En sonunda oldu arkadaşlar. 10 Nisan Cumartesi günü Tuğrul Turan'a göğüs büyütme ameliyatımı oldum. Senelerdir araştırmalarım sonucu en doğru doktorda karar kıldığıma inanıyorum. Bu forum sayesinde doktorumu bulmama yardımcı olan tüm arkadaşlarada burdan selam ederim :) kısaca yaşadıklarımı anlatayım. 1.70 boyunda 64 kiloyum 325 cc kasüstü pütürlü yuvarlak protez meme altı kesisi ile konuldu. ameliyatım lokal anestezi+sedasyon ile oldu. Tam tamına 40 dk. sürdü. çok rahat ayıldım. anestezi almadığım için aneztesi sonrası yaşanan olumsuz durumları yaşamadım.kesinlikle ayıldığımda hiç ama hiç ağrım yoktu. annem bile çok şaşırdı.hatta bir daha ameliyat olsan kesinlikle yine ve yeniden Tuğrul turanı tek geçerim diyor:) saat 10:30 gibi ameliyata girdim. 40 dk sonra çıktım. öğleden sonra saat 4 gibi de hastaneden ayrıldım. doktorum tek kelimeyle harika.herşey önceden konuştuğumuz gibi oldu. ne ağrı ne başka birşey. hastaneden çıktığımıza doktorumuz taksiye kadar bize eşlik etti.ben elimi kolumu sallaya sallaya çıktım resmen. ilk günden itibaren normal hayatıma döndüm. sadece ilk 3 gün yatarken ve kalkarken annemden yardım alıyordum.şimdi onuda almıyorum. birde sırt ağrıları başladı.mecbur sırtüstü yatmak lazım. bu konudada annecim sağolsun.masajları eksik etmiyor.göğüslerim komple bandajlı. sadece bunun sıkıntısını yaşıyorum.hafta sonu bandajlarım alınacak. ondan sonrada gelişmeleri yazarım. herhangi birşey varsa seve seve cevaplarım arkadaşlar.şu anda çooook mutluyum:teytey:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mead Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi mead
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 43
geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin..
ne kadara maloldu?
Cnm teşekkür ederim.herşey dahil 6.000 TL ye mal oldu.
cnm benim çok teşekkür ediyorum. hatırlamaz olur muyum. umarım sende bir an önce kararını netleştirirsin ve süreci başlatırsın bir an önce. İnşallah düşündüklerin arasında Tuğrul bey de vardır. Kesinlikle tavsiye ederim. Senin için dua edicem canım
canım benm eşim illada bayan doktor istediği için düşünemiyorum.eğer öle bi şaart koşmasaydı hiç düşünmdeen tuğrul beye olrdum hemen.ama ikna edemedim.e bayan doktor desen bi elin parmaklarını geçmiyor.bu yüzden zordayım zaten.Çok üzgünüm çoook senn büyüklüğü nasıl sence,bakabildinmi hiç.
canım benm eşim illada bayan doktor istediği için düşünemiyorum.eğer öle bi şaart koşmasaydı hiç düşünmdeen tuğrul beye olrdum hemen.ama ikna edemedim.e bayan doktor desen bi elin parmaklarını geçmiyor.bu yüzden zordayım zaten.Çok üzgünüm çoook senn büyüklüğü nasıl sence,bakabildinmi hiç.
Cnm, benim büyüklüğüm önceden dolgulu kullandığım 85 sütyen gibi. ne çok büyük ne de çok küçük oldu. şu anda bandajların üzerinden anladığım kadarı ile büyüklüğü tam istediğim gibi. ama şişlikler indikten sonra ve yerine oturduktan sonra sanırım biraz daha küçülür. ama ben zaten çok büyük istemiyordum. yeter ki olsun yani :)) ne de olsa eskisi 0 cc idi :))
Merhaba, geçmiş olsun Mead:) Ağrının olmaması çok çok iyi.Umarım herşey yolunda gider. Bakalım şekil olarak da memnun kalacak mısın.. Tuğrul Bey hiç damla tercih etmiyor sanırım..Biraz zaman geçsin, senden gelişmeleri alırız. Senin mesajını okuduktan sonra ben de telefon edip randevu aldım.
Merhaba, geçmiş olsun Mead:) Ağrının olmaması çok çok iyi.Umarım herşey yolunda gider. Bakalım şekil olarak da memnun kalacak mısın.. Tuğrul Bey hiç damla tercih etmiyor sanırım..Biraz zaman geçsin, senden gelişmeleri alırız. Senin mesajını okuduktan sonra ben de telefon edip randevu aldım.
Jennacığım çok teşekkürler.inşallah sargılar çıktıktan sonra da memnun kalırım. gelişmeleri mutlaka yazacağım. Evet Tuğrul bey damla tercih etmiyor. Çünkü söylediğine göre zaten bir kadın memesi yuvarlak şekildedir ve ayağa kalktığı zaman iyi yerleştirilmiş bir protez damla şeklini alır. bunun için yuvarlağı tercih ediyor.İnşallah sende randevudan sonra kararını netleştirirsin cnm.
kızlar geldim. bandajalrdan ve dikişlerden kurtuldum en sonunda. sonuç harika. hep ayrıklıktan korkuyordum. ama korktuğum gibi olmadı çok şükür.şimdi üzerimde sıkı bir sütyen var.bunuda 1 hafta mecbur hiç çıkartmadan takmam gerekecek. göğüsler baya sert şu anda görünüş daha 1 hafta olmasına rağmen nerdeyse doğal. Tuğrul bey bandajları çıkarttıktan sonra göğüslerimi resmen yoğurdu. buna rağmen ağrı olmadı. 6.ayda herşey tam kıvamında olacakmış.
Geçmiş olsun mead. Ayrıca da maaşallah diyelim... Bandajlar çıkınca nasıl olacak bakalımzemuszemus
Siyahkugu'cum çok tşkler.:)
kızlar geldim. bandajalrdan ve dikişlerden kurtuldum en sonunda. sonuç harika. hep ayrıklıktan korkuyordum. ama korktuğum gibi olmadı çok şükür.şimdi üzerimde sıkı bir sütyen var.bunuda 1 hafta mecbur hiç çıkartmadan takmam gerekecek. göğüsler baya sert şu anda görünüş daha 1 hafta olmasına rağmen nerdeyse doğal. Tuğrul bey bandajları çıkarttıktan sonra göğüslerimi resmen yoğurdu. buna rağmen ağrı olmadı. 6.ayda herşey tam kıvamında olacakmış.
Mead herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim:) Ama yöntem konusunda kafam hala karışık.Tabii biraz da senin yüzünden:) Kasüstü düşünmüyordum ben.Bakalım Tuğrul beyle konuştuktan sonra fikrim netleşecek mi..?Kas üstü ya da dual plane..
Marks&spencer sütyenleri çok rahatsız etmiyor sanırım.Bir haftadan sonra normal çamaşıra mı geçeceksin?
Jenna cığım inan bende tuğrul beyi tanıyana kadar kesinlikle benimkiler kas üstü olmaz.olursa da 2 balon olur diye düşünüyordum. tuğrul beyle görüştükten sonra anlattıkları çok mantıklı geldi ve kasüstüne olan bütün önyargılarım değişti. zaten mümkün olmuyorsa kas altı tekniğinide kullanıyor forumda gördüğüm bir arkadaş o teknikle olmuş mesela. ama şu anda bile o kadar doğal ki.anlatamam.sen mutlaka görüş ve eğer sana kas üstü derse bence kesinlikle sonuç doğal olacaktır ve boşu boşuna kasında kesilmeyecek. Sütyen rahatsız etmiyor ama biraz sıkı. dikişlerim alındı tam sütyen dikiş olan yerin üstüne geliyor ama hiç acı veya sızı olmadı allahtan. bir hafta hiç çıkarmadan bunu giymem gerekecek. daha sonra tuğrul bey ister giy ister başka sütyen tak yada hiç takma sen bilirsin dedi :))
- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
Jenna cığım inan bende tuğrul beyi tanıyana kadar kesinlikle benimkiler kas üstü olmaz.olursa da 2 balon olur diye düşünüyordum. tuğrul beyle görüştükten sonra anlattıkları çok mantıklı geldi ve kasüstüne olan bütün önyargılarım değişti. zaten mümkün olmuyorsa kas altı tekniğinide kullanıyor forumda gördüğüm bir arkadaş o teknikle olmuş mesela. ama şu anda bile o kadar doğal ki.anlatamam.sen mutlaka görüş ve eğer sana kas üstü derse bence kesinlikle sonuç doğal olacaktır ve boşu boşuna kasında kesilmeyecek. Sütyen rahatsız etmiyor ama biraz sıkı. dikişlerim alındı tam sütyen dikiş olan yerin üstüne geliyor ama hiç acı veya sızı olmadı allahtan. bir hafta hiç çıkarmadan bunu giymem gerekecek. daha sonra tuğrul bey ister giy ister başka sütyen tak yada hiç takma sen bilirsin dedi :))
mead çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına darısı da benim başıma:)) soru bombardımına tutucam biraz ama cevaplarsan çok sevinirim..öncelikle tuğrul bey hangi marka takıyor çok merka ediyorum...sonra kas zarı altı hakkında ne düşünüyo biliyo musun?? ve kas üstü protezin ilerde göğüslerde sarkma yapması hakkında bişe söyledi mi??
mead çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına darısı da benim başıma:)) soru bombardımına tutucam biraz ama cevaplarsan çok sevinirim..öncelikle tuğrul bey hangi marka takıyor çok merka ediyorum...sonra kas zarı altı hakkında ne düşünüyo biliyo musun?? ve kas üstü protezin ilerde göğüslerde sarkma yapması hakkında bişe söyledi mi??
Cnm çok tşkler.seni çok iyi anladığım için istediğin kadar soru sorabilirsin kesinlikle cevaplarım. tuğrul bey mentor marka kullanıyor. kas zarı altı hakkında bazı şeyler konuştuk ve tercih etmediği bir yöntem olduğunu söyleyebilirim ancak. sarkmaya gelince açıkcası sarkma konusunda hiç konuşmadım tuğrul bey ile. bildiğim kadarı ile normal meme nasıl ise oda öle zamanla aşağı düşücektir.
arkadaşlar ben videosunu ve yazısını okudum tuğrul beyin.kas zarı altı yöntemine çok gülüyorum demişti.doktor olmak gerekmez aklı olan biri eline bi et alsın ve onun zarının kesip incecik zara bişe koymaya çalışsın .böyle kasınç bişe yok falan dio...onu dinleyince inanın haklı gelio çok mantıklı gelio ama ne bilim işte...:))
- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
arkadaşlar ben videosunu ve yazısını okudum tuğrul beyin.kas zarı altı yöntemine çok gülüyorum demişti.doktor olmak gerekmez aklı olan biri eline bi et alsın ve onun zarının kesip incecik zara bişe koymaya çalışsın .böyle kasınç bişe yok falan dio...onu dinleyince inanın haklı gelio çok mantıklı gelio ama ne bilim işte...:))
canım o videonun url sini yazar mısın..off çok kafam karıştı benim yaa dün bi yazı okudum kas üstü kapsül yapma riski en yüksek olan yermiş ve sarkma normal memenin sarkmasından daha fazla sarkma yaparmış yazıyodu zar altını da iyi bişeymiş gibi gösteriyodu tüm doktorlar farklı bişeyi savunuyo gerçekten çok kafam karıştı benim
canım geçmiş olsun acısız ağrısız olması benim için çok önemli, aylin hanım kas altından yapmak zorundayım dedi neler duyuyorus doğum yanında solda sıfır diye böyle şeyler duydukça vazgeçtim ama yaz yaklaştıkça bikinleri düşündükçe tekrardan araştırmaya başladım biraz geç oldu ama yapmak istiyorum kesinlikle özellikle tuğrul beyin tekniğini duyduktan sonra bu hafta görüşüyorum bana şans dileyin arkadaşlar:a015: