MEB 2015 iş takviminin yayımlanmış olması nedeniyle değişiklik 2016 - 2017 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak. 2015 eğitim takvimine göre eğitim yılının ilk dönemi 22 Ocak 2016 Cuma günü sona erecek ve sömestr tatili başlayacak. 8 Şubat 2016 Pazartesi günü 2. dönem için ders başı yapılacak. Okullar 10 Haziran 2016 tarihinde yaz tatiline girecek.Bu seneden mi gecerli olacak, yoksa yalnizca plan asamasinda mi henüz?
Teşekkür ederim. Konuda yaziyormus dikkatli okumamisim :)MEB 2015 iş takviminin yayımlanmış olması nedeniyle değişiklik 2016 - 2017 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak. 2015 eğitim takvimine göre eğitim yılının ilk dönemi 22 Ocak 2016 Cuma günü sona erecek ve sömestr tatili başlayacak. 8 Şubat 2016 Pazartesi günü 2. dönem için ders başı yapılacak. Okullar 10 Haziran 2016 tarihinde yaz tatiline girecek.
Önümüzdeki seneden itibaren uygulanacakmış
1 ay somestr tatili ne ya? Zaten çocukların en verimli ders çalışmaya başladıkları zamanda eğitime ara veriyorsun bari bir ay yapma. O yaz tatilini kısaltma işi de olmaz ben diyeyim. Havalar ısındı mı çocuklar kaçak...
sorun yok, bu defa da yaz turizmi canlansın diye tekrar uzatırlar, rusları kaçırdılar açığı nasıl kapatacaklar
Allah aşkına bu ülkede kış tatiline kaç kişi gidiyor? Hatta yaz tatiline kaç kişi gidiyor? O para kazansınlar diye tatil isteyen lüks otellere kimler senede kaç kez gidebiliyor? Ülkenin yüzde bilmemkaçı asgari ücretle çalışırken kişi başı bir haftalık ücreti 2-3 asgari ucrete eşit olan o otellere kimler gidebiliyor?
Neyseki ben egitim konusunda milli egitimden daha disiplinliyim.. kampa giriyoruz tatilde resmen.. is basa dustu ulkedeki bu sistemle..
aynen millet haldır haldır sürekli tatil yapıyor sanki de, yüzdeye vursan halkın yüzde kaçı gidebiliyordur yani
zaten yine turizm diye, bayram tatiliyle birleştirdiler çocuklar geç başladı 15 gün, ara da yine o tatili bu tatili
çocuklar doğru düzgün okula gitmedi bu sene
kimsenin eğitimi düşündüğü yok
gerçi eğitime ihtiyaçta yok!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?