- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #11.521
Sağol Nbl probiyotik toz şase. Hamileyken zararı olur mu acaba. Aret hoca da yeni vitamin çıkacak piyasaya onda probiyotik olacak ondan alırsın demişti.
Paniğim ben vinalacın direk eğitimini aldım doktorlara çalıştım, kesinlikle çok iyi bir vitamin sen daha önce yazdığında da söyledim, kesinlikle tavsiye ediyorum, içimdeki probiyotik zencefil ve iyot diğer vitaminlerden üstün yanları,içindeki iyotta bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı çok doğru bir seçimAret Bey'e söyle çıkmışı var zatenVinalac. İtalyanlar yapmış, haberiniz olsun de.
Daha önce de yazmıştım burda. Transfer hazırlığında ve hamileliğin ilk 3 ayında iki doktorumun da onayıyla kullandım. O cici bakteriler bağırsaklarımı nasıl düzene soktuysa ve nasıl kalıcı yerleştiyse artık hala kabızlık sorunu yaşamıyorum ki öncesinde kendimi bildim bileli haftada bir uğruyodum tuvaleteİçindeki zencefil de bulantılara gayet sağlam engel oluyor bu arada.
Burda biri daha kullanıyodu Vinalac kimdi yav? @Beste78 veya @cilekliturta_33 idi sanırsam.
Hangi drda karar kıldın? Vitamin olarak ne verdi canımÇıktım görüşmeden, ekim adetiyle başlayacağız tedaviye, 2 kutu vitamin yazdı
@nur0606 pko yok, sayı da önemli ama daha önemlisi kalite bence de
Hadi hayırlısı olsun, tez vakitte bebiş sağlıcakla gelsinKızlar sonunda reglim geldi pazartesi için randevu aldım yeni serüvenim başlıyor, pazartesi gelişmeleri yazarım
Yolun açık ve kolay olsun canım :)Kızlar sonunda reglim geldi pazartesi için randevu aldım yeni serüvenim başlıyor, pazartesi gelişmeleri yazarım
Şimdi bu durumda ananas yok bu kesin.
Badem ceviz kabak çekirdeği süt yoğurt kefir yumurta var ve bol su. Nar suyunu transfere kadar mi kullandın, Yoksa transfer sonrası demişsin kaç gün mesela? Ben korkup içemedim nar suyunu.
Amin inşallah canım. Yumurta evlendiğinden beri nerdeyse her gün yiyorum. 6 aydında organik alıyorum kendime (Gerçi marketin organiği nasıl organiktir)
Et tavuk ya da sebze yemeği yemediniz mi? Yemeksiz mi geçti süreler?
Seheryeli bunları sende not et canım.
Hadi hayırlısı olsun, tez vakitte bebiş sağlıcakla gelsin
[/QUOTE]Yolun açık ve kolay olsun canım :)
Hadi inşallahhh hayırlı ve uğurlu olsun kuzum.. pozitif haberini 4gözle bekliyorumm. ❤Kızlar sonunda reglim geldi pazartesi için randevu aldım yeni serüvenim başlıyor, pazartesi gelişmeleri yazarım
Hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallah herşey yolunda gitsin canımKızlar sonunda reglim geldi pazartesi için randevu aldım yeni serüvenim başlıyor, pazartesi gelişmeleri yazarım
Acıbadem-Ercan beyde başlayacağım canımHangi drda karar kıldın? Vitamin olarak ne verdi canım
Hayırlısı canım, bebiş müjdesini tez vakitte verirsin inşallahAcıbadem-Ercan beyde başlayacağım canım
İçime daha çok sindi
Eylül adetiyle de başlarım da önceden aldığımız kıbrıs biletimiz var 4 ekimde, riske armayalım dedik
Aret Bey'e söyle çıkmışı var zatenVinalac. İtalyanlar yapmış, haberiniz olsun de.
Daha önce de yazmıştım burda. Transfer hazırlığında ve hamileliğin ilk 3 ayında iki doktorumun da onayıyla kullandım. O cici bakteriler bağırsaklarımı nasıl düzene soktuysa ve nasıl kalıcı yerleştiyse artık hala kabızlık sorunu yaşamıyorum ki öncesinde kendimi bildim bileli haftada bir uğruyodum tuvaleteİçindeki zencefil de bulantılara gayet sağlam engel oluyor bu arada.
Burda biri daha kullanıyodu Vinalac kimdi yav? @Beste78 veya @cilekliturta_33 idi sanırsam.
Ben transfer öncesindeki bir hafta boyunca hergün bir bardak nar suyu içtim. Transferden 1 hafta önce rahim duvarı 9 milimdi, transfer günü 13 milim.
Transfer sonrası bir hafta boyunca iki günde bir 1 dilim ananas yedim. Yemekte Kırmızı et, kuru fasulye, bulgur pilavı, ezogelin, mercimek çorbası ağırlıklı beslendim. evdeki kahvaltıda mutlaka maydonoz, roka, tere, acı biber yedim. haftada bir balık, bol su, akşam yine acı biber :) mezeci kebapçı mekanlarda kavurma, ayran, mantar ekşilemesi, börülce tarator, enginar, pancar turşusu vs sebze tükettim. Evde olsam sebze yemeği de yerdim de İstanbul'da olunca akşamları dışardan yedik. Evde sadece kahvaltı yaptım, ev yoğurdu ve salata yapıp yedim. Bi akşam da etsiz pizza sipariş etmişliğim var.
Pozitif sonrası bunlara ek olarak ayda 1 defa acılı kanat yiyorum. Börek, çörek, mantı sever oldum. Geçen hafta üç gün boyunca acılı ekşili tavuk sulu çorba yapıp yapıp manyak gibi çorba içtim ama tavuklar gezen tavuktu.
Balık yiyemiyorum canım istemiyo. Yumurtayı bazen köy pazarlarından alıyorum bazen marketten o damgalı seri nolu doğal yumurtalardan.
Standart beslenme tarzım değişmedi aslında. Sadece balıktan soğudum yerini hamur işi aldı :/ Tatlı hala sevmiyorum tüketmiyorum. Arada şekerim düşünce bitter çikolat yiyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Kızlar sonunda reglim geldi pazartesi için randevu aldım yeni serüvenim başlıyor, pazartesi gelişmeleri yazarım
Aret beyin bahsettiği kendi verdiği Wm Evolution vitamininin probiyotiklisi çıkacakmış onu dedi.
Aret bey demişken;
Aret beyin sayfalarında her ay bir kişiye tüp bebek yapılıyor. Daha önce tüp bebekle bebek sahibi olan bir bayan sponsor olmuş. Gücüm yettiği sürece her ay bir kişiye vericem diyor.
Kahvaltı da maydonoz mu en tehlikeli şey:)
Sen zaten bu bebeye ihtimal vermediğin için herşeyi götürmüştün. O da tutunacam işte tutunacam diye direndi. :)
Civan perçemi mi yahu bu rahmi hedef alsın. Ya da embriyo ödem mi de onu atsın üç dört sap maydonoz?
Maydonozu abartıp hergün bir bağ yemiyorsan ya da suyunu kaynatıp içmiyorsan tehlikeli değil ki. Aksine c vitamini deposu. Zaten bizim Türk milletinin hurafelerine kalsa dünyada kimse tüp bebekte pozitif sonuç alamazdı. Banyo yapmayan, yerinden kalkmayan var yahu pes! Leğene oturdum salonda kocam yıkadı beni diyen bi kadın vardı youtube'da. Ondan tutmuş çocuk.
İstersen her şeyi ye, istersen hiçbir şey yeme sadece su iç. Hali hazırda vücudun ve psikolojin sağlıklıysa, embriyo da sağlıklıysa tutacak işte. Değilse tutmayacak ya da tutsa da düşecek. Takılma böyle şeylere. Hatta en güzeli benim gibi yap %80 tutmayacak zaten niye kasayım ki kendimi de :) Belki o zaman zoruna gider bebenin. :)
Çıktım görüşmeden, ekim adetiyle başlayacağız tedaviye, 2 kutu vitamin yazdı
@nur0606 pko yok, sayı da önemli ama daha önemlisi kalite bence de
InsAllah tedavileriniz tatli minik bebislerle sonuçlanır, bol şans kızlarKızlar sonunda reglim geldi pazartesi için randevu aldım yeni serüvenim başlıyor, pazartesi gelişmeleri yazarım
Merhaba, north vıtal nasıl kullanıcaksınızAcıbadem-Ercan beyde başlayacağım canım
İçime daha çok sindi
Eylül adetiyle de başlarım da önceden aldığımız kıbrıs biletimiz var 4 ekimde, riske armayalım dedik
İnşallahh canım, teşekkür ederim güzel dileklerin içinHayırlısı canım, bebiş müjdesini tez vakitte verirsin inşallah
Sağol kuzummInsAllah tedavileriniz tatli minik bebislerle sonuçlanır, bol şans kızlar
Sabah tok karınla 1 adet kullanacağımMerhaba, north vıtal nasıl kullanıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?