Mebus cemiyeti ne demek ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Holding sahibi biriyle konuşuyoruz mebus cemiyetindeymiş ama ben bu ne demek bilmiyorum

Holding sahibi biriyle konuşuyoruz mebus cemiyetindeymiş ama ben bu ne demek bilmiyorum
hem mebus hem cemıyet ıkısını aynı anda mı kullandı
mebus mılletvekılı demek degıl mı

bu sey olabılır bır ılım yayma gıbı kendı ıclerınde kurullar cemıyetler var onlardan bırıdır ama holdıng sahıbı uslubu gormedım kendısınde belkı adına actıgı bır sırket vardır onada holdıng dıyordur bılemedım

hem mebus hem cemıyet ıkısını aynı anda mı kullandı
mebus mılletvekılı demek degıl mı

bu sey olabılır bır ılım yayma gıbı kendı ıclerınde kurullar cemıyetler var onlardan bırıdır ama holdıng sahıbı uslubu gormedım kendısınde belkı adına actıgı bır sırket vardır onada holdıng dıyordur bılemedım
Bilmiyorum olabilirde holding falan belki yardımcı olur soruma diye yazdım genel bilgi diye yoksa çokda şey değil yani

surekli konusup gorustugunuz adama “gecen gun bahsetmistin senin bulundugun cemiyetin adi neydi” demek zor mu da burda kelime avcisi olduk ya hepimiz?

belli ki adamin karsisinda kendinizi yetersiz hissediyorsunuz bosa cabalamayin, olmadiginiz biri gibi gorunmeye calismayin.

En iyileri yüksekleri hangileri acaba buna nereden bakabilirim merak ettim cahil gözükmek istemiyorum ona
Cemiyet topluluk demek, biz bile arkadaşlar arasında toplanıp bir hizmet amacıyla kurabiliriz, bilmem anlatabildim mi? En yükseği en düşüğü diye bir şey olabilir mi sizce?

surekli konusup gorustugunuz adama “gecen gun bahsetmistin senin bulundugun cemiyetin adi neydi” demek zor mu da burda kelime avcisi olduk ya hepimiz?

belli ki adamin karsisinda kendinizi yetersiz hissediyorsunuz bosa cabalamayin, olmadiginiz biri gibi gorunmeye calismayin.
Tabi ki yetersiz hissediyorum ama bu olmadığım biri gibi olduğumu göstermez ki oda farkında bunun amacım onu tavlamak falan değil yani zaten cevabımı alamazsam buradan sorucam

Bence siz, siz olun. Cahil görünmemeye çalıştıkça daha cahil görünüyorsunuz. Cahillik sorun değil bence de, komik oluyorsunuz.
Ya bakın siz 3 kişi cemiyet kurmuşsunuzdur bundan kimene ? Bunu kim bilir ? Anladınızmı ama bir cemiyet vardır bilmeyen yoktur böyle varmı diye sordum yoksa siz arkadaşlarınızla buluşup kısır gününde cemiyet yapın. Nedir bu ya insan gibi soru sorduk cevaplara bak

Tabi ki yetersiz hissediyorum ama bu olmadığım biri gibi olduğumu göstermez ki oda farkında bunun amacım onu tavlamak falan değil yani zaten cevabımı alamazsam buradan sorucam

ya off olmadiginiz biri gibi gorunmeye calismiyorsaniz niye adama sormaktan cekiniyorsunuz onu anlamadim. benim gorustugum kisiyle ilgili aklima bie sey takilsa ona sorarim burda isim ne kendisi burda degil ki.

hayat sizin kendiniz bilirsiniz ne diyeyim ama yipranirsiniz kendinizi hep boyle asagida gorurseniz adama karsi.

Back
X