Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

arkadaşlar merhaba,bende kısmetse mayıs ayında ilk aşılamamı yaptıracağım.bizdeki sorun eşimde sperm hızı düşüklüğü bende de yumurlama bozukluğu.allahım inşallah dileyen herkese bi evlat versin tabi banada:))

bende cuma günü dr gidicem ve hangi tedaviye baslıyacagımıza bakıcaz gecen ay asılama yaptırdık olmadı malasef acaba bud efa ne yaparız bilemiyorum bende de yumurta düzensizligi var cuma günü haberdar ederim sizi hakkımkzda hayırlısı olsun hepimiz için

a.sben pko luyum..mayısta ilk aşılamama başlıycam,bu ay yumurtalarım büyümediği için iptal ettik...umutlar mayıs ayına kaldı....hepinize duacıyım....Rabbim yüzümüzü güldürcek inş....

slm herkese bende bu mayisin 2 sinde dra gitcem ilk tup bebek tedavime basliyacam adetimin 21 gunu dr geldedi bakalim biraz korkum var tutmayacak diye cunku almanyada yaptiriyorum ve hic guvenim yok cunku hic almanyadan tedavi olupta hamile kalan duymadim bu yuzden biraz sitresliyim bakalim bekliyoruz herseyin allah hayirlisi versin ins hepimizin hayirli evladi olur

canı bende medical parc ta kısmetse ay sonu tüp bebek yaptıracğız.inşallah sonuç iyi oluur.çok heyecanlıyım.bakalım.hayırlısı

bende inşallah 2.tüpe başlıyacağım mayısta.
allahım hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.birbirimize dua edelkim.inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.

inşallah mayıs ayı bizlere uğurlu gelir.
baharın bereketinden bizde nasibimizi alırız.buradan müjdeli haberleri ard arda veririz arkadaşlar.

Arkadaşlar bende aşırı heyecan var, işe bile gitmek istemiyorum, zaman daraldıkça ne yapacağımı şaşırdım, az önce evin dekorasyonu nu değiştirirken masayı kırdım, tedaviye gidecekler sizde de heyecan varmı?????kafamçokkarıştı

doktora gittim. tüpte yapışıklık ve genişleme var. laparoskopiyi bu ay olursam mayıs ayı içinde tedaviye başlarız herhalde. tabii tüberküloz mikrobu çıkmazsa.

X