Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bayadır konuşuyoruzdaAllla halla holdin sahibi??mebus milletvekili demek ?mebus cemiyeti en son kurtuluş savaşı yıllarında kaldı.Seni kandırıyor olmasın.
Ya hayır bayadır konuşuyoruz buluşuyoruz falan acaba mebus değildide başka birşeymiydi hatırlayamıyorumHolding, mebus, cemiyet, abimiz tii ye almış bence seni
Sessiz kaldım ama keşke sorsaydım ne demek diye siz biliyor musunuzBuraya yazana kadar googleye yazsaydın anında bilgi edinir adama da cahil görünmezdin az politik ol kız.
Ohooo binlerce cemiyet var türkiyedeYa hayır bayadır konuşuyoruz buluşuyoruz falan acaba mebus değildide başka birşeymiydi hatırlayamıyorum
hem mebus hem cemıyet ıkısını aynı anda mı kullandıHolding sahibi biriyle konuşuyoruz mebus cemiyetindeymiş ama ben bu ne demek bilmiyorum
En iyileri yüksekleri hangileri acaba buna nereden bakabilirim merak ettim cahil gözükmek istemiyorum onaOhooo binlerce cemiyet var türkiyede
Ooo kim milyoner olmak isterde hissettim kendimi.Sessiz kaldım ama keşke sorsaydım ne demek diye siz biliyor musunuz
Bilmiyorum olabilirde holding falan belki yardımcı olur soruma diye yazdım genel bilgi diye yoksa çokda şey değil yanihem mebus hem cemıyet ıkısını aynı anda mı kullandı
mebus mılletvekılı demek degıl mı
bu sey olabılır bır ılım yayma gıbı kendı ıclerınde kurullar cemıyetler var onlardan bırıdır ama holdıng sahıbı uslubu gormedım kendısınde belkı adına actıgı bır sırket vardır onada holdıng dıyordur bılemedım
Cemiyet topluluk demek, biz bile arkadaşlar arasında toplanıp bir hizmet amacıyla kurabiliriz, bilmem anlatabildim mi? En yükseği en düşüğü diye bir şey olabilir mi sizce?En iyileri yüksekleri hangileri acaba buna nereden bakabilirim merak ettim cahil gözükmek istemiyorum ona
Tabi ki yetersiz hissediyorum ama bu olmadığım biri gibi olduğumu göstermez ki oda farkında bunun amacım onu tavlamak falan değil yani zaten cevabımı alamazsam buradan sorucamsurekli konusup gorustugunuz adama “gecen gun bahsetmistin senin bulundugun cemiyetin adi neydi” demek zor mu da burda kelime avcisi olduk ya hepimiz?
belli ki adamin karsisinda kendinizi yetersiz hissediyorsunuz bosa cabalamayin, olmadiginiz biri gibi gorunmeye calismayin.
Ya bakın siz 3 kişi cemiyet kurmuşsunuzdur bundan kimene ? Bunu kim bilir ? Anladınızmı ama bir cemiyet vardır bilmeyen yoktur böyle varmı diye sordum yoksa siz arkadaşlarınızla buluşup kısır gününde cemiyet yapın. Nedir bu ya insan gibi soru sorduk cevaplara bakBence siz, siz olun. Cahil görünmemeye çalıştıkça daha cahil görünüyorsunuz. Cahillik sorun değil bence de, komik oluyorsunuz.
Tabi ki yetersiz hissediyorum ama bu olmadığım biri gibi olduğumu göstermez ki oda farkında bunun amacım onu tavlamak falan değil yani zaten cevabımı alamazsam buradan sorucam