Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kartepe de piknikteyiz saat 4te aradılar.

kalbim güm güm kac saat tel bekledim
kalqn 8 bebem den iki tanesi gelisimisini durdurmuş.
kalan 6 dan 4 tanesinin 2 si ataga gecmis
diger 2 sinden hareket bekliyorlarmis yani 4 tane yarina 6 ci güne kadar gitmeleri beklenicek.

2 tane 1 kalite blastokis taransfer asamainda dondurulmus bugun.

özetle savasan 4 embriyo var 4 cu gun embriyosu kivamindalar 2si umutlu hareket baslatmis diger 2 sinden de bekliyoruz yarina giden olursa 6 ci gun dondurulcaklar

2 altin dondurulmus civcivim var

teli kapadiktan sonra epeyce bi agladim hem sevindim hem üzüldüm ve sabahtan beri haber beklemenin sitresiyle icimi bosalttim kocada agladi çünkü haberin gecikmesi beni cok korkuttu . annem ablam kardesim onlarda bizimle agladi anlayacaginiz hep beraber sevinçten sarila sarila agladik cok şükür bugüne. savasan bebelerim de insallah kazanirlar.

Ayy hadi inşallahh bir doğalcı daha geliyoooorrr duam seninle. aminn dedim öyle olduuu❤

Sen ağladı koca ağladı derken okurken ben ağladı kuzumm inşallahh oldu bak bebişlerinle dönüyorsuunn aminn dedim öyle de olduu❤
Ne kadar güzel bir gün maşallahh devamıı geliyoorr

Armincim haberler çok güzel, çok sevindim, maşallah hadi gözünüz aydın

Aminnn, inşallah güzel haberlerle dönceksiniz, dualarımız seninle

Ay beni de ağlattın armin inşallah sana evlat olacak olanı transfer ederler hayırlısıyla kuzucum

Hayırlısı olsun bizi haberdar et

İşte bu! Şu an transfere hazır 1.kalite 2 bebenin olması harika. Diğerlerinden de dondurulan 6.gün bebeleri olacaktır.

Bugün dondurulan ikizleri transfer edecekler ve ikisi de tutacak bence. Na buraya yazıyorum. Dediydi dersin.

Aha biri daha yolda!

Güzel haberlerle gel inşallah

Sen ağladı koca ağladı derken okurken ben ağladı kuzumm inşallahh oldu bak bebişlerinle dönüyorsuunn aminn dedim öyle de olduu❤
Ne kadar güzel bir gün maşallahh devamıı geliyoorr
cok zormus be canemmm hele ikisinin gelisimi durmus olup 4 dünün de savastigini duymak nebilim üzüldüm cok şükür 2 garanti var insallahhhh bebegimi belki bebeklerimi alip gidicem.

rabbim duysun sesini cok sagol öyle de oldu amin

Merhaba vitaminin adı nedir acaba?Ben de kendisine gideceğim inşallah.

Kızlar merhaba benım 2 tane yumurtam 6 gun once catladı ve adetten sonra 2 gun arayla hep ilişki oldu ve kızlar 2 gundur bende göğüs agrısı başladı vücut ısım yukselmeye başladı ve kreması akıntı yumurtlamadan sonra bitmedi az da olsa her gun gelıyor gebelık oluştıysa bu kadar erken belirti olur mu adete 12 gun var

Çoook sevindim. Hadi bakalım hamilelik haberlerine doymuyoruuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…