• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri mecburen kestirmek zorundayım:(((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Kızlar sacımı 2 hafta bile olmadı kestirelii ama benim saclarım katlı ve kırık,yanık kısmı katlarımdaa küte benzetmeye calıstık ama cok düz birsey oldu aslında uzatmak istiyorum ama kırıklarım oldugundan sekillendirici de kullanamıyorum böyle de bir halta benzemiyorr!!

Bob modeli kestirmeyi düsünüyor minyon bir yüzüm var..Ama bob modelinin katlısını pek önermemisler ben onu kestirmek zorundayım cünkü dedigim gibi kırıklarım katlarım da sonrada uzatıcam insallah!!

Bu sacımın simdiki halii :(((

1260.jpg

Yani bana yakısır mı??
Sacım o modele uygun muuu??
Ve en önemlisi ben resim bulamadım bob modellerini paylasırmısınız benimle??

nil su canım sende benim yaşadıklarımı yaşadın az çok biliyorum ...
bende 3 ay önce belimdeki saçlarımı röfle yaptırdım ama hiç olmadığı gibi üstelik yanmışlardı sonra kestirdim 10 cm kadar ...baktım olmauyor her bakımı yapsam da kısacık kestirdim ...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...glar/343548-kisa-sac-modeli-onerisi-olan.html bu linkte var birçok bob modeli canım ...aklinialirimsmile

Son düzenleme:
ben bu modelin aynını kestirdim topikte resmim var hatta...sanada fikir olsun ...

nil_su hayatım benimde saçlarım omuz altındaydı benimkilerde bayağa bir yıpranmışlardı kuaförüme gittiğimde ilk söylediği saçların böyle devam ederse pırasa misali olacak gel bunları kısacık keselim hem biraz olsun dinlenir hemde sen biraz rahatlarsın ilk önce düşünmedim ama sonra denemeden bilemezsin hazan tamam dedim ve şimdi çok rahatım hem yıka ve çık hemde banyoda saatlerce uğraşmak yok anlıyacağın bencede denemelisin kısa saçı kökü bizde değilmi hayatım yaaa

Canım benim kulak problemim var ama kac yıldır sac toplamıyorum ben yani o model evet cok hos ama benim kuaklarımı acıkta bırakır:(((

Kızlar kuaföre gittim katlı bob modeli istiyorum dedim baktı sacıma ve malesef olmaz hos durmaz cünkü sacların yanmıs dedi..Mecburen uzatmak zorundasın dedi..Ya ama yanıkk yanii sacıma her bakan senin sacın neden böyle diyoo...

Kısa sacı sevmiyorum ama yanık olmasındansa varsın kısa olsun hic birsey kullanmam uzatırım ama yanıklarla uzamasını beklemek cok zor geliyo ve moralimi bozuyo bu kayıs gibi saclarlaaa:sinifsinif:

Kızlar kuaföre gittim katlı bob modeli istiyorum dedim baktı sacıma ve malesef olmaz hos durmaz cünkü sacların yanmıs dedi..Mecburen uzatmak zorundasın dedi..Ya ama yanıkk yanii sacıma her bakan senin sacın neden böyle diyoo...

Kısa sacı sevmiyorum ama yanık olmasındansa varsın kısa olsun hic birsey kullanmam uzatırım ama yanıklarla uzamasını beklemek cok zor geliyo ve moralimi bozuyo bu kayıs gibi saclarlaaa:sinifsinif:
canım o kuaförün canı kesmek istememiş sanırım ... yanmış saç ölü saçtır,beslenmez saçı yorar ve zorlar, en iyi çözüm kestirmektir..ayrıca benim saçlarımda yanıktı ve kesilince gayet iyi oldu ..ayrıca benim o model i farklı şekilde kullanılıyor,ister kulak arkası kullanılır istersen kulaklar kapatılarak ...cam den çekeyim atayım sana ....ben yanıklarımdan %90 oranında kutuldum hala uçlarda 2-3 cm var tabi uzun kalan ön kısımlarda sadece...

canım o kuaförün canı kesmek istememiş sanırım ... yanmış saç ölü saçtır,beslenmez saçı yorar ve zorlar, en iyi çözüm kestirmektir..ayrıca benim saçlarımda yanıktı ve kesilince gayet iyi oldu ..ayrıca benim o model i farklı şekilde kullanılıyor,ister kulak arkası kullanılır istersen kulaklar kapatılarak ...cam den çekeyim atayım sana ....ben yanıklarımdan %90 oranında kutuldum hala uçlarda 2-3 cm var tabi uzun kalan ön kısımlarda sadece...

Canım benimde ilk katımda yanıklarım ya ne sekle giriyo,ne de hos duruyo sac ne yapıcam bilemedim..Birde diyoki pırasa gibi düz olsa sacların hos durur ama seninkiler dikilir dedi..

Bide kalın telli gür gördü sacımı uzaktan konusuyo yanıma bile gelmedi..Dedim benim saclarım ince telli ve seyrek yanii hayret ettim..Ne yanii kabarık olan saclar bob kestiremiyor muu??

Canım benimde ilk katımda yanıklarım ya ne sekle giriyo,ne de hos duruyo sac ne yapıcam bilemedim..Birde diyoki pırasa gibi düz olsa sacların hos durur ama seninkiler dikilir dedi..

Bide kalın telli gür gördü sacımı uzaktan konusuyo yanıma bile gelmedi..Dedim benim saclarım ince telli ve seyrek yanii hayret ettim..Ne yanii kabarık olan saclar bob kestiremiyor muu??
bence başka bir kuaföre git ,gür saçlara ara makasatılıyor yine oluyor yani ,ne alaka... onun canı kesmek istememiş kesin sempatiksalakcinni
ben bu modeli cep tellime çekip kuaföre gösterdim o da kesti ..ben çok memunum ,kullanışılı ve fön vs gerek yok yani...

Kızlar bugün sacımı kestirdiimm :)))
Gayet güzel oldu bayaa bayaaa ense kısaldı ama olsun yanıklar en az seviyede simdii katlı küt olduu yanlarıda uzuunn..

Artık uzuuuuuunn bir süre boyamayı düsünmüyorummm zaten düzlestirici vs.kullanmıyrdum insallah cabucak uzarrr..

Back