ben ilk başta md formulations'ın normal ciltler için olan temizleme sütünü kullanmıştım. fakat cildim yağlı olduğundan iyi gelmedi, hatta sivilce yaptı baya, bi ark. da kullandı onda da sivilce yaptı ama dediğim gibi cildimiz yağlı olduğundan heralde. gerçi eczacı her cilt tipine uygun dediği için almıştım ama olmadı işte. sonra yağlı ciltler için olanını aldım ve ondan çok memnunum. yağlı-sivilceli vs cildi olanlar memnun kalır yüz yıkama jelinden. daha sonra sivilce lekelerim için bana yine md'den vit-a-plus illuminating serum verdi ve de nemlendirici olarak da moisture defense antioxidant hydrating gel verdi. illuminating serum 6 haftada etki eder dediler ama 7 hafta oldu daha bişey yok sivilce lekelerimde. evet cildim yumuşak oldu pürüzsüz vs ama lekeler duruyor. zaten sivilce lekelerine iyi gelir diye yazmıyo kitabında, güneş lekesi vs yazıyo ama eczacı iyi gelir dedi aldım ama bi fark yok şimdilik. hatta nette başka birisi de yazmış güneş lekelerim için aldım iyi gelmedi diye. bilemicem yani bu arada fiyatı da 200 ytl ve sadece 30 ml!! acıyorum parama şu an. nemlendiricisi yağlı ciltler için iyi bence su gibi bişey varla yok arası. o da 30ml ve 115 ytl gibi bişeydi yani aslında demek istediğim bu paraları vermeden başka markalardan da eşdeğer ürünler alınabilir. bu kadar para verdikten sonra mucize bekliyorum açıkcası ama boşuna yani anladım şimdi.. ayrıca güneş koruyucusunu da kullanıyorum fondöten gibi renkli ama bana yağlı geldi dokusu böyle parlak yapıyo suratı terlemişsin gibi fln. bence yağlı ciltler için en iyisi la roche'un yeni çıkan güneş koruyucusu.