- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.721
kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.
rabbim yardımcın olsun insallah kanda guzel bir deger çıkıp seni mutluluktan aglatirBat 21 temmuz du daha erken ama insallah vardır. Bugun de dolabın en üstünden kavanoz indirdim insallah bisey olmaz
kan testi yaptin mi bacım?Bat 21 temmuz du daha erken ama insallah vardır. Bugun de dolabın en üstünden kavanoz indirdim insallah bisey olmaz
Ayy hadi inşallahh bir doğalcı daha geliyoooorrr duam seninle. aminn dedim öyle olduuu❤Kızzzlarrrr bana dua edermisiz gebelik testi yaptım ama sabah ilk idrarla degil 3 cü kez gittiğim idrarla silik cizgi var. Duaya cok ihtiyacım var. Resmini yükleyemiyorum ama eşim gelecek acilde kan vereceğiz ne olur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun
Sen ağladı koca ağladı derken okurken ben ağladı kuzumm inşallahh oldu bak bebişlerinle dönüyorsuunn aminn dedim öyle de olduu❤kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.
kalbim güm güm kac saat tel bekledim
kalqn 8 bebem den iki tanesi gelisimisini durdurmuş.
kalan 6 dan 4 tanesinin 2 si ataga gecmis
diger 2 sinden hareket bekliyorlarmis yani 4 tane yarina 6 ci güne kadar gitmeleri beklenicek.
2 tane 1 kalite blastokis taransfer asamainda dondurulmus bugun.
özetle savasan 4 embriyo var 4 cu gun embriyosu kivamindalar 2si umutlu hareket baslatmis diger 2 sinden de bekliyoruz yarina giden olursa 6 ci gun dondurulcaklar
2 altin dondurulmus civcivim var
teli kapadiktan sonra epeyce bi agladim hem sevindim hem üzüldüm ve sabahtan beri haber beklemenin sitresiyle icimi bosalttim kocada agladi çünkü haberin gecikmesi beni cok korkuttu . annem ablam kardesim onlarda bizimle agladi anlayacaginiz hep beraber sevinçten sarila sarila agladik cok şükür bugüne. savasan bebelerim de insallah kazanirlar.
Armincim haberler çok güzel, çok sevindim, maşallahkartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.
diger 2 sinden hareket bekliyorlarmis yani 4 tane yarina 6 ci güne kadar gitmeleri beklenicek.
özetle savasan 4 embriyo var 4 cu gun embriyosu kivamindalar 2si umutlu hareket baslatmis diger 2 sinden de bekliyoruz yarina giden olursa 6 ci gun dondurulcaklar
teli kapadiktan sonra epeyce bi agladim hem sevindim hem üzüldüm ve sabahtan beri haber beklemenin sitresiyle icimi bosalttim kocada agladi çünkü haberin gecikmesi beni cok korkuttu . annem ablam kardesim onlarda bizimle agladi anlayacaginiz hep beraber sevinçten sarila sarila agladik cok şükür bugüne. savasan bebelerim de insallah kazanirlar.
Aminnn, inşallah güzel haberlerle dönceksiniz, dualarımız seninleKızzzlarrrr bana dua edermisiz gebelik testi yaptım ama sabah ilk idrarla degil 3 cü kez gittiğim idrarla silik cizgi var. Duaya cok ihtiyacım var. Resmini yükleyemiyorum ama eşim gelecek acilde kan vereceğiz ne olur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun
Ay beni de ağlattın armin inşallah sana evlat olacak olanı transfer ederler hayırlısıyla kuzucumkartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.
Hayırlısı olsun bizi haberdar etKızzzlarrrr bana dua edermisiz gebelik testi yaptım ama sabah ilk idrarla degil 3 cü kez gittiğim idrarla silik cizgi var. Duaya cok ihtiyacım var. Resmini yükleyemiyorum ama eşim gelecek acilde kan vereceğiz ne olur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun
kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.
Kızzzlarrrr bana dua edermisiz gebelik testi yaptım ama sabah ilk idrarla degil 3 cü kez gittiğim idrarla silik cizgi var. Duaya cok ihtiyacım var. Resmini yükleyemiyorum ama eşim gelecek acilde kan vereceğiz ne olur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim. Inşallah olur :)
Söyle ki ben zaten bahceci de yüksek doz iğne tedavisi ile yola çıktım sadece 2 yumurta oluştu. Ilaclarla 13 bin liraya mal oldu. Ve opu da 2 yumurtadan eser yoktu 1 yumurta var dedi yanıma geldi. Eee diğeri noldu dedim (önce bi afalladı sonra boş çıktı dedi muhtemelen beni tek yumurta ile opuya soktu ve bu durumda beni hiç uyarmadi) sonuçta o tek yumurta da olmadi diyerek 2.gün tedavi iptal dendi. Ve ben o tek yumurtaya
Ve söyle düşünüyorum madem 1 yumurta var neden daha fazla ilaç ve ücret ödeyeyim.
Zaten aret hoca da fazla ilacın yumurta kalitesinin ve rezervi etkiledigini söyledi. Mevcut rezervin üstünde olumsuz etkisi varmış.
Bunlarda ilaç verip aynı ücreti almak isteyebilir sonuçta. Burda 7800 tedavi ücreti şayet yumurta boş çıkarsa 3000 lira alacaklar, embriyo oluşmazsa 5000 lira. Yani bahceci ye verdiğim para 13 bin yerine 3 bin olacaktı burası olsaydı.
Klomen kullanıcak hiç ilaçsız değil, ama ıgneler yok. Hayırlısı bakalım. Benim zaten takiplerde de fazla yumurtam gözükmüyor. Bu yöntem iyi olabilir diye düşünüyorum. En azından diğer yerlere göre birden fazla deneyebilirim.
Ben de böyle bir protokolden olan yumurtamla hamile kaldım canım tek ama kaliteli yumurta oluyormuş
Bat bugundu ama geç yumurtladım. 18'i sanırım olacak. Valla şu an yumurta oluşturalım dedi. Önce bu aşamayı geçmeliymişiz.
Güzel haberlerle gel inşallahKızzzlarrrr bana dua edermisiz gebelik testi yaptım ama sabah ilk idrarla degil 3 cü kez gittiğim idrarla silik cizgi var. Duaya cok ihtiyacım var. Resmini yükleyemiyorum ama eşim gelecek acilde kan vereceğiz ne olur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun
cok zormus be canemmm hele ikisinin gelisimi durmus olup 4 dünün de savastigini duymak nebilim üzüldüm cok şükür 2 garanti var insallahhhh bebegimi belki bebeklerimi alip gidicem.Sen ağladı koca ağladı derken okurken ben ağladı kuzumm inşallahh oldu bak bebişlerinle dönüyorsuunn aminn dedim öyle de olduu❤
Ne kadar güzel bir gün maşallahh devamıı geliyoorr
Merhaba vitaminin adı nedir acaba?Ben de kendisine gideceğim inşallah.Teşekkür ederim. Bugün gittim muayenehaneye. Bana da doğal siklus yapıcağını iğne kullanmayacağını söyledi. Bir vitamin içinde myo instol maça tozu gingseng ve diğer vitaminler olan bir vitamin verdi. Birde folik asit. Iyi sıcak sadece işine odaklı bir doktor gibi geldi. Gereksiz yere muhabbet olsun diye espri falan patlatmadi.
Varmış sordum nisantasinda ama farketmiyormus merkez istediğimiz yere ayarliyormus
Çoook sevindim. Hadi bakalım hamilelik haberlerine doymuyoruuz :)Kızzzlarrrr bana dua edermisiz gebelik testi yaptım ama sabah ilk idrarla degil 3 cü kez gittiğim idrarla silik cizgi var. Duaya cok ihtiyacım var. Resmini yükleyemiyorum ama eşim gelecek acilde kan vereceğiz ne olur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?