- 13 Mart 2008
- 967
- 8
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
İSİM TEDAVİ HASTANE
Ayşenur Amine Su 4. micro Anatolıa
Ayşenur Amine Su 4. micro Anatolıa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar tedaviye gidecek MELEKLERİMİZ için bir liste oluşturmak istedim ama başaramadım!!!!!!, yapabilirmisiniz???
ayşenurcum mrb
ben bu ay ilk mikromu yaptırdım pazara sonuç bekliyorum
çok heyecanlıyım allah dualarımızı kabul etsin
kızlar cok kararsızım ya mayısta evlenenli 4 seneye gircez gene ay ilk asılama yapıldı sonuc alamadık eşimde sorun yok degerleri cok iyi bende yumurta sorunu var ne yapcamı sasırdım gene asılamamı yoksa tüp bebek mi.? yardım edin fikir verin bana
ayşenurcum mrb
ben bu ay ilk mikromu yaptırdım pazara sonuç bekliyorum
çok heyecanlıyım allah dualarımızı kabul etsin
Selam canım tüberkiloz neden çıkmaz dedin,açıklarmısın rica etsem,inşallah sorun çıkmayacak,merak etme...doktora gittim. tüpte yapışıklık ve genişleme var. laparoskopiyi bu ay olursam mayıs ayı içinde tedaviye başlarız herhalde. tabii tüberküloz mikrobu çıkmazsa.
Arkadaşlar bende aşırı heyecan var, işe bile gitmek istemiyorum, zaman daraldıkça ne yapacağımı şaşırdım, az önce evin dekorasyonu nu değiştirirken masayı kırdım, tedaviye gidecekler sizde de heyecan varmı?????kafamçokkarıştı
Selam canım tüberkiloz neden çıkmaz dedin,açıklarmısın rica etsem,inşallah sorun çıkmayacak,merak etme...