Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri mayısta nişanım var ve hala nişanlığıma karar veremedim sizce hangisi olmalı

ikiside birbirinden güzel aslında.. ben olsam fizigim çok güzel olsaydı kesinlikle ikinciyi tercih ederdim cok zarif duruyor :16:

eğer belin kalçan orantılıysa, uzun boyluysan kesinlikle 1. yi seç herkesin giyebilecegi bi mıdel değil çünkü ben mesela asla giyemeyecegim için böyle bişeyi hep imrenerek bakmışımdır giyenlere. ama ilki kabarık bin türlü modeli var taşlısı işlisi vs. vs. herkes giyiyor. yine de sen bilirsin.

bugün bu nişanlığı ikinci görüşüm. biri benim nişanlığım yazmıştı ama hatırlamıyorum şimdi ismini. ama bu kesinlikle o. bence ilk baştaki çok şık. ikinci şimdi her yerde olan bi model. düğünlerde herkes giyiyor yani.

kızlar fikirleriniz için çok teşekkürler 1. dikiliyor şuanda 2. modeli ise kınamda seçicem tabi başka renk belkide biraz farklısını o zmn yine burdan paylaşırım :66:

birinci modeli aysira gelinlikte bende denedim canm mercan rengini çok begenmiştim ama ordaki kadınların tavırları (hiç indirim yapmamaları, fotoğraf çektirmek yasak gibi konuşmaları ve hatta mağaza içinde dolaşmama izin bile verilmedi vs) hiç hoşuma gitmedi ve almaktan vazgeçtim :37:
sanada çok yakışmış güle güle giy canm :66:

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

Canım iki elbise de çok güzel fakat ben olsam 1 i seçerdim çünkü 2 nin modeli nedeniyle hareketin kısıtlı olur kabarık elbise çokmu rahat diyceksin fakat bence dar elbise çok daha problemli (:

Back