Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elos ne demek ve farkı ne acaba?Merhaba şekerim, ben kullanıyorum. Etkilerini de vakit bulduğum kadarıyla kızlarla paylaştım. Şuan ki durumundan gayet memnunum 4 ay oldu. Bir lazer gibi acılı değil, evde sele serpe kullanabiliyosun. Eşim büyük elektronik mağazasında görevli bu ürün diğerleri gibi değil IPL değil ELOS cihaz. Bence güzel
elos ne demek ve farkı ne acaba?
güzelmiş nerde satılıyor bu ben pek rastlamadım bi yerde bilindik bişey değil galiba.. gerçi ben philips lumea aldım ama atış sayısı en düşük olanı biterse bunu alırım artıkmerhabalar şekerim;
elos sistem , yeni nesil epilasyon sistemi ipl+rf imiş. Büyük tipte cihazları da varmış sanırım, ama burada bahsettiğimiz evde kullanılan, taşınabilir tipte olanı. Işık-ışın bazlı deniliyor ve ağrısız, acısız şekilde istenmeyen tyülerden kalıcı olarak kurtarmayı vad ediyor..
Piyasada mevcut olan tüm bilindik, bilinmedik markalar sadece IPL yani sarı ,beyaz renkte tüylere etki etmiyormuş, geçici etki ile tüylerden kurtarıyormuş ağdanın yeni versiyonu gibi ayrıca koyu tende de işe yaramıyormuş öğrendiklerim bu kadar...
Ağda kullanan biri olarak kalıcı etkili bir yöntem aryıordum , karınca yağı bile denedim, ama nafile lazer bana göre hiç değildi sebebi de daha önceleri arkadaşlarımla paylaştım. Sonra bir cihaz aldım reklam olmasın diye adını vermek istemiyorum. Ben sadece kullandığımı ve memnun kaldığımı paylaşıyorum...
Canim senin yorumuna güvenerek almıştım çok iyi evet acitmiyi bacaklarinda azaldimerhabalar şekerim;
elos sistem , yeni nesil epilasyon sistemi ipl+rf imiş. Büyük tipte cihazları da varmış sanırım, ama burada bahsettiğimiz evde kullanılan, taşınabilir tipte olanı. Işık-ışın bazlı deniliyor ve ağrısız, acısız şekilde istenmeyen tyülerden kalıcı olarak kurtarmayı vad ediyor..
Piyasada mevcut olan tüm bilindik, bilinmedik markalar sadece IPL yani sarı ,beyaz renkte tüylere etki etmiyormuş, geçici etki ile tüylerden kurtarıyormuş ağdanın yeni versiyonu gibi ayrıca koyu tende de işe yaramıyormuş öğrendiklerim bu kadar...
Ağda kullanan biri olarak kalıcı etkili bir yöntem aryıordum , karınca yağı bile denedim, ama nafile lazer bana göre hiç değildi sebebi de daha önceleri arkadaşlarımla paylaştım. Sonra bir cihaz aldım reklam olmasın diye adını vermek istemiyorum. Ben sadece kullandığımı ve memnun kaldığımı paylaşıyorum...
Canim senin yorumuna güvenerek almıştım çok iyi evet acitmiyi bacaklarinda azaldi
Ama bisey sorcam sen jiletlemi aliyosun
Ben biyijlarda etki goremedim elimle cekince gelmiyi acaba kendi kendine mi dokuluyo
Hadi ya :))Ben kısa zamandır kullanıyorum ama bana amerikadan hediye geldi bu alet. Orada, mağazasında satışını yapan bir arkadaşımın aktardığına göre kökten alımlarda daha etkiliymiş. Biraz garip geldi ilk etapta lazere giden (koltukaltı) biri olarak. Ancak lazer değil zaten bu dedi daha yeni bişeymiş, söylediklerinin çoğunu anlamadım Acısına dayanabildiğim yerlerde dediğini yapıyorum.