bende kullanıyorum memnunum

şu an yeni saçlarımla o kadar mutluyum ki anlatamam size. öyle dolgun boyalı olmasına rağmen öyle parlak ki. hiç dökülme yasamıyorum 2 aydır kullanıyorum. çok çok memnunum ben bu şampuandan diplerimi görseniz şaşırırsınz

Buyrun bu da kullanım sonucu :) ilk baştaki foto temmuzda çekilmiş hali az olan,ben şampuana eylülün 3ünde başladım tabi dökülmem artmıştı.
aradaki fark da budur :)

kızlar şampuanın fiyatı ne kadar?
bide benim kendimi bildim bileli tepemde açıklık var ama dökülmeden değil acaba o bölgelerde de etkili olur mu kullansam mı?

ben mecitefendinin sarımsaklı şampuanını ve saç bakım yağını kullanıyorum..ondan önce yılanyağı kullandım..sonra mecitefendiye başladım..mecitefendinin yağına yılan yağı da ekledim..ve 3 ay sonra baya bir saçım çıktı..biraz sabır etmek gerekiyor..saç dökülmemde ancak 3 ay sonunda belirgin olarak azaldı..bu arda haftada 2-3 kez çinko içiyorum..bazende 10 adet kadar badem yiyiyorum..ben böle bir yöntem budum..memnunum..tavsiye ederim

kızlar şampuanın fiyatı ne kadar?
bide benim kendimi bildim bileli tepemde açıklık var ama dökülmeden değil acaba o bölgelerde de etkili olur mu kullansam mı?

13tl ama deyişiyo bazı aktarlarda fiyatı o açıklık olan yerlere sarımsağın kendisini sür ama şampuanında faydası olur bence bana oldu açık olan yerlerim doldu hemde kısa bi sürede

13tl ama deyişiyo bazı aktarlarda fiyatı o açıklık olan yerlere sarımsağın kendisini sür ama şampuanında faydası olur bence bana oldu açık olan yerlerim doldu hemde kısa bi sürede

teşekkürler canım..sarmısağı sürüp ne kadar bekleticem? aslında cok duydum sarımsak olayını ama koku olur diye hiç yapmadım açıkcası işe yarıyorsa gercekten denerim tabii..

teşekkürler canım..sarmısağı sürüp ne kadar bekleticem? aslında cok duydum sarımsak olayını ama koku olur diye hiç yapmadım açıkcası işe yarıyorsa gercekten denerim tabii..

canım sarımsağa kesinlikle bıçakla kesme elinle böl ikiye o bölgeyi ov koku mutlaka oluyo ama yapcak bişey yok ben kaşlarıma yapıyorum boşluklar var dolsun diye ama çok yoğun bi açılma yoksa şamşuanını kullan derim çünki biraz yakıyo sarımsak şampuanda koku fln yok

açılma var ya rahatsız oluyorum yani belli de oluyor..peki sarmısağı sürünce ne kadar bekletip yıkamam lazım..
aslında kafamda karıştı şampuan sertleştiriyormuş birkaç yerde yazmışlar gördüm hatta dökülme daha çok oluyormus napsam bilemedim ya..

Bende çok merak ettim birde herhangi bir koku varmı acaba
hayır kesinlikle koku yok mecitefendi de

sertleştirmiyor

az önce zaeytınyağı ve sarmısak karışımı sürdüm bir saat beklettim ve bioksin şampuanla yıkadım.sarmısağı tahta havanda dövdüm bu arada .saçımdaki koku içinde adaçayı ve kabuk tarçını iyice kaynattım çok ağır bir kokusu çıkana kadar.duştan çıkarken saçıma döktüm biraz bekledim suyla duruladım ve ardından saç kremimi sürdüm şimdi hiç koku yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…