• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maziden kalanlar

Matrushka

Kırmızı küçük balık
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
71
2
86
İzmir
Bayağı bir baktım ama göremedim, sanırım daha önce konu açılmamış. Açıldıysada kusura bakmayın artık...

Bir konuda görüşlerinizi merak ediyorum: Evlendiğinizde eşinizin eski sevgilisine hatta belkide eski eşine ait fotoğraflara ne olur? Birlikte çekinilmiş fotoğraflara, birlikte alınmış ufak tefek eşyalara, yazdığı mektuplara ve bunun gibi eski bir ilişkiden kalma ne kadar hatıra, iz varsa...

Tüm bunlar evinizin bir köşesinde tozlanmaya mı bırakılır? Yoksa yırtılıp atılır mı? Yırtılıp atılması nasıl istenilebilir ki?

Aynı şey sizin içinde geçerli olabilir...Sizin geçmişinizden anılar...
Eski sevgiliniz/eşinizden kalma fotoğrafları yırtıp atar mıydınız?
Yoksa birlikte yaşayacağınız evin ücra bir köşesinde saklar mıydınız?
:sm_confused:
Her ne kadar eski ve artık birşey ifade etmeyen şeyler olsada insan ne yırtıp atabiliyor ne de birlikte yaşanacak evin çatısının altında onların bir yerlerde durmasını kabullenebiliyor. :kızgın:
Olması gereken ne? Bunu meral ediyorum...Ve bunu iki tarafın birbiriyle hiç konuşmadan bir şekilde halletmesi mümkün mü acaba?
CADIARZU

Adi üstünde mazide kalanlar....mazide kalmali diye düsünüyorum...

Ne ben nede esim öyle eskiye ayip mektup resim gibi seyleri saklamadik!!

Gerek yok.. bana göre..

Ayrica önemli olan resimler mektuplar degil...kalbte kalan izlerdir..

Bir sürü resim mektup saklamis olabilir ama hic bir anlami kalmaz fakat bir resim bile saklamaz ama bir ömür boyu eskiyi unutamamakda var....

Önemli olan resimler mektuplar degildir, yürekte bitirmek gerek maziyi..:delphin:

Back