Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri mayısta nişanım var ve hala nişanlığıma karar veremedim sizce hangisi olmalı

reeey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
41
0
36
İstanbul
Eki Görüntüle 169435 Eki Görüntüle 169436 $sinem kobal.jpg

Ben 1. modeli diyorum. Burdaki bir arkadaşta bundan almıştı, çok şık bence:13:

ikiside çok hoş ama ben kabarık elbiseleri pek sevmiyorum.eğer gelinliğini kabarık düşünüyosan ikinciyi seç bence:34:

canım bende nısan ıcın kıyafet bakıyorum kendıme suanda bana sorarsan 1. derim cunku bende nısana bıraz kabarık dıktırıcem 2. resımdekı gıbı bı modelıde kınama dusunuyorum...

bence sen aslında bu iki nişnlığın ortasında bir şey istiyorsun.bende aynı senin gibi karasızdım nasıl olsun diye. bi kere renk konusuna takılmadım.pudra rengi veya gül kurusu olsun diyordum gittim hacı yeşili seçtim. nişanlıkların ikisini de dene hangisini üzerinden çıkartmak istemezsen onu satın veya kirala ben kiralamadım girdim gelinlikçiye dedim haziranda inşanım var modellere baktım.dedim bunları denemek istiyorum müsade ederseniz dedim.yardım oldular sağolsunlar.4 tane inşanlık denedim dedim ki yeşilde hissetiğimi hiç birinde hissetmedim üstümden çıkartmak istemedim resmen. ama kimse beğenmedi rengini koyu buldular ama ben gene de kararımdan vazgeçmedim sözlüm bile beğenmedi amann ben giycem içinde mutluysam sorun yok dedim.bende sende öle yapmalısın hangisi seni mutlu ediyorsa onu giymelisin. cepken için provaya giceğim ozaman resimini çekersem sizinle de paylaşıp fikirinizi almak isterim :55:

1.tam bir nişanlık ama 2.modelin ayrı bir havası ve zarafeti var.
iki modeli de üzerinde dene ama fiziğin müsaitse bence 2.modeli al.

ben kabarık nişanlıkları sevmiyorum ama 1.modelin rengi ve modeli o kadar tatlı ki,çok beğendim...ve sanada çok yakışmış...

2.model bana biraz karışık geldi....daha sade olsa o tarz bişey olabilir ama bu iki modelden birine seçmek gerekirse ilk defa birine kabarık bi modeli öneriyorum:)

herkese yorumları için teşekkür ederim 1. modeli seçtim... ve çok mutluyum umarım her arayan içine sinen gelinliği nişanlığı bulur çünkü çok zor oluyor o kadar çok seçenek varki...

bencede 1 ama bende nişanım ıcın 2. resımdekı gıbı bısey aldım ama hala kararsızım :((

kesinlikle 1:)
2. model artık herkeste görüyorum veee hiç sevmedigimbi model türüüü..ciddi şekilde manken gibi vucuda sahip olanlara yakışıyor onun haricinde herkes giyer oldu kapalılar bile giyiyorrr anlam veremiyorum:)

Back