Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

İSİM............................................TEDAVİ.......................................................HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .....................................................Anatolıa
ggaye.........................................aşılama .......................................................
adayadayı...................................1. micro.......................................................
aktas..........................................1. micro......................................................
kapkara.......................................1. aşılama...................................................
Aysegül 86.................................1. tüp bebek................................................
çağla01.......................................tüp bebek..................................................
kuzuum ......................................2. tüp bebek................................................
nurkrp............................................................................................................
turksoyu.....................................3. aşılama.....................................................
Doudou......................................4.tüp bebek...................................................
Pelly1.......................................1. micro......................................................Amerikan
Aktuel....................................... 3. tüp bebek..............................................

Son düzenleme:
kızlar cok kararsızım ya mayısta evlenenli 4 seneye gircez gene ay ilk asılama yapıldı sonuc alamadık eşimde sorun yok degerleri cok iyi bende yumurta sorunu var ne yapcamı sasırdım gene asılamamı yoksa tüp bebek mi.? yardım edin fikir verin bana

Merhaba biz de bu ay ilk mikro denememize başlıyoruz. Amerikan'da. 6 gündür Lucrin kullanıyorum. Adet olmayı bekliyorum ve çok stresliyim. Daha önce 3 kez aşılama denedik, olmadı. ben pko hastasıyım, umarım ohss olmadan yeterli sayıda kaliteli yumurtam olur.
Hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah :)

kızlar cok kararsızım ya mayısta evlenenli 4 seneye gircez gene ay ilk asılama yapıldı sonuc alamadık eşimde sorun yok degerleri cok iyi bende yumurta sorunu var ne yapcamı sasırdım gene asılamamı yoksa tüp bebek mi.? yardım edin fikir verin bana

Bence aşılama ile uğraşma artık, ama yine de sen ve dr.un bilir, bol şanslar canım CADIARZU

doktora gittim. tüpte yapışıklık ve genişleme var. laparoskopiyi bu ay olursam mayıs ayı içinde tedaviye başlarız herhalde. tabii tüberküloz mikrobu çıkmazsa.
Selam canım tüberkiloz neden çıkmaz dedin,açıklarmısın rica etsem,inşallah sorun çıkmayacak,merak etme...

YENİ LİSTEMİZ

İSİM..........................................TEDAVİ.......................................................HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .....................................................Anatolıa
ggaye.........................................aşılama .......................................................
adayadayı...................................1. micro.......................................................
aktas..........................................1. micro......................................................
kapkara.......................................1. aşılama...................................................
Aysegül 86.................................1. tüp bebek................................................
çağla01.......................................tüp bebek..................................................
kuzuum ......................................2. tüp bebek................................................
nurkrp............................................................................................................
turksoyu.....................................3. aşılama.....................................................
Doudou......................................4.tüp bebek...................................................
Pelly1.......................................1. micro......................................................Amerikan
Aktuel....................................... 3. tüp bebek..............................................
Angel...baby................................................................................................

Son düzenleme:
iyi akşamalr arkadaşlar.inşallah hepimizin tedavileri hayırlı olsun.
inşallah bu tedaviler son olurda bebişlerimize kavuşuruz.
allah yardımcımız olsun canlarım.

Arkadaşlar bende aşırı heyecan var, işe bile gitmek istemiyorum, zaman daraldıkça ne yapacağımı şaşırdım, az önce evin dekorasyonu nu değiştirirken masayı kırdım, tedaviye gidecekler sizde de heyecan varmı?????kafamçokkarıştı

heyecanım yok maalesef..başlarda çok heyecanlıydım,ama aylar geçtikçe hi bişey kalmadı..............heyecanlanmak için ne yapmalıyım sizce....??fisfisfis

evet bende çok heyecanlıyım arkadaşlar.
ama ilk denememde heyecanın yanında stresli ve endişeliydim.neler yaşayacağım,nasıl olacak diye .şimdi çok şükür rahatım.içim kıpır kıpır.heyecanımdan hiç bi şey kaybetmedim.

Selam canım tüberkiloz neden çıkmaz dedin,açıklarmısın rica etsem,inşallah sorun çıkmayacak,merak etme...

tüberküloz çıkarsa onun tedavisi olmadan gebelik olmazmış.

arkadaşlar ben perişan oldum bugün ya. ilk doktor tüpün tıkalı sıvı birikmesi var demişti. bilenler vardır belki. laparoskopi+histereskopi ve tüberküloz için parça alacağını söyledi. açamazsam tüpünü alırım dedi. ailemin baskı ve araşırmalarıyla bugün tarık aksu ya gittim. bana tüplerimin gayet sağlıklı olduğunu hiçbir problemimin olmadığını söyledi. ayrıca tüberküloz değilsin çünkü olsa filmde görülürdü dedi. BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM ARKADAŞLAR? BU NASILBİR ZITLIKTIR. KİME GÜVENEYİM.:uhm::uhm:

raporumuzu çıkarttık inşallah bu ayın sonundaki adetimle birlikte 1. mikroenjeksiyonumuza başlıycaz.. Allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasın inşallah...

X