Beddua etmekte değilde, Allah'a havale etmek en iyisi.
Çünkü Allah herşeyi görüyor haksızlık olanı da haklı olanı da.
Ki ben her Allah'a havale ettiğimde, Rabbim çıkardı
Allah çok büyük. Bugüne bırakır ama yarına bırakmaz
Haksız yere çok canımı yakan birini Allah'a havale ettim ve "pişman olduğunu, her ne yaşarsa bana yaptıkları yüzünden olduğunu anladığını bileyim" diye dua ettim.
2 sene sonunda bana ulaşıp; hayatım alt üst oldu, hakkını helal et, sana yaptıklarım yüzden hiçbir şey yolunda gitmiyor, demişti.
Şimdiki aklım olsa Allah'a havale eder önünü arkasını düşünmem. Hatasını anlamasa da banane der geçerim. Helallik isterken belki de kendimi ondan üstün görüp "ohh olsun" diye geçirdim içimden ve ben de günaha girdim, gerek yoktu.
Haksız yere çok canımı yakan birini Allah'a havale ettim ve "pişman olduğunu, her ne yaşarsa bana yaptıkları yüzünden olduğunu anladığını bileyim" diye dua ettim.
2 sene sonunda bana ulaşıp; hayatım alt üst oldu, hakkını helal et, sana yaptıklarım yüzden hiçbir şey yolunda gitmiyor, demişti.
Şimdiki aklım olsa Allah'a havale eder önünü arkasını düşünmem. Hatasını anlamasa da banane der geçerim. Helallik isterken belki de kendimi ondan üstün görüp "ohh olsun" diye geçirdim içimden ve ben de günaha girdim, gerek yoktu.
Beddua etmekte değilde, Allah'a havale etmek en iyisi.
Çünkü Allah herşeyi görüyor haksızlık olanı da haklı olanı da.
Ki ben her Allah'a havale ettiğimde, Rabbim çıkardı
Allah çok büyük. Bugüne bırakır ama yarına bırakmaz
haklısınız , tek duam başına gelen olumsuz olaylarda bana yaptıklarını hatırlaması ve helallık ıstemesı, küçük gördüğü ne varsa yaşaması , fakat Allah en ıyısını bılır , bizim beddularımızdan daha etkılıdir adeleti ,